19 Kasım 2020 Perşembe

Tuğla desenli panel

Ahşap desenli , tuğla desenli , taş desenli ve beton görünümlü fiber duvar panellerimiz ortalama mlik panel parçalarından oluşmaktadır. Kolayca uygulanabilir ve demonte edilebilir yapıdadır. Farklı renk ve mermer desen seçenekleri ile, gerçek mermer yüzeyi taşıyan paneller iç mekanlarınıza şıklık katacak.


Dekoratif taş görünümlü paneller, dekoratif amaçlı kullanılan kültür taşlarına göre daha hafif ve daha pratik olduğu için dekoratif sektöründe çokça tercih edilmektedir. Stokta Olanlar İNDİRİM. Taş desenli duvar kağıdı.


MUGOSSO DIŞ CEPHE ISI YALITIMLI ÜÇ BOYUTLU STRAFOR KIRIK TUĞLA DESENLİ STRAFOR PANEL. Burton Nova, tuğla ailesinin en genç, en yeni üyesi. Dış mekan kullanımına uygundur. Isı, ses ve nem yalıtımı. Firmamız yıllık üretim hayatında gerek çevreye duyarlı imalat prensibi gerekse kendini geliştiren yenilikçi yaklaşımlarıyla öncü firma olma özelliğini her geçen gün güçlendirmektedir.


Tuğla desenli panel

Klasikten moderne her türlü dekorasyonda kendini gösteren bu tuğla duvar kaplamaları ile sıcak ve samimi mekanlar yaratın. Türkiye’deki dekorasyon anlayışını ve vizyonunu farklı bir alana taşıyarak, tüm mekânlarda doğadan ilham alan yaratıcı çözümlere olanak veriyor. Kaçkar Pvc 3D Duvar Paneli.


Son yıllarda Amerika’da ve Avrupa’da popüler bir duvar dekoru olan ve ülkemizde de yaygınlaşmaya başlayan tuğla desenli duvar kağıdı modası. Her türlü doğal taş, beton, kiremit ve tuğla görünümünde birçok alternatif mevcuttur. Haber Bülteni Üyelik Kayıdı. V ida ve dübel yardımıyla kaba inşaatı bitmiş duvar ve tavanlar dahil her türlü yüzeye uygulanabilir. Gözünüzü yormayacak tasarımlar.


Huzur bulacağınız desenler. Panel m2’lik alanı kaplamaktadır. Farklı görünümlerde paneller mevcuttur doğal taş görünümlü paneller, tuğla görünümlü paneller,beton görünümlü paneller,ahşap görünümlü paneller gibi. Bu görünümlerin doğal halleri duvarınıza yük yapar ve temizliği,bakımı zordur ancak paneller daha kolay temizlenir.


TUĞLA DESENLİ PANELLER TAŞ DESENLİ PANELLER MERMER DESENLİ PANELLER AHŞAP DESENLİ PANELLER ÖZEL TASARIM PANELLER. BTipi alev yürütmezdir. Tutuşturucu özelliği yoktur. Bakteri üretmez ve yosunlaşma yapmaz. Sağlığınıza ve çevrenize.


Tuğla desenli panel

Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Mağaza: YAPIMODA YAPI MARKET. Dış cephe kaplaması olan tuğla desenli kaplama fiyatları, tuğla desenli dış cephe strafor modelleri, tuğla görünümlü cephe panelleri çeşitleri ve ürünleri bulunuyor. Minimum (Adet) Bilgi İstiyorum. Yapısındaki hammaddeler ve otoklavlanmış olması nedeniyle atmosfer şartlarına çok dayanıklı olup, hayvansal atık ve kimyasal maddelerden etkilenmezler.


PVC Mermer Duvar Paneli Delle Dragon. CNC ile keserek öncü olmuştur. Tüm bu dönüşüm ve yenilikleri içinde bulunduran evinyol firmamız tuğla desenli duvar panelleri satıcısı olup, günümüz gereksinimlerine karşılık verebilecek bir yapıya ve sınırsız kullanım alanına sahiptir. Duvar resimleri ve sanatsal tasarımlar günümüzde yepyeni ilhamlara kaynaklık etmektedir.


MİNİK TUĞLA DESEN 3D GÖRÜNÜMÜ STRAFOR PANEL. KOLAY UYGULANAN TAŞ DESEN 3D GÖRÜNÜMLÜ KÖPÜK PANEL. Ladrillo Cemento tuğla panel , tuğla desenli duvar panelidir.


Strafor Duvar Paneli fiyat avantajını yakala! Dekoratif duvar panelleri doğal tuğla kaplama ürünlerinden daha uzun ömürlü ve dekoratif duvar kaplama ürünleridir. Eğer yeriniz mden fazla ise sepetetize ona göre ürün eklemeniz yeterlidir. Uygulanacak alanın EniX Boyu Ölçülüp çarpılarak mbulunur.


Tuğla desenli panel

Golden ürünleri ve diğer Boyutlu Duvar Kağıtları indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. EVOSTONE firmamız dekoratif panel üretiminin yanı sıra kendi bünyesinde bulunan mimar kadrosuyla mimari, iç mimari proje, tasarım ve uygulama alanında çalışmalar yapmaktadır. Günümüz esnek, dönüşebilen, deneyimlere dayalı mimari tasarım yapmak anlayışıyla yola çıkmıştır. Harman tuğla görünümlü Burton modeli gerçeğe birebir benzer dokusu ile yaşam alanlarına etnik ve huzurlu bir hava katıyor.


Her panel için ortalama vida kullanınız. Desenli Bordür Kenarlar (çok yakında). Dekoratif tuğla fiyatları : Dekoratif duvar kaplama ürünleri üretici firması olarak en kaliteli ürünleri üretmek için çalışıyoruz. Avrupa’da ve Amerika’da uzun bir süredir moda olan tuğla desenli duvar kağıtlarından bir derleme. Böylece hem tuğla desenli duvar ön plana çıkarılmış oluyor hem de.


Ladrillo Loft tuğla panel , dekoratif duvar kaplama malzemesidir. Güç ve estetiği bir araya getiren taş görünümlü paneller… Fiber Duvar Panelleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar