31 Temmuz 2017 Pazartesi

Acil yönlendirme levhaları

Acil çıkış tabelaları, yangın ihbar talimat levhaları ve farklı uyarı talimatları içeren dubalar, inşaat alanlarında sıklıkla rastlayabileceğiniz yönlendirme levhaları arasında yer alır. Bu tip yönlendirme levhaları özellikle tehlike arz eden işlerde çalışan işçiler için hayati önem taşımaktadır. Güvenlik İkaz ve Uyarı Levhalarımız 23. Yönlendirme levhaları ile hayatınızı kolaylaştırmak elinizde. Exit Yukarı Koşan Adam Levha.


Led ampullü şarj edilebilir Saat yanma süresi çift yönlü. Acil yönlendirme levhaları kamuların ortak kullanım noktalarında park ve iş merkezleri gibi bir çok yerde kullanılan adı gibi yön vermek amaçlı kullanılan malzemelerdir. Bültenimize abone olun ve en son haberlerden güncel bilgi alın. Sırala: Göster: Karşılaştır (0). Acil Durum ve İlk Yardım Levhaları.


Kimyasal Tehlikeli Ortam Uyarı Levhaları. Dilerseniz reflektif, fotolümen, sac (galvaniz), etiket veya pvc seçenekleriyle de hazırlanabilmektedir. Acil Çıkış Levhahaları Çift Yönlü.


Acil yönlendirme levhaları

Acil durum kitleri , exit , giriş , wc , sağ sol yönlendirme , vb. Bu anlamda fotolümen acil durum yönlendirme levhaları size birçok avantaj sağlar. Bireylere yön göstermek adına hayli fayda sağlayan yönlendirme levhaları içerisinde acil yönlendirme levhaları büyük bir rağbet görmekedir. Fotoluminant güneş veya lamba ışığını depolayıp, karanlıkta ışığı kendiliğinden vererek, levhaların görülmesini sağlar. Okul ve Eğitim Binası Levhaları.


Levha Dünyasi yılı aşan iş yaşamı boyunca, sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Kalite, Çevre ve İlk Yardım Levhaları. Elektrik ve Zararlı Maddeler Levhaları.


Bu işaretler uluslar arası standartlardadır. Beyaz Tower - Organize sanayi bölgesi Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi Bankalar Cad. Uzman Destek Ekibi Uzman Personel Desteği. ACİL DURUM YÖNLENDİRME LEVHALARI. Sahip olduğu uzman kadrosu ile sürekli yanınızda.


Bütün standartlara uygun, uyarı ve ikaz levhaları , iş güvenlik levhaları , yönlendirme tabelaları imalat ve satışı firmamız tarafından yapılmaktadır. Acil çıkış levhaları , acil durumlarda tahliyeyi kolaylaştırmak ve kalabalığı uygun çıkışlara yönlendirmek için kullanılır. Dizayn Modül olarak yönlendirme levhaları , panolar, acil çıkış armatürleri, engelli ürünleri, alüminyum çerçeveler, metal harfler, dilek şikayet kutuları, kapı isimlikleri, şerit kemerli güvenlik bariyeri ve daha bir çok ürünümüzle hizmetinizdeyiz. Ekstra indirimli fiyat.


Acil yönlendirme levhaları

Fosforlu - fotolümen Baskı üzerine üretilmiştir. Fotolüminesan yönlendirme levhaları , yangın-deprem vb. Karanlıkta ışık veren fotolüminesan levhalar tahliye sırasında istenmeyen yaralanmaları engeller , güven verir , enerji harcamaz , kablo kirliliği oluşturmaz , kullanımı kolay , etkili ve ekonomik.


Duman çok yükseğe monte edilen acil ışıklandırmaları örtebilir. Fakat şeritler yere yakın monte edildikleri için fark edilmeleri kolaydır. Acil çıkış uyarı tabelaları, acil çıkış yapmamız gereken durumlarda elektrik enerjisine ihtiyaç duymadan ışıklı, şarjlı ve lümen folyolu acil çıkış tabelaları ile acil çıkış yollarına ulaşmamızı kolaylaştıran uyarı. Işıklı acil çıkış yön levhaları , içlerinde bulunan bataryalar vasıtası ile deprem, yangın vb nedenler ile elektrik kesintisi yaşandığında bataryası ile kendinden yanarak acil çıkış için yönlendirme yapar, bu sayede kalabalık ortamların hızla ve güvenle tahliyesi gerçekleşmiş olur, yangın anında panik yaşayan.


Işıklı Acil çıkış Armatürleri Hizmet Verilen Bölgeler Tarkan Reklam, bir çok ürününü internetten satış yoluyla ve kargo imkanları ile Türkiye’nin her yerine gönderebilmektedir. Başta iş güvenliği olmak üzere trafik yönlendirmeleri için kullanılan levhalar, otopark levha yönlendirme tabelaları olarak da karşımıza çıkıyor. Tabelanızın malzeme, boyut ve özellik seçimlerini yaptıktan sonra, Sepete.


Yarım Yüz ve Tam Yüz Maskeler. Kocaeli Gebze izmit dilovası şekerpınar darıca kartepe körfez derince gölcük karamürsel kandıra Tuzla pendik kadıköy istanbul cafe restoran mağaza. Acil çıkış bilgilendirme levhaları , iş güvenliği tabelalarının önemli bir kategorisidir. Birçok farklı amaç doğrultusunda hazırlanmakta ve kullanılmakta olan yönlendirme levhaları temel olarak söz konusu binada bulan kişilerin daha rahat ve bilinçli hareket etmelerini sağlamaktadır. Etiketler : yönlendirme levhaları , pleksi levha, pleksi levhalar, pleksi yönlendirme levhaları , yönlendirme levhası, pleksi yönlendirme levhası, pleksi yön levhası, yön levhaları , salon levhaları , pleksi salon levhaları , işaret levhaları , pleksi levhaları , çıkış levhaları , pleksi çıkış levhaları , yangın çıkış levhaları , pleksi yangın çıkış levhaları , acil.


Bu levhalar kendi içlerinde üçe ayrılmaktadır. Acil çıkış ve yönlendirme sistemi ile en kısa sürede en güvenilir bir biçimde bölgeden uzaklaşmak mümkündür. ELOKSALLİ İÇ MEKAN YÖNLENDİRME TABELALARI DÜZ KAPI TABELALARI FOREKS İÇ MEKAN YÖNLENDİRME TABELALARI.


Bobbeli Asetatlı Yönledirme Tabelası. EEC ELECTRONICS: Tescilli markası dolayısıyla sektörde EEC ELEKTRONİK adı ile tanınan şirketimiz, deneyimli kadrosu ve yılı aşan tecrübesi ile Acil Aydınlatma, Besleme ve Akü Şarj Üniteleri ile LEDli Aydınlatma ürünler üretimi ve ihracatı konusunda öncü ve lider bir kuruluştur. Ancak günümüzdeki tabela sistemlerinin çoğu, değişen bir tehdit ortamına cevap verme veya yardıma ihtiyacı olan insanların derhal dikkatini çekme yeteneğinden yoksundur.


Acil yönlendirme levhaları

Alüminyum Plaka baskısı, Metal plaka baskısı. Giriş Yapın ya da Kayıt Olun. Metal yönlendirme levhaları imalatı ve baskısı iç mekan ve dış mekan kullanımı olan metal yönlendirme levhalarımız için her ebat üretim mümkündür, talepleriniz doğrultusunda üretilen levhalarımız için fiyat alabilir, numune.


Modüler mimari yönlendirme sistemleri, görme engelli ürünleri, Atatürk köşeleri, display ürünler, pleksi glass ürünler ve daha fazlası uygun fiyatlarla yondizayn.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar