3 Temmuz 2017 Pazartesi

Araç cam filmi nasıl çekilir

Aracınıza güneş ışınlarından koruma sağladığı gibi estetik bir görünüm kazandıran cam filmi nasıl çekilir? Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Son olarak film yapıldıktan sonra araç birkaç saat hatta mümkünse tüm gün boyunca güneşte bekletilsin. ARAÇ BOYASINDAKI DERİN ÇİZİKLER NASIL GİDERİLİR - Duration:.


Film uygulama öncesinde araç camının temizliği titizlikle yapılır. Cam Filmi Nasıl Çekilir ? WolfCarsTurkiye 081views. Araç cam filmi nasıl uygulanır? Camın üzerine film koyularak camın kalıbı alınır.


Kaliteli bir cam filmi ve garantili bir cam filmi yaptırdıysanız garantisi olduğu için cam filmi kalkar, atar, rengi solarsa koşulsuz şartsız değiştirilmesi gerektir. Ancak cam filmi yaptırdığınız ilk gün camlar kesinlikle açılmamalıdır garantiliyse garantiden çıkar. Arabaya cam filmi nasıl çekilir ? Bunu yapmak için filmi cama tamamen yapıştırmalı ve pay kalmadan sıfıra sıfır olarak kesmeniz gerekir. Daha sonra uygun boyutlarda cam filmini kesmek ve diğer işlemlere geçmek kalıyor. Dip not: cam filmi illegaldir ve kaza durumunda araç içinde insanlara zarar verebilir.


Aklınızdan bunu çıkarmayın lütfen. Filmi işlemine başlamadan önce nereye ve ne tarz bir yapısı olduğu hakkında bilgi toparlamak gerekir. Bu işlemleri sağladıktan sonra kaç metrekare film gideceği hesaplanır. Ortalama fiyat hesaplanır.


Araçlarda cam filmi kullanmanın cezası 4lira. Görünmeyen En iyi Koruma ! Ya da kaynar su bir sungerle filmin uzerine iyice surulur. CAM FİLMİ NASIL ÇEKİLİR ? Camın, cam filminin ve işlemin yapıldığı mekanın temizliğine dikkat edilmelidir. Toz, pislik olmamasına özen gösterilmelidir.


Ardından camın boyutuna göre film kesilir. Kestiğimiz film camın üstüne konulup kalıp alınır. ATV Araçları Nasıl Kullanılır? Ancak yönetmelikte, hem araç sahipleri, hem cam filmi üreticileri hem de uygulamayı yapan işyerleri için bazı şartlar bulunuyor. Sadece standartlara uygun olarak üretilmiş ve onaylı cam filmlerinin kullanılmasının mümkün olacağını vurgulayan Avukat Cevat Kazma, araçların ön camlarına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması.


Temizleme işleminden sonar araca çekilecek olan film camın boyutlarına göre kesilir. Bu işlemde bolca su kullanılacağı için aracın koltukları su geçirmez örtülerle kaplanmalıdır. Oto cam filmi nasıl çekilir ? Kullanılan bu su, cam filminin yapışkanını aktive edecek kimyasallar. Bu konudaki kullanıcılar: misafir.


Sizlerden tavsiye istiyorum. Arkadaşlar cam filmi yaptırmak istiyorum. Kimler nerede kaça yaptırdı markası nedir? Halen trafikteki milyon araçta cam filmi bulunuyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın geçen hafta düzenlediği toplantıda cam filmlerine yönelik kararlar alındı.


Temizlik sonrasında cam dik bir şekilde konur ve üstündeki tozlar fön makinesi ile kontrol edilir. Camın enine boyuna uygun uzunlukta film kesilir, genellikle bunu camın dış tarafından yaparlar daha kolay olur çünkü. Peki cam filminin görüşü etkileyip etkilemediği nasıl belirleniyor? Burada polis memurunun göz hassasiyetine kalıyoruz.


Eğer cam filmleri görüşü etkiliyorsa polis memurunun o anda söktürme yetkisi mevcut ve cezası şuan için 4TL. Gölgeli güneşli alanların balansını oluşturur. Sert rahatsız edici ışığı önler.


Uygulama kendinden film camlı araçlar için geçerli. CAMLARINDA ROLAN ARAÇLAR CEZA ALMAYACAK. Yani camlarında Rolan araçlar ceza almayacak. Haberler Aracında cam filmi olan araç sahipleri ise merakla cam filmi cezası ne kadar? Cuma namazı nasıl kılınır?


LGİNİZİ ÇEKECEK HABERLER. Kışın aracın içini sıcak tutmaya yararken yazın aracın içini yoğun güneşten korur. Kimi süs, kimi güvenlik, kimisi de sağlık problemleri nedeniyle araçlarına cam filmi taktırıyordu.


Ancak bu işlemi yaptıran araç sahiplerine, trafik kurallarına uygun olmadığı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar