26 Temmuz 2017 Çarşamba

Kış balkonu dekorasyonu

Kış için değişik aksesuarlar kullanarak balkonlarda hoş ve estetik bir hava oluşturun,çam kozalakları,kurumuş sonbahar yaprakları,mumlar ve fenerler. Biz bu kış balkonlarına kapalı balkon diyoruz. Aslında kış için kapatılan yazın açılan balkonların hepsi kış balkonudur.


Bahçe Dekorasyonu , Dekorasyon Düşüncelerinizi Yazabilirsiniz 5Görüntülenme. Kış aylarının gelmesi ile insanlar kapalı mekanlarda daha fazla vakit geçirdiklerinden, balkonlarını tamamen unuturlar. Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl atmosferinden sıyrılamayanlar için birbirinden etkili balkon dekorasyon fikirleri kış mevsimini ısıtıp canlandırıyor.


Kış bahçelerinin, dekorasyon düşüncelerini başlatmadan önce bahçenizin yazın açılır, kışın ise kapanabilir özellikleri taşıması gerektiğiniz muhakkak hepimiz biliyoruz. Bir evin bahçesi de olabilir, müşterilerine hizmet veren ticari amaçta bir restoran ya da kafe. Bunun yanı sıra kış balkonu aydınlatma ürünlerinde de alanda uyguladığınız dekorasyon tarzına uygun ürünler tercih etmeyi es geçmemelisiniz.


Elektrik bağlantısı ile çalışan aydınlatma ürünlerinin yanı sıra hem kış bahçesi dekorasyon ürünleri arasında yer alan hem de alanın aydınlatmasında kullanılan bahçe. Yazın keyfini sürdürdüğünüz bahçe,. Kış bahçesi modelleri ve ‘ dekorasyon fikirleri’ni sizin için araştırdık.


Sonbahar veya kış dekorasyonu için eğer odanızın duvarlarının renklerinde değişiklik yapmak isterseniz aydınlık mı daha loş bir ortam mı sağlamak istiyorsunuz ona karar verin. Evler git gide küçüldükçe, içeride yaşam alanı yetersiz kalıyor. Bu sebeple de yaz, kış kullanabilmek için balkonu kapattırma düşüncesi yaygınlaşıyor.


Peki balkonu kapattırırken hangi malzemeyi kullanmalıyız? Güneş ışığını kıran özel perdeler kullanabilirsiniz. Teras ve balkon dekorasyon fikirleri! Uzun ve zorlu Kış aylarından sonra gelen güneşin iç ısıtan yüzüyle birlikte kendinizi dışarı atmak.


Bankonda kış bahçesi uygulamak için bazı şartları sağlamak gerekir. Cam ağacını anımsatan canlı ve yapak saksı çiçekleri, tavan da yılbaşı ağacını süslemek için kullanılan ışıklandırmalar ve etrafta kullanacağınız dekoratif mumlar ile kış konseptine uygun tüylü koltuk minderleri ve balkon halısı kullanarak kış sezonuna uygun bir balkon dekorasyonu yaratabilirsiniz. Aynı zamanda kış balkonu dekorasyonu ile ilgili kendinize fikir bulabilirsiniz. Bir kış bahçe dekorasyonu temasına karar vermeden önce kış bahçenizi tam olarak ne için kullanacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Kış balkonunda bir ısıtıcı kullanabilirsiniz.


Bol bol oksijen alabileceğiniz hemde içinizi ferahlatacak küçük ağaçlar, yeşil bitkiler veya rengarenk çiçekli bitkiler ile balkonu çok keyifli bir kış bahçesine dönüştürmeniz mümkün. Armut her zaman, her yerde yanında! En Güzel Banyo Paspas Takımı Modelleri.


Buğu Yapmayan Vitra Banyo Aynası Modelleri. Kapalı balkon dekorasyonu için bir başka önerimizde, tavanda ahşap kaplama ile ful cam uygulaması. Bir halı ve bir koltuk atarak kışları güneşten fazlasıyla istifa edebileceğiniz alanlara dönüştürebilirsiniz.


Kış balkonu dekorasyonu

Sizler için seçtiğimiz kış balkonu dekorasyon örneklerini aşağıdaki görseller den bulabilirsiniz. Homify ekibi olarak daha önce birçok balkon ve teras dekorasyonu tanıttık bu yazımızda ise birbirinden güzel tasarım sunacağız. Katlanır cam balkon yöntemleriyle mekanı bir kış bahçesine çevirebileceğiniz gibi saz pergola. Sadece kullanacağınız mobilyaların biraz küçük ebatlı olması, biraz yaratıcı olmanız yeterli.


Küçük balkon kış dekorasyonu sanıldığı kadar zor bir iş değildir. Biraz hayal dünyanızı kullanarak çekici bir kış balkonu hazırlayabilirsiniz. Bahçe dekorasyonu konusunda en önemli konulardan biri olan Bahçelerde Kış Bakımı sonbaharın bitmesiyle kapımıza dayanan ve şartları oldukça zorlu olan kışa karşı bahçelerimizi korumaya yönelik tedbirleri kapsar.


Sürgülü ve tam açılıp kapanabilen cam balkon penceresi tasarımları sayesinde, balkonları kışında kış bahçesi olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Soğuk kış günleri boyunca kapalı duran balkon kapılarınızı ardına kadar açma vakti geldi. Mimar Funda Varlık ile İç Mimar Oya Çavdar, bahçeli olmayan evlerde de baharın en güzel şekilde yaşanabileceğini hazırladıkları çeşitli bahar balkonu dekorasyon fikirleri ile kanıtlıyorlar. Evinizin içi gibi balkonunuzu da aksesuarlarla süsleyebilirsiniz.


Fenerler,kuş kafesleri,saksılar,duvar süsleri,minderler,yastıklar, balkon dekorasyonunu tamamlayıcı unsurlar. Kilim (5) kitaplık (5) kitaplıklar (8) klasik mutfak (1) Klasik. Balkonunuz bahara hazır değil mi? Kış mevsimini seven pek azdır ama her mevsimin kendine has özellikleri olduğunu düşündüğümüz zaman aslında kış mevsiminde de tadı çıkarılacak çok şey olduğunu görürüz. Küçük bir plan ve yaratıcı fikirlerle balkonunuzu güzel bir yere dönüştürebilirsiniz.


Kış balkonu dekorasyonu

Dip temel bir temizlik yapın. Bütün bir kış boyunca neredeyse kapısı bile açılmayan balkon ve teraslar öncelikle güzel bir temizlik gerektiriyor. Kış aylarında bu ayrıntı dikkatinizi çekmeyebilir ama güneş iyice yüzünü göstermeye başladıktan sonra balkonda eğer gölgelik yoksa, gündüz saatlerinde balkonda oturmak zorlaşacaktır. Ayşegül hanımın balkonunda kış dekoru.


Cam balkonları kış bahçesine de çevirebilirsiniz. Büyük balkon dekorasyonu yaparken çok daha rahatlıkla istediklerinizi yerleştirirken küçük balkonlar için isteklerinizi minimuma indirerek hareket etmek gerekebiliyor. Bahçe ya da balkon keyfini kışın da sürdürmek istiyorsanız, kış bahçesi hazırlıkları sizi bekliyor. Sizler için hazırladığımız küçük balkon dekorasyonu önerilerimizle küçük balkonunuzda harikalar yaratabilirsiniz. Küçük bir balkonu , iç açıcı bir hale dönüştürmenin en güzel yolu çiçekler.


Yaz aylarında daha serin, kış aylarında ise daha sıcak bir ortamın oluşması sağlanabilir. Nasıl ki yaz aylarında yemekler bile balkonda yeniyorken, bu neden kış aylarında da yapılmasın ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar