3 Temmuz 2017 Pazartesi

Metal dış cephe kaplamaları

Mimari de cephe çok önemli bir yere sahiptir. Dış cephe kaplama malzemeleri genellikle “kompozit dış cephe kaplamaları ” olarak tercih edilmektedir. Kompozit malzeme alüminyumdur ve çeşitli renklerde olabilir. Cephe ve Yağmur Suyu İndirme Sistemleri. En iyi metal cephe kaplaması seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli metal cephe kaplaması Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Metal dış cephe kaplamaları

Guangdong Reinalite Industrial Co. Genişletilmiş metal paneller dış cephe kaplaması olarak kullanımının dışında , separatör olarak da kullanılabilmektedir. Ses geçirgenliğini azaltmasının yanı sıra, hava ve ışık geçirgenliği sağlayabilmektedir. UYGULAMALARIMIZDAN BAZILARI.


GÖKER METAL Taşyünü ve Poliüretan izolasyonlu metal ve çatı ve cephe kaplamaları , PVC ve TPO membran izolasyonlu çatı kaplamaları ve metal kenet çatı kaplama uygulama hizmetlerimiz. Metal dış cephe kaplaması , alüminyum veya çelikten dayanıklı, düşük bakım ve yangına dayanıklı yapı panelleri olan. Ağır Asma Giydirme Cephe. Beyaz ve beyaza yakın renklerde daha fazla emilim olduğundan çok sık tercih edilmektedir. Cam dış cephe kaplama malzemesine metal oksit ilave edilerek çeşitli renkler elde edilmektedir.


Batı Metal olarak alüminyum mimari cephe giydirme sistemleri (kompozit dış cephe kaplama işleri) firmamız tarafından itina ile yapılmaktadır. Binanın dış cephesinde uzun ömürlü olacak şekilde üretilen kompozit kaplamalar korozyona ve iklim şartlarına karşı sağlamlığını uzun yıllar boyunca koruyor. Fakat yapım nedenleri arasında binaların dış tasarımlarında daha estetik bir görünüm yakalanması da vardır.


Organize Sanayi Bölgesi 8. ETKİN METAL , Kaliteli malzeme ve sorunsuz işçilik ilkesiyle değerli. Dış cepheler evlerimizi olumsuz hava koşullarından koruyan ama aynı zamanda da dışarıdan görünüm açısından benzersiz bir etkiye sahip olan, hem estetik hem de fonksiyonel yüzeylerdir. Bu yüzden de dış cephe kaplamaları söz konusu olduğu zaman hem daha kullanışlı, hem de daha şık olanı seçmek gerekir.


Eşsiz yüzey dokusu ve farklı renkleri ile tasarım zenginliği sunmaktadır. Yılda milyon mutlu müşteri. Hekimboard Ahşap desenli levhalar, klasik, modern ve prefabrik gibi tüm yapı sektöründe, yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş sedir ağacı görünümüne sahip doğal lifli çimento esaslı levhalardır.


Akservi Aluminyum tarafından üretilen cephe sistemleri dünyanın her yerinde uygulanan modern mimaride kullanılan dış cephe kaplamaları standartlarında profesyonel sistemlere paralel olarak günümüzdeki şeklini almıştır. Tüm cephe kaplamalarının ortak özelliği bakım istememesidir. Farklı ebatlarda ve çeşitli göz aralığı seçenekleri ile üretilebilen SEPA genişletilmiş metal malzemelerimiz, asma tavan ve dış cephe kullanımı ile mimarlara modern tasarım seçenekleri sunmaktadır. Yapıların iç ve dış cephe uygulamalarında kullanılan kompozit paneller, binalara ek yük getirmeyen, metal dayanımı sağlayan, tasarımda özgürlük ve esneklik sağlayan, bakımı ve temizliği son derece kolay olan bir cephe kaplama malzemesidir. Güneş ışınlarından ve zararlı dış etkilerden korur.


Binaları yağmurdan, kinetik enerjiden, kapiler su emmesinden, nispi rutubetten, gürültüden korur. Endüstri tesislerinin, ticari yapıların, stadyumların ve cephe estetiği istenen tüm yapıların dış cephelerine, istenen renklerde, metal tül kaplama üretimi ve uygulamasını gerçekleştirebilen PROTEM, yapılara hayat veriyor. METAL SANDVİÇ PANELLERİN ÖZELLİKLERİ VE YAPIDA KULLANIM ALANLARI.


Dış cephe imalatlarında, her türlü kaplama malzemesi altında ( metal kaplama , yalı baskı, ahşap kaplama , dekoratif tuğla kaplama , vb) “backerboard” olarak kullanılır. BoardeX, tüm saçak altı uygulamalarında kullanılır. Dikey dış cephe kaplaması bir filtredir, fiziksel bir sınırdır, binanın çevre ile karıştığı bir yoldur ve binadan elde ettiğimiz algıyı etkiler. Metal paneller, delikli ve taşlanmış levhalar ve komple cephe yapmak için.


Metal dış cephe kaplamaları

Wind Brake (Rüzgar Kesici Sistemler) Otomatik Kapılar. Aksan Yapı Metal in yeniliklerini , sistemlerini ve haberlerini ilk duyan olmak için mail listemize kaydınızı yaptırın. Firmamız farklı tipolojilerde onlarca soğuk cephe kaplama elemanını cephe performans kriterlerine sadık kalarak başarıyla uygulamıştır.


Bina dış cephelerinde doğal taş kaplama yapılması tasarlandığında öncelikle kenet sistemi seçilmeli ve kaplama plaklarının büyüklüğüne bağlı olarak kenet yerlerinin gösterildiği bir cephe detay projesi hazırlanmalıdır. Kaplama işlemi, hazırlanan bu detay projesine göre yapılmalıdır (1). Metal malzeme günümüzde mimaride özellikle cephe konstrüksiyonun da, duvar, tavan kaplamaları ve bölücü gibi çok çeşitli amaçlarda kullanılmaktadır. Bu levhalar bakım gerektirmez, basitçe temizlenebilir. Bunlar, alüminyum kompozit levha kaplamalar ve taş kaplamalar.


Bilindiği üzere alüminyum kompozi. Pergole, ahşap oturma bankları, dış mekan zemin döşemeleri, cephe kaplamaları vs. Ekonomik ve hafif olması sebebi ile son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan genişletilmiş metal cephe panelleri, yapılarda sıklıkla cephe kaplaması ve güneş kırıcı olarak kullanılmaktadır.


D sınıfı yangın oluşturmaktadır. GÜLERYÜZ METAL yapı çeliği ve çatı- cephe kaplama sistemleriyle büyük ivme. Kurulduğu günden itibaren kaliteli hizmet ve teknolojik gelişmeleri takip etmeyi ilke edinen HSM METAL daha iyi hizmet verebilmek için sürekli kendini geliştirmektedir. STANBUL kaliteli bir şirket evimin iç dekorasyonunu verdim çok temiz ve çok çabuk bitirdiler MAHMUT ÖZ tarafından SADIK OĞULLARI YAPI SÖVE İMALATI için yazılmış.


Metal dış cephe kaplamaları

Karabağlar, İzmir deki atölyemizde, paslanmaz krom-nikel (inox) dekorasyon malzemleri imalatı yapmaktadır. Binalarda çatlakların oluştuğu, dayanımlarını yitirdiği yerlerde de yapılmaktadır. Ayrıca İç Bükey ve Dış Bükey bükümleri tam otomatik olarak yapabilen Tonoz Bükme Makinamız ile, ihtiyaç duyulan her türlü kesitin eğimi ve bükümü yapılabilmektedir.


Etap Sanayi Sitesi No: Silivri - İSTANBUL Tel. Bu değerler kullanılarak malzeme türlerini belirlemekte istenmeyen dış ortam şartlarının geçişine izin vermeyecek, bunun yanı sıra yakıt tüketimini azaltacak enerji sorununa ve çevreye katkı sağlayacak ürünleri birinci sırada tercih sebebimizdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar