13 Temmuz 2017 Perşembe

Fugalı eps

Fiyatımız metrekare mantolama için gereken malzemelerin tamamını kapsamaktadır. Ek yerleri ve dübel yerlerine gerekli rötuşlar yapıldıktan sonra üzeri grenli kaplama ile kaplanıyor. Isıl iletkenlik değerine bakın. Bunlar sıvama ve kumlama yöntemleridir.


Fugalı eps

HekimBoard Fugalı Fibercement Levhalar Düz, ahşap desenli ve doğal taş desenli yüzey görünümüne sahip olarak beş farklı tipte üretilen HEKİMBOARD levhalardır. Dış ve iç yüzeylerde yoğun olarak tercih edilen bu levhalar farklı fuga görüntüsü vererek zaman ve işçilikten ciddi tasarruf sağlar ve uygulama maliyetini. Hekimboard düz fugalı levhalar, klasik, modern ve prefabrik gibi tüm yapı sektöründe, yapıların her türlü iç ve dış cephe kaplamalarında kullanılan, otoklavda sertleştirilmiş düz ve pürüzsüz bir yüzeye sahip doğal lifli çimento esaslı fugalı levhalardır. Aynı zamanda sınırsız renk ve doku seçeneklerine sahiptir. Son zamanlarda mantar levhalar, cam köpüğü, fenol köpüğü gibi oldukça çeşitli yalıtım malzemeleri piyasaya sürülmüştür.


Fuga kanalının içi akrilik esaslı dış hava koşullarına dayanıklı su geçirimsiz esnek bir söve harcı ile kaplanmıştır. Profillerin fuga kanalında daire, dikdörtgen yada trapez. Beyaz eps ve karbonlu eps. Xps dediğimiz daha yoğunluğu yüksek ve sert olan malzeme ise dış cephenin nefes almasını engellediği için tavsiye edilmez.


Mantolama da iki ayrı eps kullanılır. Fugalı kaplamada çeşitli kimyasallar kullanılır ve bu kimyasalların doğaya geri dönüşümü yoktur. Bu yüzden her türlü hava koşuluna, her türlü çevre koşuluna tamamen dayanıklıdırlar. Uygulaması basit ve hızlıdır. Fugalı mantolama eps köpük üzerine akrilik bazlı mineral sıva ile çekme makinasında üretilmektedir.


Dubel ve file gerektirmez. Astar ve boya yapılması yeterlidir. Yapılarınıza yalıtım konforunun yanı sıra mimari değer de katar. KOMPLE DAİRE EV TADİLATI.


Kaplama malzemesi Siliko Polimer esaslı kaplamadır. Isı yalıtımı değeri çok yüksek olan polistren malzeme XPS yada EPS ile üretilen fabrikada fugalı , yalı baskı ve düz mantolama plakaları formlarında kesilireke. Fugalı EPS levhalar m²’’ye 4-kg foamboard yapıştırıcı kullanılarak cepheye yapıştırıldıktan sonra her plaka üç yerinden dübelleniyor.


Firma olmanın gururunu yaşıyoruz. MANTOLAMA DIŞ CEPHE ISI YALITIM SİSTEMLERİ. Isı Yalıtım tekniğinin kullanım alanına baktığımızda ilk kullanım sebebinin enerjiden tasarruf etme olduğunu görmekteyiz. Zaten Isı yalıtımı için EPS Fugalı Söve kullanarak mantolama yaptırmaya kalkarsanız, eviniz için yaptığınız yalıtım ve dekorasyon masraflarınızın tamamını en geç 3. Egemen söve mantolama, söve ve mantolama alanında izmir de faaliyet göstermektedir.


Fugalı eps

Fugalı ısı yalıtım kaplamaları çeşit kimyasal ve çeşitli minerallerden oluşmakta ve zor hava şartlarına dayanımları yüksek olduğundan olumsuz hava koşullarından etkilenmemekte dolayısıyla EPS yalıtım levhaları üzerinde yüksek dayanıklılık sağlamaktadırlar. Filli Boya Capatect Dalmaçyalı. Karbonlu EPS : Malzeme markası tercihi var mı?


Kategori: Güncel Malzeme Fiyatlar. Bianca Söve ürünleri ve uygulamaları hakkında tüm bilgiler. EPS ürünlerin ayrıca, binalarda duvar malzemesi olarak kullanımından, soğuk hava depolarının yalıtımına, soğuk bölgelerdeki karayolu yapımına, zeminlerin takviyesine, gemiler için can simidi ve can yeleği yapımına kadar sayılması mümkün olmayan;. Kredi kartı ödemeleriniz 2bit Rapid SSL sertifikası ile şifrelenerek güvenli bir şekilde bankaya aktarılır.


Fugalı eps

Yüksek Su Buharı Geçirgenliği. Propiyer Tek Taraflı 30luk Ledli Spotlu Işık Bandı KAR33. Strafor Dış Cephe Taş Duvar Paneli DSE08.


Taş görünümlü cephe kaplama, fugalı -derzli cephe kaplama, siding-yalıbaskı cephe kaplama, mermer görünümlü cephe kaplama, ahşap görünümlü cephe kaplama, seramik görünümlü cephe kaplama, terra cotta görünümlü cephe kaplama, bisküvi tuğla görünümlü cephe kaplama çeşitleri mevcuttur ve dahada geliştrilmeye açıktır. Not : İsteğe Göre Fugalı Panel ve Cephe Süslemeleri de Yapılabilmektedir. Danse Marshall Terhmos YalıtıTL.


Uygun maliyeti ile tercih sebebidir. Gül yalitim baysan boya da boya , söve , eps kaplama imalati yapmaktayız. Söve ve kaplamalar da katologu muz ve disisinda özel ürünler yapmaktayım. Kimyasalları ( strafor yapıştırıcı , sıva , dekoratif sıva ), stropiyer satışı yapmaktayım. EPS üretiminde sadece Pentan gazı kullanılıyor, bu gazın da ozon tabakasına hiçbir zararı bulunmuyor ve sera etkisi yaratmıyor.


Dow Silikonlu Dış Cephe Boyası 0. Duvar ısı yalıtımı EPS köpük ile sağlanmaktadır. Pecereleri standart ebat fransız tip PVC penceredir. Kapısı camlı, standart ebat PVC kapıdır.


Fugalı EPS levhalar üzerine akrilik ve mineral malzemelerden kaplanmış dış cephe mantolama ve dekorasyon malzemesi olan Fugalı Panel Kaplama,. Taşyünü ile yapılan mantolama. Mimari estetik için duvar kaplamada fuga yapılması.


Siz de inşaatınıza ya da binalarınızın cephelerine mantolama yaptırmak istiyorsanız mimar ve mühendislerden oluşan teknik kadromuz ve konusunda uzman.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar