17 Nisan 2018 Salı

3D epoksi

3D epoksi

Profesyonel ve eğitimli kadromzudan boyutlu zemin kaplama alanında hizmet alın boyutlu zemin kaplama fiyatlarında en uygun seçenekleri size müşteri temsilcimiz sunacaktır. Eksik veya hatalı yapılan şeffaf solüsyon zeminde baloncukların oluşmasına neden olabileceği gibi hassasiyet göstermeyen ekibin çok iyi bir kimyevi terkip olsa bile uygulama eksikliği kemikleşen solüsyonun çatlamasına. D epoksi zemin kaplama ile mekânların en önemli unsurlarından olan zeminlerini son teknoloji ürünleri ile kaplayabilirsiniz.


Fabrika zemin kaplaması, otopark zemin kaplaması, ev ve ofis zemin kaplaması, 3d epoksi zemin kaplaması yapmaktadır. D Yapı Dekorasyon olarak, uygulama aşamasına geçmeden önce planlama yaparak işe başlıyoruz. Dış darbelere karşı oldukça dayanıklı olan 3d epoksi zemin kaplama sistemleri aynı zamanda çizilmelere ve çatlamalara karşı da dayanıklıdır. Toprak Zemin Hariç, Banyo Zemin Kaplama , Mutfak, Balkon Teras Zeminlerine Uygulanır.


D zemin kaplama Nerelere Uygulanır. Aykin Dekor 3D Eğitimlerimizden fotoğraf ve videoları bu bölümden görüntüleyebilirsiniz. Farklı çeşit zemin ve duvar uygulama eğitimlerimize katılarak sizlerde bayimiz veya sertifikalı ustamız olabilirsiniz. Kolay temizlenebilir 3d zemin kaplama ile istediğiniz baskı modellerini tercih edebilirsiniz. Epoksi sistemi kullanıldığında, ep.


Aquazemin firması, zemin sektöründe endüstriyel epoksi zemin ve dekoratif 3d zemin konusunda en çok tercih edilen firma olmuştur. RÜN KARGOLAMA VE SATIŞ UYGULAMA İLKELERİ ) Telefon veya e-mail üzerinden görüştüğünüz satış temsilcimizden ihtiyaç ve şikayetinize uygun ürünlerle ilgili uygulama şekli, performans, fiyat ve nakliye bilgilerini yine telefon veya mail yolu ile bilgi edinebilirsiniz. Ev veya işyerleri için kokusuz antibakteriel ve modern zemin çözümü, kolay temizlenir hijyeniktir. EPOKSİ ve SAĞLIK EPOKSİ VE 3D ÜRÜNLERİ.


Hava kabarcığı ve yayılma izi bırakmaz. Keşif yapılan alana uygulanacak görsel efektin seçilmesi hazırlanması alanın ihtiyaçlarının belirlenmesi. Polyurea zemin kaplama ankara. Suya, aside ve alkaliye direnci çok iyidir, zamanla direnç özelliğini yitirmez.


3D epoksi

Aynı zamanda bir yüzey kaplama ürünüdür. Ayrıca, boya veya astar olarak da kullanılır. Profesyonel kadromuz ile takım ruhu içerisinde hedeflerimize ulaşmak için çalışırız.


Artık boyutlu nesnelere bakmak için 3D gözlük takmanıza gerek kalmıyor. Zemin uygulamaya hazır hale getirilip düzeltildikten sonra, katalog veya fotoğraf paylaşım sitelerinden seçilen ya da kendi çektiğiniz fotoğraf, özel teknikler ile hazırlandıktan sonra zemine aktarımı yapılmaktadır. D epoksi zemin uygulama , boya badana ,dekarasyon,tamir ve tadilat işleri için uzman bir ekip çalışması ile hizmet veriyoruz. Bu oran orjinal epoksi reçineler de değişmez kuraldır.


Farklı oranlarda kullanılan epoksi reçineler saf olmayıp, dolgulu ya da döküm tipi değildir. Zemindeki delik ve çatlakların Onarımı ile zeminin teraziye alınması işlemi yapılır. Duvarlardaki tablolarınızı veya duvarlarınızı epoksi ile kaplatmanın sonucunda çok güzel bir görüntü ve zarif bir hava katacaktır mekanınıza. Jinan Wantong Paint Sales Co.


Daha fazla detay görüntüle. Maydos Sıvı 3d Zemin Kendiliğinden yayılan epoksi zemin boyası Için Dekore Edilmiş Zemin. Böylece hayalinizdeki 3D kaplama uygulamasına rahatlıkla sahip olabilirsiniz. D Kaplama Uygulama Alanları.


3D epoksi

Tüm epoksi zemin kaplama uygulamalarında olduğu gibi 3D kaplama uygulamaları da sıvıya ve aşınmaya karşı oldukça dayanıklıdır. Otellerin havuz zeminlerinde çokça 3D kaplama görebilirsiniz. Dekoratif döşeme – sadece temel bir şekilde döşeme gibi görünebileceği düşüncesini değiştiren bir resim, büyük ölçekli bir el sanatıdır. Bir yandan – bu yüzey, diğeri – bütün tonlar ve dokularla birlikte bütün bir görüntü.


Bu müthiş görünümlerin nasıl hazırlandığı, hazırlanırken problem yaşanıp yaşanmadığı da diğer merak konuları arasındadır. Antibakteriyel olup, yıkanabilir. Guangxi Xili Flooring Engineering Co.


Hastahane döşemelerin de zengin renk ve desen seçeneği mevcuttur. Kitaş Zemin - Pvc Zemin Kaplama Sistemleri. Kullanılabilir kısayol tuşlarını görmek için soru işaretine basın. Zemin uygulanmasında istediğiniz görselin üzerine uygulanan şeffaf polimer esaslı kimyasallar sayesinde darbelere karşı korunaklı hale gelmektedir.


Nemli, ıslak veya kuru yüzeylere uygulanabilmekte olup, dilediğinizde zaman sökülme imkanına da sahiptir. Harita konumuzla navigasyondan da bizlere kolayca ulaşabilirsiniz. Hemen aramak için tıklayınız.


Multilayer epoksi zemin kaplama ise, otopark alanlarında ve tekerlekli araç trafiğine açık alanlarda kullanılan epoksi kaplama türüdür. Araç trafiği olmayan alanlarda da kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar