26 Nisan 2018 Perşembe

3D strafor kesim

3D strafor kesim

Strafor malzemenin üzeri koruyucuyla kaplandığı için dış mekânda da iklimsel şartlardan etkilenmez. EPS Reklam olarak 3D strafor kesim ürünlerinde silikon, alçı, boya çeşitleri, kumaş, file, yapıştırıcı gibi üretim sürecinin farklı aşamalarında pek çok farklı yapıda malzeme kullanmaktayız. Strafor ambalaj kesim , strafor köpük baskı desen, strafor heykel, strafor sanatsal ürünler, strafor yazı, strafor logo, strafor harf, strafor avm süsleme kesim gibi alanlarda hizmet sunmaktadır.


Straforada 3d strafor ürünler içerisinde belirlenen Strafor maket, strafor sütun, strafor dekor, strafor kalıp gibi ürünlerin kullanıldığı alanlar bellidir. Fakat diğerlerinde sınır yoktur, istenilen strafor köpük kesim işlemi yapılır ve tüm sektörlerde ve alanlarda kullanılabilir. Günümüzde straforun çok geniş kullanım alanları oluşmuştur. Eps ve xps olarak çeşit üretilmekle beraber değişik sertlikte imal edilmektedir. Firma olarak bilgisayar destekli CNC makina, heykeltıraşlar ve ressamlardan oluşan ekiple hizmet vermekteyiz.


Sitemizden beğendiğiniz örnek fotoğrafı, yaptırmak istediğiniz logo veya yazınızı ebatı ile birlikte bize mail atın, fiyat teklifi verelim. Strafor kullanım alanları içerisinde, doğum günü, düğün, sünnet vb gibi organizasyonlarda dikkat çekici detaylar olarak kullanılmaktadır. Ayrıca firmanızın fuar alanları için stand üzeri strafor logo kesim , harf kesim , maket çalışmaları tercih edilir. Tek boyutlu yazı ve logonuzun kabartılarak daha estetik bir görünüm almasını sağlar.


Strafor kesimi (Köpük kesini) fabrikamızda tecrübeli ustalarımız ile 1. Mozaik Reklam Web Sayfasına Hoşgeldiniz. Kesimi kolay olduğu için reklamcılık sektöründe kullanımı yaygınlaşan strafor şekillendirmeye son derece müsait bir malzeme olduğu için tanıtım ve reklam ürünleri için biçilmiş kaftandır. Strafor (boyutlu strafor ) kesimi veya 3d strafor (boyutlu strafor ) kesimi yapıldıktan sonra boyalar ile veya folyo sıvama (cast veya yarı cast folyo ile) uygulamalar yapılmaktadır. Strafor Cnc Kesim Poliüretan köpük, kalıp endüstrisinde genel olarak ön planda kullanılmaktadır.


Bunun yanı sıra inşaat sektörü ve diğer kullanım alanları gelmektedir. Firmamız tarafından cnc router ile 3d modelleme yada 2d kesim yapmaktayız. YÜKSEK HIZLI STRO 3D CNC STRAFOR KESİM MAKİNASI. Takım yolu programı Deskproto ve WinPc-NC Economy lisanslı olarak fiyata dahildir. Kesim 3d , Kesim , cnc, sıcak, tel, Cnc kesim , söve modelleri, mantolama Havayolu kurumlarından, bankalara, en büyük e-ticaret firmalarından, inşaat sektörünün devlerinin en yakın profesyonel çözüm ortağıdır.


Polyester ( fiberglas ) oldukça sert bir malzemedir. Yüzeyler oto boyasında olduğu gibi çelik macun ve akrilik oto boyası kullanılarak parlak düzgün yapılır. Strafor Kesim , Maket Pasta, Beze Kulesi Ürünlerde Dolu Dolu yıl! Her çeşit obje maket heykel fiberglas kullanılarak model yapmak mümkündür.


D Kabartmalı İç Mekan Ofis Dekorları ve Fuar Logo Kesim İşlemleri. Tema Park ve özel 3d tasarım işleriniz için bize ulaşın. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Strafor cnc kesim ile ürünleriniz taşınırken veya kargo da kırılma.


3D strafor kesim

Strafor yazı ve sayı kesimleri istediğiniz renk ve boyutlarda kesilip iç ve dış mekan için uygulanabilmektedir. Strafor Tabela Sistemleri , Strafor TV Dekorları , Strafor Led Ekran Çerçeveleri , Strafor İç Mekan 3D Uygulamalar. Strafor yazı kesim harf dummy ve logo çalışmaları bilgisayar kontrollü cnc makinasında özel üretim ince taneli dansite strafor kullanılarak kesim yapılır. Dış cephede ,fuar yazı ,reklam tabela gibi bir yerlerde kullanılabilir.


Totem tabela,Dijital baskı, Işıklı ve ışıksız tabela uygulamalarımız ile Ankaradaki Tabelacınız Huzur tabela reklam. Kalite asla tesadüf değildir. Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan 3d strafor kesim üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Firmamız, strafor kesim ve köpük kesim imalatlarında tasarımda sonsuz olanakları ile strafor logo,.


Bu sayfada 3d strafor kesim makinası makina ilanları, ikinci el 3d strafor kesim makinası makineleri, satılık 3d strafor kesim makinası makinaları, 3d strafor kesim makinası makine fiyatları ve 2. Strafor ve strodur (EPS ve XPS) EPP, Sünger den boyutlu kesim yapılabilir. Strafor köpük uygulama, kesim cnc router ve resistans kesim olarak, özel stan vitrin uygulamaları, dış cephe tabelaları, iç ve dış mekanda su bazlı boya kullanılarak özenle üretim ve montaj yapılmaktadır. Strashow firmasının 2D Strafor tanıtım sayfası. Boyutlu Strafor Maket Kesim. D CNC KESİM - 3D STRAFOR KALIP - Ahşap Modelleme ve Kalıp.


Farklı renklerde strafor harf imalatı yapabiliyoruz. Yani istenilen renkte boyayabiliriz. Straforların ön yüzüne pleksi ile kaplayabiliriz.


Böylelikle görüntüsü normal pleksi harflerden farksız olur. Harflerin arkasına açılan kanala led döşeyebiliriz. Kurumsallık Markanızı ve logonuzu kendi renklerinde boyayarak dikkat çekici şekilde sergilemenize imkan verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar