2 Nisan 2018 Pazartesi

Feka inşaat izmir

ZMİR GENEL MERKEZ FEKA İnşaat Sanayi ve Ticaret A. TRABLUS, LİBYA İşveren: ORGANIZATION FOR DEVELOPMENT OF ADMINISTRATIVE CENTERS (ODAC) adet genel depo, adet kimya deposu, entegre katı atık yönetim sistemi, tasarım ve yapım işleri. MW KOMBİNE DOĞALGAZ ÇEVRİM SANTRALİ İNŞAAT İŞLERİ. ZMİR , TÜRKİYE İşveren: GEDIZ ELEKTRİK DAĞITIM A. Izmir , Turkey to provide general construction services at various fields. Besides Afghanistan, FEKA is currently operative in Libya, Iraq and Sub-Saharian Africa as well. NŞAAT TAAHHÜT Meslek grubunda, İZMİR ili Bölgesinde Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) konularında hizmet vermektedir.


Bu iş sana uygun olmayabilir. Seçili özgeçmişindeki bilgilerle bu ilanın kriterlerleri sadece uyumlu. Uygunluğunu nasıl hesapladık? Son iş deneyimin, geçmiş deneyimlerin ve toplam deneyimin uygunluk puanını etkileyen kriterler arasındadır. FEKA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKET.


Since then, FEKA has undersigned many successfully completed projects at home and abroad. FEKA ’nın ana hedefi teknik uzmanlık gerektiren projeleri hayata geçirmek ve istikrarlı bir büyüme ile uluslararası inşaat sektöründeki yerini güçlendirmektir. Bu amaçla FEKA Afganistan, Kazakistan, Kırgizistan, Libya, Romanya ve Amerika’da şubelerini açmış ve yerel şirketler kurmuştur.


Feka inşaat izmir

Feka İnşaat Sanayi ve Ticaret A. FEKA DIŞ TİCARET MADENCİLİK VE İNŞAAT SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz. Avrupa yakası iş ilanları, İzmir iş ilanları, Antalya iş ilanları, Adana iş ilanları, Trabzon ve Ankara İş ilanları ve daha birçok kategoride iş ve eleman ilanlarını bulacağınız. Firmanın aktif iş ilanı yok. GÜNKON İnşaat ’ın yeni projesi Çiğli Esentepe’de başladı. SATINALMA MÜHENDİSİ iş ilanları ve tüm İzmir iş ilanları Yenibiris.


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Uzman Makine Mühendisi iş ilanları ve tüm İzmir iş ilanları Yenibiris. GENEL BAŞVURU İzmir iş ilanına başvurabilirsiniz.


Feka inşaat izmir

Sekreter İzmir iş ilanına başvurabilirsiniz. Muhasebe ve Personel Görevlisi İzmir iş ilanına başvurabilirsiniz. Elektrik Grup Şefi İzmir iş ilanına başvurabilirsiniz. Bu haritada gösterilen konum adres kullanılarak otomatik hesaplanmıştır. Konum bilgisi hatalı olabilir.


Yetkili Kişi : Nurdan ŞAPÇI. Bulunduğunuz yerin İL, İLÇE, MAHALLE,. Mali ve İdari İşler Müdür Yardımcısı pozisyonunda. Veyka İnşaat geniş ve teknolojiye uygun makine parkı ve tecrübeli uzman kadrosu ile İzmir ve çevresinde büyük metrajlı hafriyat ve bina yıkımı işlerinize en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlarla çözüm üretmekteyiz.


Aradığın inşaat işini bulamadıysan, İzmir iş ilanlarının tümüne göz atabilir İzmir ve ilçe ilanlarında iş arayabilirsin. Güncel İzmir inşaat iş ilanları. OYAK İnşaat Şantiye Binalar. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, ‘’Teknik Ofis Mühendisi’’ aramaktayız. Kemalpaşa ilçesinde faaliyet göstermektedir.


Türkiye çapında Migros, Şok, Carrefour, Tansaş gibi marketlerin ve İş Bankası, TEB, Vakıfbank, ING Bank gibi büyük bankaların inşaat işlerini gerçekleştirdi. ARAMCO, Bachelor Housing, Yanbu, Saudi Arabia ihalesini kazanmış bulunmaktayız. Tercihen yıl deneyimli, - İnşaat planlama ve projelendirmesinde deneyim. Mühendisliği,Mimarlık, İnşaat Teknikerliği bölümünden mezun, -Tam zamanlı proje.


Feka inşaat izmir

Kuruluşundan bu yana kaliteli üretimi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, kendini yenileyen, farklı mimari tasarımlarıyla müşterilerine modern alternatifler sunmuştur. Kurulduğu yıldan bugüne kazandığı bilgi birikimi ve profesyonel hizmet anlayışı ile inşaat ve turizm sektöründe başarılı projelere imza atmıştır. Bilecik Üniversitesi (Master) Ankara, Türkiye.


Yeni projelerden haberiniz olsun. PİYAP İNŞAAT TURİZM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ. Büyükşehir Belediyesi, İzmir ilinin büyükşehir belediyesidir. Tam Ekran Arkaplan Videosu.


Hafriyat ve İnşaat Atıkları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar