10 Nisan 2018 Salı

Kepenk panjur

Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Detay profiller sayesinde sürme ve sineklik sistemlerinin panjur sistemi ile kullanılabilmesi sağlanır. Müşteri memnuniyetini prensip edinmiş olup, uzman ve güleryüzlü satış ve teknik ekiplerimizle siz müşterilerimize hizmet vermekteyiz.


Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Mekânlarına daha dekoratif bir görünüm veya koruma sağlamak isteyenler ise tercihe göre, sürme sineklik veya stor sineklik ile kombine. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizi yeniledik. BORA markalı motorlar yakında stoklarımızda.


Yapılan her tamir işlemi ve servis hizmetleri, değişen tüm yedek parçalar, yıl garanti kapsamındadır. Sepete Ekle Magic Face MF 8MF Yüz Okuma Cihazı. Firma Ünvanı: EGE KEPENK LTD. Genelde otomatik kepenk çeşitleri kullanılan alana ve malzemeye göre çeşitlilik göstermektedir.


Bu ürünlerin neler olduğunu ve nerelerde kullanıldığı sıralayacağız. Galvanizli çelik kepenk : Güvenli ve estetik yapısıyla, en iyi kapı sistemidir. Otomatik kepenk çeşitleri.


Birbirine bağlı lamellerden oluşan otomatik. Pimablock Kepenk Sistemi tek kanat, sağa ve sola açılan tipte çift kanat veya katlanarak açılan dört kanat uygulaması, kullanıcılarına avantaj sağlar. Panjur ve kepenk sistemleri.


Kepenk kanatlarına lamel uygulamasının yanı sıra sisteme özel panel profili de kullanılabilir. Bundan on on beş yıl öncesine kadar kepenk sistemleri elle manuel olarak çalışmaktaydı. Hatta kapanırken oldukça gürültü çıkaran ve esnaflar arasında daraba olarak adlandırılan kepenkler şimdiki sistemlerin atası olarak adlandırılabiliriz. Ovika ürettiği küçük çaplı ürünleri dahi büyük bir proje gibi görüp önem verir.


Sonuçta en ufak işte dahi müşteri memnuniyeti Ovika çalışanları için çok önemli bir olgudur. Tüp Motorlu Kepenk Sistemleri için sayfalarımızı ziyaret edebilir ve sizin için en uygun Kepenk Motoru veya Tüp Motor seçeneklerinden birine sahip olabilirsiniz. En ucuz ve en ekonomik fiyat politikası ile sizlere hizmet vermeye çalışıyoruz. Motorlu panjur sistemleri veya kepenkler manuel panjur gibi mhesabı değil ürün ve malzeme sistemi ile hesaplanmaktadır. Mevcut garaj kapısı, bahçe kapısı, bariyer, kepenk ve panjur sistemlerine uygulanabilir.


Kepenk panjur

Wİ-Fİ ağı üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Uygulamayı Play Store yada Apple Store dan ücretsiz indirebilirsiniz. Garaj kapınızı Rovline akıllı ev uygulaması üzerinden kontrol edebilirsiniz.


Referanslarımız İçin Lütfen Detaylı İnceleyiniz. Elektrikli kepenk izmir ve çevre illerde yaygınlaşmasıyla beraber otomatik kepenk sistemleri fiyatlarında uygun bütçeli panjur sistemi tercih edilmeye. Aslında kepenk bir kapı modelidir. Garaj kapılarına, dükkan kapılarına, yangın bölme ihtiyacı olan yerlere kepenk ve otomatik kepenk sistemleri uygulanmaktadır. Son zamanlarda sık kullanılan kepenk modelleri, otomatik kepenk , motorlu kepenk , kumandalı kepenk , paslanmaz kepenk özellikle tercih edilen modelleridir.


Kurulduğu yıldan beri otomatik kepenk ve kapı sektöründe hizmet sunmakta olan firmamız, yılların deneyimiyle bu alanda uzmanlaşmış kurumsal bir firmadır. Garaj Kepenk Tamiri- Garaj Kepenk Montajı - Ev Garajı Kepenk Tamiri. Sineklik anlam itibari ile değişik açılıp kapanma özelliklerine sahip,temiz havayı içeri rahatlıkla alabilen yapıya sahip sistemdır. Giriş kat binalarda ve müstakil evlerde en çok tercih edilen panjur sistemi. Yılından bu yana otomatik kepenk sektöründe geniş makine parkuru ile faaliyet gösteren ve galvaniz çelik saçtan ve ekstrüzyon alüminyumdan üretilen motorlu kepenk sisteminin Türkiye’nin öncü üretici firması olan GÜNDÜZ PANJUR , sektöründe önce ve lider olmanın bilinci ve sorumluluğuyla çalışmaktadır.


Alüminyum panjurlar , konutlarınızı yağmur, kar, güneş ışınları gibi dış etkenlere karşı korur. Isı ve ses yalıtımını sağladıkları gibi pencerelerinizin de ömrünü uzatır. Uzaktan kumandalı kullanım ile oturduğunuz yerden kalkmadan otomatik kepenk sistemlerinizi kullanabilirsiniz.


Kepenklerin otomatik olmasıyla birlikte artık yük olmaktan çıkarıldı. Emniyet askısı ile panjurlarınızın zorlanarak dışarıdan açılmasını engelleyebilirsiniz. Kapatıldıklarında panjurlar tam karanlığı garanti eder. Uzaktan kumanda ile yönetilebilen sarmal tipi kepenk sistemleri, kepengin üst bölümünde bulunan sarma haznesindeki otomatik kepenk motorunun dönmesiyle birlikte çalışır. Ev ve ofis gibi yerlerde otomatik panjur olarak isimlendirilen, pencere kapatma görevi de gören otomatik kepenk sistemleri, monoblok ve dıştan takmalı panjur.


Müşterilerimiz White Form markası ile panjur lameli ihtiyacına, White Step markasıyla da tüp motor ihtiyacına aynı bünyede ulaşabilmektedir. Her tür istek, eleştiri veya önerilerinizi bize aşağıdaki iletişim formunu kullanarak iletebilirsiniz. Müşteri memmuniyetine her daim önem verilerek sizlere kaliteli, hızlı, temiz işçilik ve garantili bir şekilde hizmet vermek için her zaman dikkatle çalışmaktayız.


Kepenk panjur

Motoroll Motor, yüksek performans, güvenlik, uzun ömür ve konfor demektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar