30 Nisan 2018 Pazartesi

Enjeksiyon izolasyon

Su tesisatı olan her türlü binada su sızıntıları görülür. Eski binalarda tesisat yıpranması, yeni binalarda ise kötü tesisat uygulamaları veya yetersiz yalıtımlar sebebiyle su sızıntıları ve sudan kaynaklanan problemler görülür. Bu gibi problemler karşısında öncelikli olarak arayan müşterimize suyun zeminden mi çıktığı ya da hangi alanlardan geldiğinin bilgisini almaktayız. Enjeksiyon ileri seviye izolasyon sistemidir.


Firmamız Aker İzolasyon ileri teknolojik makine ve uzman ekiplerimiz ile enjeksiyon uygulamasıyla yapılarınızdaki su sızıntıları engeller beton yapısını korunmasını sağlar ve güçlenmesine yardımcı olur. Yer altı sularının geldiği kılcal çatlakları ve boşlukları doldurarak mükemmel su izolasyonu sağlar, bu sayede su izolasyonu toprak altı ve yer altı sularına müdahale imkanı sağlar. Poliüretan enjeksiyonlar esnek yapıda suyla temas halinde hızlı reaksiyon gösteren kapalı hücre yapısına sahip su izolasyon köpüklendir. Yılında İnşaat mühendisi Mehmet Kurnaz tarafından kurulmuştur, Nanoteknolojik,Ekolojik,İnovatif yapı malzemeleri konusunda sektörde, adına yakışır şekilde çözümler sunmaktadır.


Doğru Teşhis, Doğru Tedavi. Bu uygulamanın fiyatları işlem büyüklüğüne ve makine kullanımına göre değişmektedir. Köpüğün yaklaşık iki saat sonrada yapışkanlığı bitmektedir. Sızıntının oluştuğu beton ve ters alanlarda, izolasyonu sağlamak amacı ile çatlak oluşan bölgeler ve kılcal alanlar doldurularak sızıntı kesilmektedir.


Kaliteli malzeme ve tecrübeli personelimizle tüm projeleri en geç sözleşmelerde belirtilen tarihte tamamlıyoruz. Yaşam alanlarına dışarıdan gelen su sızıntısının içeriden engellenmesi, bu engellemeyi yaparken de daha uygun fiyatların olması nedeniyle bu yöntem daha fazla tercih edilir olmuştur. Negatiften yapılan bu izolasyon yöntemi, pozitif alandan müdahale yapılamayacak alanlarda yapılmaktadır.


Derz ve Çatlaklar Beton derzi ve çatlaklar yer altında kalması durumunda ciddi su izolasyon problemleri oluştururken, yapının korozyona uğramasına neden olmaktadır. Uygulama yapılacak alanda suyun nerelerden geldiğinin tespitini yapıyoruz. Tüm yapılarda su kaçağı ve sızıntısı farklı sebeplerden kaynaklandığı için doğru tespit yapmak bu noktada önem taşıyor. Zemin iyileştirme ve güçlendirmede özel izolasyon uygulama işlemi olan poliüretan enjeksiyon sistemleri, beton ve duvar çatlaklarına ve kılcal alanlara uygulanarak su sızıntılarını engelleyen bir uygulamadır. Delta Yapı” Marmaray, Kismak, Hasdal, Dolmabahçe Bomanti, Melen ve Taisei gibi büyük yeraltı projelerini başarı ile tamamlamıştır.


Betonun yapısındaki kimyasallar ile tepkimeye girerek suda çözülmeyen kristaller üretir, bu sayede hem negatif hem de pozitif taraftan su izolasyonu sağlar. Sağlıklı yaşam alanları oluşturma konusunda uygulanan sistemler için özel malzeme ve yöntemler kullanılmaktadır. Yalıtım sistemleri izolasyon teknikleri türüne uygun olan kimyasalların enjeksiyon yöntemi ile kolayca uygulanması mümkün olmaktadır. Nanojel, yapılarınızda inşaat sırasında ya da kullanımda oluşan çatlaklar, soğuk derzler gibi hatalar nedeniyle ortaya çıkan izolasyon problemine karşı geliştirilen ve 1kesin sonuç alınan jel enjeksiyon su yalıtımı yöntemidir.


Hiçbir zaman dübelin doğrudan arkasında durulmamalıdır. Su yalıtımı günümüzün en ihtiyaç duyduğu noktalar arasında geliyor. Polimer Bitüm Esaslı sürme izolasyon uygulamaları.


Enjeksiyon izolasyon

Uygulama genellikle beton arma yapılardaki inşaat esnasında veya tamamlandıktan sonra yapının hareket etmesi, yada temel izolasyonunun zarar görmesinden dolayı toprak altında kalan kısımda yapı içerisine su sızıntısı alması ile sonuçlanır. Paslanmaz, gevşemez, genleşmez, çözülmez. Sıfır vibrasyonla, zedelemeden, istenen şekil ve çapta, sessiz karot delme teknolojisi.


CARBO izolasyon enjeksiyon sistemleri. Sonradan gerçekleştirilen ve tünel inşaatında, mühendislik yapıları, konut ve sanayi binaları, otoparklar, yeraltı ve kanal inşaatı ile su tesisleri inşaatı için uygulamada kanıtlanmış sızdırmazlık yöntemi. Makinesi nedir polimer polimer bileşen poliüretan enjeksiyon polyamin polymain polymer polyurea polyurea polyurea makinesi Polyurea Nasıl Üretilir Polyurea nedir polyurea polimer polyurea teknik şartname polyurea.


Tek-bileşenli, çözücü gerektirmeyen (solventsiz) poliüretan enjeksiyon (püskürtmeli tip) reçine harcı, hareketli ve ıslak inşaat çatlakları ve derzlerinde (ek yeri ve dilatasyon) su sızdırmazlığını sağlamak için ideal uygunluğa sahip bir malzemedir. Suyla tepkimeye (reaksiyona ) girerek, oldukça esnek bir köpük oluşturur. Tokgöz Teknik İzolasyon olarak, yıldan fazla zamandır izolasyon konusunda bir çok alanda sayısız hizmet veriyoruz.


Müşterilerimize hizmet sunarken,kusursuz kaliteyi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalar yapıyoruz. Sitemizde gösterilen içeriklerin kopyalanması tamamıyla yasaktır. Beton yapılar başta olmak üzere birçok yapının karşılaştığı en büyük sorunlar arasında su sızıntıları gelmektedir.


Zamanla oluşan çatlaklar veya yanlış yapılanmadan kaynaklı gelişen sızıntılara en keskin çözüm poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımıdır. Anahtar teslim işlerinizde sizden gelen veriler doğrultusunda en iyi çözümü üretecek ekibimizle doğru tekliflendirme ve projelendirme. Su ile temas ettiği anda, genleşip hızlı şekilde kür alır. Genelde dış etkenlerden etkilenmeyen, kapalı hücre yoğun, rijit ve flex halde formüle edilmiş çeşitlerde üretilebilir.


Yılında Jel enjeksiyon izolasyon kimyasalı üretim ve uygulaması ile başlamış olduğumuz yolculuğa Jel Su Yalıtım Kimyasalı , Poliüretan Su Yalıtım Kimyasalı , Poliüretan Zemin Kaplama Kimyasalı, Dilatasyon Su yalıtım Dolgu Kimyasalı , Poliüretan Endüstriyel Yapıştırıcı ve Poliüretan Parke Yapıştırıcısı. KC izolasyon , yurtiçi veya yurtdışı projelerde tercihedilen bir kurum olmak için çalışacak, ekonomiye vereceği katkılardan dolayı haklı gururuyla geleceğe emin adımlarla ilerleyecektir. LETİŞİM İZOTEK YAPI İZOLASYON TİCARET MEHMET KEMAL ÇAKIR. Pvc Membran, Isı ve Ses izolasyonu , poliüretan püskürtme hizmetleri veren profesyonel İZMİR firmasıyız.


Enjeksiyon izolasyon

POLİÜRETAN ENJEKSİYON İLE SU KAÇAKLARININ DURDURULMASI. Beton Onarımı Patentli özel ilaçlarımız ile betondaki çatlakları tarih oluyor. Havuz ve Su depolarındaki su kaçağı önlenir. Duvarlarınızda oluşan nem ve rutubete son.


NŞAAT TAAHHÜT VE MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar