24 Nisan 2018 Salı

Motorlu panjur

Motorlu panjur

Mağaza, işyeri, depo, garaj giriş çıkışları gibi birçok noktada otomatik kepenk sistemleri ile güvenlik-konfor-ısı ve ses yalıtımı-yoğun kullanım gibi isteklerinizi göz önünde bulundurarak en uygun motorlu otomatik. Bir RTS motoruyla uzaktan kumandanın konforuna sahip olabilir, bütün panjurlarınızı tek bir düğme ile kontrol edebilirsiniz. Motorlu panjurlarla artık hayat daha kolay.


SOMFY motorlu panjurlarının avantajları. Binaları ve bütün yapıları güneş ışığı başta olmak üzere, olumsuz doğa koşullarının etkilerine karşı korumak için pencerelere uygulanan ve iyi bir yalıtım sağlayan sistemlerin genel adıdır panjur. Yani adam ayda motorlu panjur takıyorsa size sunacağı iskonto da ona göre düşük olur. Shutterbox Panjur Sistemleri mm’den mm’ye kadar PVC ve alüminyum lamel kullanımına uygundur.


Benim iş yaptırdığım bayi büyük işlere, ihalelere giriyordu ve bana da bu sayede ufak bir ölçüm olmasına rağmen ciddi iskonto yapabilmişti. Güvenlik ve izolasyon için son derece önemli olan panjur ve kepenk sistemlerinin uzun yıllardır imalat ve pazarlamasını gerçekleştiren firmamız, kişilere ve uygulama alanlarına getirdiği özel çözümlerle sektörünün öncü kuruluşlarından olmayı başarmış şirketlerden bir tanesidir. Bulunduğu sektörde sürekli büyüyen Erol Panjur ileriye yönelik sürekli büyüme yatırımlarını hedeflemekte ve sektöründe vazgeçilmez alternatiflerden olmayı süreklilik kabul etmektedir. Arıza ve tamir işlerinizi en kısa ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırırız. Teknik ekibimiz gün saat bakım onarım hizmeti vermektedir.


Dolar ve euro endeksli olan motorlu panjur bu yıl ciddi zamlar gördü. Otomatik panjur fiyatlarını yazımızda yayınlayamıyoruz. Hem görsel açıdan hemde ısı yalıtım ve ses açısından bir çok avantajı vardır.


Görsel olarak binanızı daha da güzelleştiren motorlu panjur sistemi kötü hava koşullarında sizleri korur. ALUSEL modern aluminyum panjurlar, yalıtımı sağlayarak kışın soğuktan yazın ise sıcaktan korumaktadırlar. Binaya bağlı olarak, ısısal izolasyonda 25’ e kadar, faturalarınızda da 10’a kadar enerji tasarrufunda yardımcı olabilmektedir. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş.


Motorlu panjur

Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Bu rahat yaşamı bizi güneş ışınlarından, rüzgardan, kardan, fırtınadan vs. Doğa olaylarına karşı durmasının yanında yazın serin kışın sıcacık bir yaşam alanını mümkün kılmaktadır.


Panjur sistemimizde en kaliteli profiller, motorlar ve aksesuarlar kullanılmaktadır. Poliüretan dolgulu panjur profilleri sadece ısı ve ses izolasyonu sağlamakla kalmaz,aynı zamanda hırsızlığa karşı da etkili bir koruma sağlar. Tüm projelere uyum sağlayabilen elektrikli panjur , binaların dış yüzeyinde taşmayan panjur kutusuyla ve cephe bütünlüğünü bozmayan tasarımıyla kullanılmaya. Elektrikli yani motorlu panjurlar manuel panjurlar, yarı otomatik motorlu panjurlar ve tam otomatik elektrikli panjurlar olarak 3’e ayrılmaktadır.


Birçok dış hava koşullarından korunmanıza olanak tanır. Kar, yağmur ve güneş gibi etkilerden sizleri korumakla beraber hırsızsa karşı güvenli ve huzurlu bir şekilde rahat etmenizi sağlar. Ayrıca evinizin pencerelerinin güvenliği önemli.


ZMİR PANJUR ALÜMİNYUM PVC DOĞRAMA VE PANJUR İMALATI. Cam Balkon Cam Balkon Sürgülü Sistem Özellikleri Yana kayar sistem ( sürme cam sistemi ) adından anlaşılacağı gibi kasa üzerinde yer alan raylar vasıtasıyla bu raylar üstünde yer alan camların yatay hareket doğrultusunda ilerlemesiyle balkon, iç mekânlarda daralmaya sebep vermemektedir. Kamil beyin Dairesine pencerelerini yenileyerek hem monoblok kutulu m. AKILLI EVE GEÇMENİN PRATİK YOLU: CONNEXOON Connexoon ile motorlu ekipmanlarınızı ve aydınlatma ünitelerini cep telefonunuzdan kontrol etmenin konforunu yaşayın! Kapalı mekanlarda oluşabilecek ses, ısı ve toz yalıtım sorunlarına kesin çözüm sağlaması ile birlikte renk ve tip seçenekleriyle güzel görünüm sağlarlar. Meru motorlu panjur sistemlerinde, Fransız teknolojisiyle ve yılı aşkın deneyimle üretilen üstün kaliteli Somfy motorları ve buna bağlı kontrol üniteleri kullanılır.


Motorlu panjur

Somfy panjur motorları, farklı kaldırma kapasitelerindeki tipleriyle, her boyut ve ağırlıktaki panjuru, bakım gerektirmeden yıllarca kaldırabilir. Yeşilköy motorlu otomatik panjur tamiri yapan bayimize ait telefon, adres, yetkili motorlu panjur ustası gibi iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Yetkin ve tecrübeli Yeşilköy otomatik panjur tamir ustalarımız ile sorunlarınızı en kısa sürede çözmekteyiz.


Tüm Pimapen ürün gruplarında, motorlu otomatik panjur ürünlerimizde ve Çift cam arası jaluzi siparişlerinizde sözleşmede, firmamızca müşterilerimize verilen uygulama tarihi garantimiz altındadır. Her türlü asaşpen veratec pvc pencere-doğrama, hebe schiebe (kaldırmalı sürme), alüminyum pencere-doğrama, motorlu panjur , monoblok panjur , ısıcam, tekcam, sineklik, duşakabin, cam balkon işleri kaliteli olarak yapılır. DOORSTORE, müşterileri arasında, dünya standartlarına uygun Proje Çözüm Partneri çalışmalarına, İleri Batılı Ülkelerdeki Hizmet Anlayışı ile en iyi şekilde bütünleştirilen firma olarak tanınmayı hedeflemektedir. Yeni motorlu panjur sistemleri yapımı ve fiyatları hakkında herşeye ulaşabilir, panjur sistemleri, dekorasyon, sistemleri güncel bilgileri bulabilirsiniz.


Firmamız, panjur , alüminyum doğrama, krom korkuluk, pvc doğrama ve balkon camlama ürünleri ile faaliyet göstermektedir. Panjur ihtiyaca özel tasarlanıp bazı özellikleri tespit etmek gerekir. Sözbakan Panjur , kurulduğu günden itibaren motorlu ve manuel panjur üretim ve montajı yapan uzman kadroya sahip olan profesyonel hizmet sunmaktadır.


O yillarda plastik panjur , alüminyum dograma ve sineklik isleriyle ise baslayan sirket ilerleyen yillarda limited sirket olmus ve ürün yelpazesinine nitelikli ve özel malzemeler ekleyip dünyaca ünlü markalarin bayilik ve distribitörlügünü almistir. Solid Performance and Amazing Support! Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions. Panjur ve Kepenk te yenilikler Alenda Panjurda. Panjur , monoblok kutulu, dıştan takma kutulu ve gizli detay panjur seçeneklerini ürün protföyümüz de bulabilirsiniz.


Alüminyum lamelli ve plastik lamelli storlar seçebilirsiniz. Herhangi bir firmadan motorlu panjur tamiri hizmeti almadan önce dikkat etmeniz gereken şey firmanın yapmış olduğu işlemlere için sizlere garanti sunma durumudur. Bu nedenle de verdiği hizmete garanti sunan firmalar ile gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar