24 Temmuz 2018 Salı

Çatı kar eritme sistemleri

Ana hedef oluşabilecek buzlanma ve kar birikimine karşı önlem almaktır. Deşarj borularının boşaltma drenaj sistemlerinde, kritik çatı kenarlarında ve düz çatılarda etkilidir. Kaizen çatı ,saçak, buz ve kar eritme sistemi , saçaklardaki erimiş su kalıntılarını temizlemek ve donmuş cephe ve çatı zararlarını azaltmak amacıyla bütün çatı ve saçak tipleri için çözüm sağlamaktadır.


Endüstriyel İzolasyon Ve Alüminyum Sac Kaplama. Oluklarda biriken kar sebebi ile eriyen kar suları oluklardan atılamadığında bina iç veya dışına zarar verir. Elektrikli çatı yüzeyi ısıtma sistemleri ile bu önlenmiş olacaktır.


Kar -Buz Eritme Kabloları. Ankara Web Tasarım Ankara Web Tasarım ve yazılım. Van Devlet Hastanesi Kule Borularını Isıtma. Siirt Kaya Bağlar Merkez Camii Yerden Isıtma Sistemi.


Çatı kar eritme sistemleri

Buz Çözücü Solüsyon, buz ve karlanmaya karşı etkilidir, buzlanma riskini önler, işçiliği kolay ve ucuzdur, maliyetleri düşüktür, insan ve çevreye duyarlıdır. Proje, malzeme tedarik, süpervizörlük ve anahtat teslimi çözümler. Açılabilir Çatı Örtü Sistemi.


Kullanım alanları arasında çatı , oluk ve dereler, araç ve yaya yolları, otopark girişleri, rampalar, merdivenler, köprüler, antenler, spor sahaları, boru. Rakımı düşük bölgeler ile birlikte ülkenin çoğunluğu dağlık ve engebeli arazilerden oluşmaktadır. Aylarında oluşan donma, tıkanma yada tehlike oluşturabilecek buz sarkıklarını önlemede ,rampalarda ve dahi merdivenlerde uzmanı olduğumuz elektrikli kar -buz eritme sistemleri Axem garantisi altında ev ve iş yerlerinize tercihinize göre anlaşmalı olduğumuz ithal ve yerli ürünler uzman ekibimiz tarafından uygulanmaktadır. Sistemin kurulu olduğu alanlarda kar birikimi engellenerek bu alanların tuzlanmasına ya da kar kürenmesine gerek kalmaz.


KONYA ALPLA PLASTİK OLUK İÇİ KAR ERİTME SİSTEMLERİ UYGULAMASI. Leave a Reply Cancel reply. Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Site içerisindeki resimler ve diğer dökümanlar, kopyalanamaz çoğaltılamaz. Yerden Isıtma Sistemleri Hakkında Antik çağlardan beri ısınma amacı ile kullanılan yerden ısıtma sistemleri günümüzde klasik ısınma sistemlerine.


Teras ve çatı katları için otomatik ve manüel tente sistemleri mevcuttur. Buz oluşumuna imkan tanıyan sıcak ve nem değişimlerinin anında farkına varan kar buz eritme sistemleri otomatik olarak ısıtma işlemine başlamakta ve çatının tamamında buz oluşumunu engellemektedir. Yapıların dayanıklılığı kadar insanların sağlığını da ilgilendiren çatı buzlanmaları, yoğun rutubete sebep olmaktadır. ISI-SU ve SES yalıtım ve izolasyon sistemleri ile Çatı İhtisası malzeme ve işçilik hizmetleri ile yanınızda. Asfalt, beton, seramik, çeşitli çatı tipleri gibi birçok malzemeyle birlikte uygulama yapılmaktadır.


DEVI buz ve kar eritme sistemi , tam otomatik olarak çalışır. Buz ve kar eritme sisteminin kalbi Devireg? Asfalt, beton ve seramik gibi birçok yüzey kaplama malzemesiyle birlikte uygulanabilmektedir.


Sistem bu amaçla bina, çatı , oluk ve iniş boruları ile bina giriş ve çevresindeki yürüyüş yolu, merdiven, garaj girişi gibi yaya ve taşıt trafiği alanlarında, risk yaratması muhtemel kar -buz birikimini engellemek amacıyla kuruluyor. Devi buz ve kar eritme sistemi , tam otomatik olarak çalışır. HandyHeat buz ve kar eritme sistemleri yolların, yürüyüş parkurlarının, rampaların, merdivenlerin ve park alanlarının buzlanmasını engeller. Donmuş çatıların, su oluklarının ve drenaj kanallarının zarar görmesini engeller.


Betonu kar ve buz dedektörü ile kaplamadan önceki çatı sarkıtları. KAR ve BUZ ERİTME SİSTEMLERİ. Mühendisi Serdar Dindikan tarafından kurulmuştur.


Nitelik: -İş Veren: Karayolları 6. Bölge Müdürlüğünün çatı oluklarında kar -buz eritme sistemi kurulmuştur. Ayrıca sistem , çeşitli tipteki çatı , saçak ve yağmur iniş borularından buzu ve karı temizleyebilmektedir. DEVI ısıtma kabloları, iç mekanlar için konforlu döşemeden ısıtma ve dış zeminler için buz ve kar eritme , çatılar için donmadan koruma, borularda ısıl izleme, çim alanların ısıtması, soğutma deposu koruması, tohum diplerinin ve hayvan barınaklarının ısıtılması ile diğer uygulamalar için geliştirilmiştir. Sifonik Sistemler temelli Kaizen Don önleme amaçlı Oluk Isıtma.


ATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Türkiye’de standartlardan uzak binlerce çatı bulunduğunu ve her yoğun kar yağışında benzeri üzücü kazaların yaşandığını belirterek uyarılarda bulundu. Raychem kendinden regüleli kar eritme sistemleri kar ve buzun çözülmesini sağlayarak, eriyen suyun güvenle çatıdan, oluklar boyunca ve tahliye borusundan aşağıya doğru akmasını sağlayacak bir yol sağlar. Ayrıca sistem çeşitli tiplerdeki çatıların yüzeylerine, saçaklarına, derelere, oluklara ve iniş borularına uygulanarak çatıda oluşabilecek kar birikmelerine ve sarkıtlara engel olmaktadır.


Sistem teknik olarak bina ömrü ile eşdeğer ömre sahiptir ve bakım maliyeti yoktur. Saçak veya oluğun altına atmosfer duyar elemanı yerleştirilir. Dolayısıyla sistem kar ve buz oluşumunu. Kaizen, çatı ısıtma sistemi döşenecek yapının kullanım amacına göre farklı nitelikte ürünleri hizmete sunmaktadır. Konut tipi çatı ısıtma sistemleri , konut, villa gibi yapıların çatılarındaki karları eritmede güvenle kullanılabilmektedir.


Çatı kar eritme sistemleri

Press question mark to see available shortcut keys. Devi kar ve buz eritme sistemleri ‘nin sadece ihtiyaç olduğunda çalışması ekonomik anlamda da önemli katkılar sağlıyor. Devi sistemi ’nin kullanıldığı yerlerde kar küreme yada tuz dökme gibi zahmetli, pahalı, ilkel ve etkisi geçici işlemlere gerek kalmıyor. Fiyatlar aydınlatmasız ve ral kodunda boyalı ürünler için geçerlidir. Tipografik Hatalar istisnadır.


Kaskad Çatı Kazan Sistemleri. Roof-top ( Çatı tipi klima ) Split Klima. Mini VRV - VRF Sistemleri. Soğutma Grubu (Chiller) HAVALANDIRMA SİSTEMLERİ. Tezgah Havalandırma Sistemleri.


Buzlanma dedektörü, nem-sıcaklık sensörü ve kontrol kutusundan oluşur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar