6 Temmuz 2018 Cuma

Konteyner hesaplama programı

Koli bazında veya toplu olarak maliyet - fiyat hesaplama. Any Video Converter Free. Aşağıdaki linkte birkaç program demosunun ekran görüntüleri var. Biz de ithalatlarımızda konteyneri dolduracak hesaplamalar yapıyoruz ama açıkçası bunu program haline getirip otomatik hesaplatmak hiç aklıma gelmedi.


Konteyner hesaplama programı

Kaldı ki çözüldükten sonra da konteyner içine. Genellikle çelik ve aluminyum kullanılır. YENİ ÜRÜN OVAL BAL KUTUSU. RÜN KODU: ÜRÜN ADI: ADET: KOLİ: HACİM (m³) ZM001: 2GR KUTU: 168: ZM002: DİKDÖRTGEN KUTU (CEVHER KUTU). Bu hesaplamanın sadece fikir verme amaçlı tahmini bir hesaplama olduğunu unutmayınız.


Konteyner cinsi: Konteyner kapasitesi aşıldı. Benim aradığım hazır bir program. Mesela ürünlerin ölçülerini girdikten sonra boyutlu olarak konteyner içinde ne kadar yer kalır. Amaç fonksiyonunun optimize edilmesi ve geometrik uygunluk kosullarının saglanması.


Konteyner hesaplama programı

Yüklenen kutular farklı ölçülerde olabilir, içbükey veya dısşbükey olabilir. Yukarıda belirtilen konteyner ölçüleri sadece anahatları ile belirtilmiştir. Yükleyici bu ölçülerin tolerans paylarını mutlaka dikkate almalıdır. Ağırlık ile ilgili sınırlamalar taşıma organizasyonunun tüm süreci dikkate alınarak değerlendirilmelidir. Ayrıca kara ve demiryolu.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. Evyapport, müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına, uluslararası standartlarda ve çağdaş liman işletmeciliği anlayışı çerçevesinde, gelişmiş teknolojiyi, kalifiye insan gücüyle birleştirerek, en hızlı şekilde, üstün kalitede ve uygun fiyatlarda cevap vererek, sektörün öncüsü bir liman olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir. Program ile sıralı yerleştirme işlemi yapabilir, farklı boyutlara sahip kolileri araca yükleme, koli bazı maliyet hesaplama , koli bazı fiyat hazırlama ve manüel olarak yükleme girebilirsiniz. Radyatör kapasitesini doğru hesaplama , ısı kaybı hesabı yapılarak elde edilir.


Yük bazında yada Genel olarak sağlanmış olan ekstra serbest süre sona erdikten sonra oluşacak olan demuraj miktarı,dilimde belirlenmiş olan tarife üzeriden hesaplanarak fatura edilir. Hesaplama takvim günü üzerinden yapılmaktadır. Sürekli güncellenerek firmanın istekleri doğrultusunda programın gelişimini yönlendirme. Alçı Panel Bölme Duvar Hesabı.


UTIKAD – ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ. Belirli limanlar arasında taşınacak olan komple konteyner yükleri için, freight forwader firma ve taşıyıcı firmaları ellerinde bulunan güncel navlun tekliflerini müşterilerine iletirler. Söz konusu navlun teklifine, aksi vurgulanmadığı sürece, ihracatçı firmanın fabrikası ile yükleme.


Eşyanın araçta kapladığı alan yükleme metresi ya da ladametre (ldm) olarak adlandırılır. DUYURULAR VE HABERLER Tümünü Gör. Yılı Resmi Tatiller Çalışma Tablosu 18-İSK-L-867_Ro-Ro Tarifesi Hk. Bu nedenle arsaya koynerter koymak için de ruhsatın alınması gerekiyor.


Arsaya konteyner koymak için ilgili belediyeye bir dilekçe ve diğer gerekli belgeler ile müracaat edilebiliyor. Kumport’a Mükemmellikte Yetkinlik Belgesi. Tır dorse palet yerleşim programı. Pratik Bilgiler detaylar için tıklayın.


Kategori: Araçlar, Dış Ticaret. Paletli eşyalarınız için kopyala yapıştır yaparak hızlı bir şekilde dorse içine yükünüzü yerleştirebileceğiniz excel tabanlı bir araç. Yapılan hesaplama yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Fatura, TCMB döviz alış kuru üzerinden Borusan Lojistik tarafından hesaplanarak kesilir. Bilgisayar programları , denge hesaplarının yapılmasında pratik ve güvenilir bir.


Kereste ve tahıl yükü taşıyan gemiler ile konteyner gemileri tender gemilere örnek olarak gösterilebilir. DOA Software, Lojstik sektörüne özel yazılımlar ve Müşterilerine Özel Web ve Mobil (IOS ve Android) projeleri üretmektedir. Shear force (SF-kesme kuvveti) ve bending moment. Bu yüzden yükleme programlarında hesaplama yaparken programı liman modundan (Harbor Mode) ziyade deniz modunda.


Gemi Programları ve Anlık Gemi Pozisyonları. Yükün boyutları ne olursa olsun aracın uzunlugunda kapladıgı yer olarak “ mt boy =Ldm =7kg “ formulu ile hesaplanır. Yükün gercek ağırlığı ile mukayese edilir, hangisi daha büyük ise hesaplama için o ağırlık kabul edilir. Yorka Tekstil Nakış Takip.


Program içerisindeki tüm raporlar ve belgeler isterseniz direkt olarak yazıcıdan ya da excel tablosu olarak alınabilir. Bu sayede raporlarınızı ayrı bir yere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar