26 Temmuz 2018 Perşembe

Havuz üstü kapama

Havuz kapatma sistemleri devamını oku. Enerji Üreten Giydirme Cepheler. Bunu Okumadan Giydirme Cephe Yaptırmayın! More Covering açılır havuz kapatma sistemleri geniş seçenek yelpazesi, ve kişiye özel üretim olanaklarıyla gereksinimlerinize en uygun çözümleri sunmaktadır.


Teleskopik havuz kapatma sistemleri kış bahçesi, sunroom gibi yapılardan çok daha ekonomik olduğu halde beraberinde birçok faydalarını da getirmektedir. Kullanması çok kolay teleskopik hareket mekanizması yüzme havuzu kapatma sistemini çok pratik ve kullanışlı hale getirmiştir. Kendi mekanlarında havuzu olan kişiler kışın da havuzu kullanmak isteyebilirler ya da tam tersine havuzu kullanmak istemezler.


Ne de olsa birçok insanın tatildeki büyük bir zamanı otel içindeki havuz başında geçer. Bu yüzden de en iyi havuz yapımı ve tadilatı firması olan aydın havuzculuk tam da bunu isteyen kişiler için birebir. Kullanılan halatlar yüksek mukavetmetli olup minimum mm maksimum mm kalınlığındaki halattan üretilmektedir.


Ankrajlar ile havuz etrafına sabitlenir. Blower aracılığı ile şişirilen dome artık havuzunuzu kapalı bir havuza dönüştürmüştür. Betonarmeye göre daha hafif, esnek ve estetik olduğundan terasınızı kapatabilirsiniz.


Esnek ölçüler, tek parça bükme profil, farklı renk kaplama , kenar. Neden Liner kaplama , tüm dünya çapında sıfır sızdırmazlık oranı ile oldukça talep gören havuz kaplama malzemesidir. Havuzlara bir kere uygulandıktan sonra çok uzun yıllar kullanılabilir. LED aydınlatmalı,güneş ışınlarını geçirmeyen,yanmayan ateş yürümeyen vinil esaslı Blackout kumaşlar kullanılmaya başlandı. Yaz-kış yüzme havuzundan faydalanmak mı istiyorsunuz?


Soğuk bir havada sıkıca giyinerek evde oturmayı mı tercih edersiniz yoksa istediğiniz anda kapatabileceğiniz bir yüzme havuzunda keyifle yüzmeyi mi istersiniz? Kapatma malzemesi iyi bir tecrit görevi görür. Sakarya ili ve tüm ilçelerine havuz kapatma ve havuz kapama sistemleri konusunda en iyi şekilde kaliteli hizmeti vermekteyiz.


Sakarya bölgesini çok iyi bilen profesyonel ekiple siz müşterilerimize en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Havuzda kullanılacak kimyasalların dozajını doğru ayarlamak ve havuzdaki su miktarına göre doğru filtrasyon sistem seçimi için havuzun hacmini bilmenizde fayda var. Havuzunuzun hacmini kübik metre (m³) bazında hesaplayabilmeniz için, havuzun şekline göre aşağıdaki standart formüllerden faydalanabilirsiniz. Bunun için, havuzlara özel termal havuz örtüleri, portatif havuz üstü kapama sistemleri veya sıvı termal koruyucular kullanılmaktadır.


Ankara ili ve tüm ilçelerine havuz kapatma ve havuz kapama sistemleri konusunda en iyi şekilde kaliteli hizmeti vermekteyiz. Ankara bölgesini çok iyi bilen profesyonel ekiple siz müşterilerimize en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Balkon Brandası balkon kapama işlemlerinde kullanılacak en hesaplı yöntemdir.


Balkon branda sistemlerinin otomatik olanlarda firmamız tarafından hazırlanmaktadır. Tek bir kumanda ile balkonunuzu açıp. UV katkılı polyamid iplikten, mm göz açıklığında üretilmiştir.


Kenarları mm halat ile makinada dikilerek güçlendirilmiştir. Fiyat metre kare fiyatıdır. Sizlere havuz kapatma konusunda uzman kadromuz ile hizmet vermekten memnuniyet duymaktayız.


Firmamız Albayrak Yapı olarak alanında uzmandır. Yüzme havuzunun hemen yanında ayakta yürüyebilir ya da koltukta uzanabilirsiniz. Küçük havuzlar için tasarlanmıştır, genişlikleri en fazla 8m olabilir.


Havuz üstü kapama

Tampon Krom, Kaplama Etiket, Arma Branda, Ört. Anahtarın sürekli çevrilmesi ile çalışır. Bu otomatik havuz örtüsü Toprak üstü modelidir. Yüksek duvarlı, 4-parçalı şekliyle gözü rahatsız etmeyen görünümü, yüksek duvarlı havuz kapatma sistemi istendiği durumlarda en ideal çözümdür. Bronz, altta Beyaz) Azami 36.


Ekonomik havuz kapatma sistemleri sayesinde soğuk kış aylarında kullanamadığınız, kirlenen havuzunuz için sıradışı bir çözümümüz var. Bu sayede artık kış aylarında havuzunuz kullanılabilecek. Dış etkenlerden gelen kirletici sebepler azalacağından temizlik ve servis maliyetlerinde tasarruf yapmanızı sağlayacaktır.


Güvenlik açısından da havuzunuzun üstü kapalı olacağından hiçbir tehlike riski yaşamazsınız. Kartal ve bölgesindeki sitelerinizin havuzlarının üzerini kapatma işleri için bize iletişim sayfamızda yer alan numaralarımızdan erişebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz sizlere bu uygulamalarda örnek işlerini görebilmeniz için sitemizin hizmetlerimiz bölümünde ilgili alanda örnek resimleri. Güvenlik anlamında da havuzunuzun üstü kapalı olduğundan herhangi bir tehlike.


Demonte havuzlar açık ve kapalı yüzme havuzlarla ilgili pratik ekonomik çözümler sunuyoruz. Zodiac havuz olarak prefabrik havuz , yarı olimpik havuz , gömme havuz , liner havuz , liner kaplama havuz , şişme havuz , zemin üstü havuz , yarı gömme havuz , villa özel havuz ve umumi site havuzları olarak havuz çeşitliğimiz mevcuttur. Birçok alanda koruma filesi olarak kullanımı uygundur. KADAR DÜŞEN MALZEMEYİ RAHATLIKLA TAŞIYABİLMEKTEDİR.


Havuz üstü kapama

CM GÖZ ÇAPINDA MM İP KALINLIĞI. ENİ: METRE - METRE - METRE VE METRE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar