12 Temmuz 2018 Perşembe

Liner havuz kaplama

TSE belgeli havuz kimyasalları ve sertifikalı personelimizle havuz bakımlarında sizlere en kaliteli hizmeti sunmayı ilke edindik. Havuz kimyasallarından etkilenmez. Zeminde oluşabilecek oturma ve çökmelerden su kaçağı oluşmaz. Ayrıca malzemede her hangi bir sebepten dolayı meydana gelecek bir hasarın telafisi, hatta kaplamanın tümüyle değiştirilmesi, taşıyıcı sistemden bağımsız ve kısa sürede gerçekleşebilen bir işlemdir.


Havuzunuz ister taşmalı ister skimmer sistemli olsun kısa bir sürede liner kaplamayla sayısız renk ve desen seçenekleriyle yenilenebilir. Как сделать потолочный короб с подсветкой своими руками. Seramik, mozaik, bordür gibi çok renkli.


Betonarme havuzların uygulama sonrası yıllık derz arası uygulamalarının yenileme ihtiyaçları bunların en başında gelmektedir. Kalınlığında, elyaf destekli, PVC esaslı kaplama malzemesi olup, kendi boyutunun katı esneme özelliğine sahiptir. Havuzlar Kategori Sektörde hep ilkleri ve yenilikleri benimseyen, farklı tasarım ve yaratıcı projelerle, alternatif çözümlerle öncü olmayı, kalite ile fiyatı, teknik ile performansı, tecrübe ile güveni ve estetik anlayışını birarada tutmayı esas edindik. Saf PVC den üretilmesinden dolayı su geçirmezlik ve dayanım konularında oldukça fazla avantajlar sağlamaktadır.


Standart liner tipi mm et kalınlığında, değişik renk ve desende olup, bordürlüdür. Uygun fiyat, kaliteli hizmet. Dört PVC katmandan oluşan polyester donatı ile güçlendirilmiş sentetik (PVC_P) havuz membranıdır. Eğer standart ölçülere sahip villa tipi havuzunuz varsa monte işlemi tek parça olacak şekilde yapılır. HAVUZUNUZDA LINER UYGULAMASI.


Basit montajı sayesinde kolayca değiştirilebilir ve ucuz maliyeti yüzünden standart havuz kaplamalarına ve seramiklerine göre daha uygundur. Anti Slip Kaymaz dokulu seri. Havuzlarda sızdırmazlık sorununu çözmek için üretilen bu malzeme, son teknoloji ile geliştirilmiş PVC-P özel malzemeden üretilmiştir. Ankara Gölbaşı’nda bulunan Prokons İnşaat’a ait yüzme havuzunun liner havuz kaplama işini yaptık.


Liner havuz kaplama

Her türlü şekli kolaylıkla verebilirsiniz. PVC liner veya başka bir adla PVC folyo 0. Eğer liner havuz kaplama ile havuzlarınızın zeminlerini ve duvarlarını kaplamaz ve kötü gelişmelere sebebiyet verecek dayanıksız malzemelerle bu işi bilmeyen kişilere havuzunuzu kaplattırırsanız işin sonunda evinizi satmak zorunda kalmak bile olabilir. Bize ulaşmak için bu formu kullanabilirsiniz İsminiz.


Hakkımızda Faaliyet gösterdiğimiz her alanda yenilikçi olmak, teknolojik gelişmeleri sürekli takip ederek kaliteli ürün ve hizmet vermek, bunun için gerekli iş gücünü bünyemizde yaşatmaktır. PVC esaslı bir malzeme olan liner , yüzme havuzları için özel olarak üretilmektedir. Avrupa ve Amerika’da havuz kaplaması için yaygın olarak kullanılan liner ülkemizde henüz o düzeyde yaygınlaşmamıştır. LINER KAPLAMA LINER KAPLAMA LINER KAPLAMA Diğer Ürünlerimiz. PEBBLE NATURE POOL FINISHES.


Dünyanın değişik bölgelerinden toplanmış doğal taşlar polimer modifiye çimento teknolojisi ile mükemmel havuz kaplama ürünlerine dönüştürülmüştür. Esnek liner iç kaplaması sayesinde, havuz depremden ve çatlaklardan etkilenmez. Fabrikasyon ısıl kaynak sayesinde 1sızdırmaz bir yapı mevcuttur. Bu halka açık veya sık kullanılan havuzlar için özellikle uygundur. Seçtiğiniz hazır çelik havuzlarımızın nakliyatı uzman ekibimiz tarafından ücretsiz olarak yapılır.


Beton havuzları ve diğer tüm havuz çeşitlerini kısa sürede liner havuz kaplama sistemine çevirebilmekteyiz. Uygulama bittikden sonra linerın kaynak yerleri titizlikle kotrol edilmeli ve en ufak bir açıklık kalmaması sağlanmalıdır. Bu malzeme yüzme havuzlarında havuz iç kaplaması olarak en çok kullanılan malzemedir. Kullanmakta olduğunuz havuz prefabrik sistem olup liner tip bir havuzdur.


Liner havuz kaplama

Her su boşaltımı sonunda tekrar su dolumunda bu pvc kaplama çeliğin şekline göre dipten düzenlenmeli ve böylelikle suyun basıncı ile liner gerilerek kırışık olmadan. PVC-P malzemeden üretilen liner kaplama havuzlarda en iyi sızdırmazlığı elde etmek için kullanılmaktadır. Daha fazla liner havuz kaplama müşterisi.


MÜŞTERİMİZ 3MİLYON TL DEĞERİNDEKİ PROJELERİ İÇİN HİZMET VEREN ARİYOR. Havuzun makine dairesi grubu ve aksesuarlar monte edildikten sonra su doldurulup havuz çalışır şekilde müşteriye teslim edilir. Havuzların kullanımı sırasında temizleme işlemini kolaylaştırmak ve hijyen olması için havuz tabanını ve duvarını birleştirmek yerine iç ve dışbükey özel birleştirme parçalarının kullanılması tavsiye edilir. Yüzme havuzları hakkında kısa kısa! Anahtar teslimi havuz yapımı.


Liner havuz kaplama

Liner kaplama son yıllarda seramik kaplamaya göre bir çok avantajıyla daha çok tercih edilmektedir. Liner kaplama malzemesi havuzlarda en iyi sızdırmazlık sonucunu elde etmek için geliştirilmiş PVC malzemeden üretilir ve havuz iç kaplaması için yaygın malzeme olarak kullanılır. Liner kullanımının başlıca temel özelliklerini sıralayacak olursak birçok avantajı bir arada sunduğunu görebiliriz.


Vinilli liner betonarme havuzlar ise klasik betonarme havuz ile hazır yapıdaki havuz serinin ortasında kalır çünkü yapı beton olmasına rağmen iç kaplama ve bağlantı ekipmanları hazır havuz sistemlerinin aynısıdır. LED 12v ) Krom Betonarme havuz lambası (Paslanmaz PAR 56) Süs havuzu zemin tipi lamba (12v) Betonarme ve Liner havuz lambası Krom kaplama (LED 12v) Süs havuzu lambası led’li RGB (12v) Betonarme lambası S.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar