16 Temmuz 2018 Pazartesi

Gergi tavan bayilik

Firmamız gergi tavan , 3d duvar kağıdı,3d zemin gibi ürünlerin imalat. Aydın Ve Zihni Aydın kardeşlerden oluşmaktadır. Gergi Tavan Sektörüne girmiştir ve bu sektörde marka haline gelmiştir. Türkiye ve Ortadoğu pazarına hizmet vermektedir.


Gerrmax gergi tavan sistemleri ile tüm yaşam alanlarınızda muhteşem tasarımları yaratmak artık çok kolay. Hem tavan tasarımlarında hem de duvar tasarımlarında kullanabileceğiniz germe tavan kumaşlarımız ile harika dekorasyonlar yaratabilirsiniz. Yüksek kar marjı ile bayilerine her türlü desteği sunarak beraber büyüme ilkesinden asla taviz vermeden her zaman bayi’sinin yanında olmayı ilke edinmiştir. Bayilik Başvurusu İçin Formu Doldurabilirsiniz. Baskılı duvar kağıdı ve gergi tavan ile saat üretim yapıyoruz.


Bizlerin en temel amacı, kazandırmak ve yaşatmak oldu. GerPen uygulamaları, Konsept bayi modelinde sunduğumuz ürünlerin ana gergi tavan ve duvar malzemelerini kapsar. Bakıma ihtiyac duyulduğunda bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.


Gergi tavan bayilik

Bakım ve servis için sitemizden veya telefon numaralarımızdan müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilir ve bakım – servis randevusu alabilirsiniz. Barrisol NORMALU SAS’nin tescilli markası olup ülkemizde ürünün jenerik ismi olarak yanlış kullanılmaktadır. DENİZLİ BAYİLİK ANLAŞMASI.


HAYIRLI İŞLER BOL KAZANÇLAR DİLERİZ. Yapı Dekorasyon olarak, gergi tavan sektörünün öncü kuruluşlarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz. Müşterilerimizin görüşlerini öğrenmek için tıklayın. Gergi tav an , yüksek teknoloji ile yangına dayanıklı olarak üretilmiş özel PVC membranların yine bu iş için özel üretilmiş gergi tavan montaj profillerine ne ısıtılarak gerilmesi ile akustik, estetik, dekoratif bir yapı ve aydınlatma elemanıdır. Mart tarihlerinde gerçekleşecek olup, Profosyonel eğitmenler tarafından verilecektir.


Düz, dairesel ve diğer geometrik formlu tavanların yanı sıra tonoz ve kubbe gibi radyuslu uygulamalara imkan sağlar. Kampanya ve gelişmelerden haberder olmak için e-bültenimize kaydolun. Ankara Panel Asma Tavan Sistemleri. Kırıkkale gergi tavan firması olarak tadilat, dekorasyon, mimarlık ve inşaat sektöründe hizmet veren firmalara gergi tavan malzemelerini satın alıp montaj yapmaları yada ürünlerimizi son kullanıcılara ulaştırmaları için bayilikler vermekteyiz. UV Duble FF baskı kalitesi ile gerçek 3D baskı.


Japon baskı kalitesi sayesinde renginde herhangi bir solma yaşanmaz. Baskılarımız Yıl 3D DECORIUM garantisi altındadır. Gergi tavan nedir gergi tavan Nasıl yapılır gergi tavan bayilik. Antibakteriyel olup toz tutmaz, kolayca silinebilir, temizlenebilir. Tasarım, satış, uygulama, mimari destek ve bayilik başvuruları için bizi arayabilirsiniz.


Gergi tavan bayilik

Bakırköy gergi tavan mfiyatları modelleri malzemeleri bayilik ustası firması Bakırköy gergi tavan imalat ve montaj merkezi olarak en uygun gergi tavan fiyatları ve montajı için gergi tavan için arayınız. Deckostretch gergi tavan uygulaması ile spor tesisleri renklendi. Garantimi aktive ediniz Daha fazla bilgi için bizi aramakta tereddüt etmeyiniz. Markamızı tanıtan ve bayilik işleyişini anlatan kısa ve öz bir sunum yapılır.


A dan Z ye dekorasyontadilat gergi tavan gizli ışık kredi kartınıza taksit. Dilediğiniz herhangi bir resmi tekstil bazlı duvar kağıdına tek parça olarak baskı yapmaktayız. Türkiye’de kendini en iyi ödeyen bayilik yatırımı. GMC Film bayisi olabilir mi? Esnek olması deformasyonlara karşı dayanımını artırmaktadır.


Gergi tavan bayilik

Batman boyutlu zemin duvar resimleri, 3d zemin kaplama Bayburt boyutlu zemin duvar resimleri, 3d zemin kaplama bayilik , 3d zemin kaplama Bilecik boyutlu zemin. Bulunduğu alana derinlik duygusu katan ve aynı zamanda estetik bir görünüm sağlayan PVC gergi tavan , ısıtma yöntemi ile istenilen forma girebilmektedir. KAPLAMADA KULLANILAN ŞEFFAF ÇÖZELTİ NASIL HAZIRLANIR? Uygulamanın sağlığı ve sonucun olumlu olması açısından zemin solüsyonunun çok iyi hazırlanması gerekir. Tüm gergi tavan ürünlerimiz çevre dostu olup 1geri dönüşümlü malzemelerden üretilmektedir.


Lake gergi tavan , Parlak dokusu ve pürüzsüz yüzeyi ile tavanınızda muhteşem bir görüntü ve parlaklık sağlar. Lake germe tavan tüm alanlarda ve ortak yaşam alanlarında kullanılmaktadır. Duvar- tavan hem yüz bitiş detayları, küp sarkık tavan uygulamaları, dalgalı ilerleyen tavan montajları vs. Baskı teknolojisi ile dört mevsim tepenizde masmavi bir gökyüzü ile uyuyabilir veya himalayaları mutfağınıza.


Bu firma toplamda kez ziyaret edildi. Firmanın adet ilanı , adet ürünü ve eleman ilanı bulunmaktadır. Işıklı gergi tavan (germe tavan ) dekoratiftir, ekonomiktir, esnektir, dayanıklıdır.


Teknolojinin imkan verdiği en yüksek kalitede HD baskı gergi tavan uygulamalarını kendi tesisimizde yaptığımız baskılarla en uygun fiyatlara yapıyoruz. UV dijital baskı yapıldığı için uzun yıllar kullanılabilir, temizliği kolaydır ve sökülüp takılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar