3 Ekim 2018 Çarşamba

Alüminyum kompozit levha

Gelen talepler doğrultusunda farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunmak amacıyla kalınlıkları mm’den mm arasında değişen kompozit panel imalatları yapılmakta ve stoklarda bulundurulmaktadır. Ucuz Polikarbon levha fiyatları ve polikarbon çeşitleri burada! Tailed ürünleri stoklarımıza girmiştir. Led çeşitlerimiz stoklarımıza girmiştir. En ucuz Pleksi fiyatları burada!


Kuruluşundan bu yana hizmet ve ürün yelpazesini genişleterek her zaman yenilikçi olmuştur. Naturalbond standart olarak et kalınlığı 0. Ayrıca değişik uygulama alanları, kullanım yeri farklılığına ve farklı taleplere göre toplam mm yerine mm ile mm toplam kalınlıklarda da talebe göre üretim yapmaktayız. Aluminyum kompozit panel, iki adet alüminyum levha ve arasındaki düşük yoğunluklu polietilen dolgunun birleşiminden oluşan yapı malzemesidir.


Yapıştırıcı granül ile polietilenin alüminyum levhaya yapışması sağlanmaktadır. PDCF olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımlı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Levha boyama bölümünden gelen, kompozit panelin alt ve üst katmanını oluşturacak alüminyum levhalar ile dolgu malzemesinin birleştirilme işlemi yapılmaktadır.


Alüminyum kompozit levha

Hazırlanacak olan dolgu malzemesinin devamlı olarak aynı kalitede ve karışımda hazırlanması için şirketimizde bilgisayar kontrollü mixer bulunmaktadır. PVDF Kaplaması olması sebebi ile üstün yüzey dayanımına ilave olarak kompozit panel sağladığı ses ve ısı yalıtımı sebebi ile çok tercih edilen bir yapı malzemesidir. Burakbond sayesinde istenilen renklerde yüksek mekanik özelliklere sahip performanslı ürünleri hızlı biçimde temin edebilirsiniz. Dış yüzeyi PVDF esaslı değişik renkler ile boyanmaktadır.


Anahtar Geçme Profilleri. Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Uzun servis ömrü, dizayn esnekliği, iyi şekillendirebilme, yüksek izolasyon gücü, hafiflik. Bu sistemler, alüminyum kompozit levhaların binaya çelik veya alüminyum konstrüksiyon ile kaplanmasıyla uygulanır. Kompozit Panel Özellikleri.


Alüminyum kompozit levha

M Fitiller sayesinde su sızdırmazlık özelliği sağlamaktadır. Politikamız Yunus Aluminyum San. Karşılaştırma Listesi(0) Üye İşlemleri. Beyaz-Şeffaf-Buz Rengi Plexi Devamı.


Saniye sonra Anasayfaya yönleneceksiniz. Yönlenme Gerçekleşmediyse Lütfen Ana Sayfa İçin Tıklayınız. Ata Metal alüminyum levha saç disk külçe ingot rulo serit boru baskili desenli alüminyum levha disk imalat yapiyoruz. Sektör de hizmet verdiğimiz en önemli ürün kompozit panel dir.


ECEHAN METAL her marka kompozit panelleri en uygun fiyatlarla hizmetinize sunar. Alüminyum Levha Ürün Detay. Müşterilerimizin gönderdiği ölçüler neticesinde, Teknik çizim ve analizleri tarafımızca yapılıp, teklif aşamasına geçilir, teklif ve çizim onay sürecinden sonra imalat aşamasına geçilir, imalat sürecinden sonra iş paketlenmiş ve montajı hazır bir biçimde teslim edilir. Mimar ve tasarımcılara yaratıcı ve özgün binalar yapmak için sınırsız fırsatlar sunar. Makine, alüminyum yapı sektöründe kompozit panel, solid alüminyum levha , lexan, polikarbonat levha ve kompakt lamine gibi levha formundaki malzemeleri işlemeye yönelik olarak tasarlanmış bir makinedir.


Projede silikon giydirme cam cephe, alüminyum kompozit levha , Alfore Slide sürme sistem, alüminyum motorlu panjurlar ve özel tasarım korkuluk sistemi kullanılmıştır. ALUMİNYUM KOMPOZİT LEVHA. Ahşap görünümlü alüminyum kompozit cephe kaplaması standart renklere göre usd fiyat farkı vardır. Panele, katlanılacak noktadan arka yüzüne “U” şeklinde oluk açılır ve şekilde gösterildiği gibi katlanır.


Kesme, bükme, kıvırma, dolaşma, kanallama ve benzeri işlemler alüminyum işleme makinaları ile kolayca yerine getirilebilir. Klasik yapı ve reklam malzemelerinden farklı olarak alüminyum kompozit paneller,montaja hız kazandırır,ürüne ömür katar,iş gücü verimliliğini arttırır ve kaliteyi ön plana koyar. Solid renklerde, metalik renklerde, ahşap desenli ve granit desenli olarak üretim yapılabiliyor. Standart Rulo ve Levha Özellikleri.


Kolay şekillenmesi, hafif ve dayanıklı olması, iklim şartlarından ve ultraviyoleden etkilenmemesi gibi avantajlarıyla kaliteli alüminyum kompozit levha markalarını kullanmaktayız. Bu sistemlerde kullanılan kompozit levha giydirme ve kompozit panel kaplama cümleleri aynı anlam ifade etmektedir. Yapılarınıza ayrıcalıklı bir görünüm vererek emsallerinin yanında farklı bir estetik kazandırmak-tadır. ASAŞPEN (PVC kapı ve pencere sistemleri), NATURALBOND ( alüminyum kompozit panel), ALUDES ( alüminyum bayrak ve aydınlatma direkleri), RESCARA ( alüminyum kapı, pencere ve giydirme cephe sistemleri), NATUROLL (panjur sistemleri, garaj kapıları ve motor kontrol sistemleri) markaları altında ASAŞ’ın inşaat sektörüne yönelik geniş.


Modern görünüm kazandırmanın yanında ekonomik bir ürün olan kompozit paneller binanıza ekstra yük. Teklifimiz en kısa sürede tarafınıza gönderilecektir. Bu levhalar dış cephe kaplama uygulamalarında uygulamacılara sınırsız özgürlük sağlamaktadır. Giydirme cephe uygulamasında projeye en uygun montaj sistemine karar verilip, hassas imalat parkurumuzda, uygulama sistemine uygun olarak alüminyum kompozit panel levha üretimi yapılmaktadır.


Binaların dış cephelerinde kullanılmak üzere geliştirilmiş yangına dayanıklı (tutuşmaz) özellikli alüminyum kompozit levha ile yapılan kaplama çeşididir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar