9 Ekim 2018 Salı

Makine dairesiz asansör ölçüleri

Tercih ettiğiniz asansör modelini ihtiyaçlarınıza uygun şekilde özelleştirin. Sadece parametrelerinizi girin ve size özel dwg çizimlerinizi edinin. ATLAS yüksek tarfikli yoğun binalarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bir asansör satın alırken uzun süre ilişkide olacağınız, dostluklar kuracağınız bir organizasyon satın alırsınız.


Di _lisiz makine sayesinde makine dairesi ortadan kalkmakta ve asansör kuyusu içerisinde, montaj 1n gerçekle _tirilmesi sa lanmaktad 1r. Yukarıdaki İfadelerden enerji harcaması anlamında makine dairesiz asansör , elektrikli asansörden aynı kg göre 50-daha ucuzdur. Güçlü ve yüksek performanslı KONE TranSys asansör çözümü süpermarketler, alışveriş merkezleri, havalimanları, depolar, hastaneler, oteller, sanayi tesisleri ve ofisler gibi çok çeşitli binalarda birçok zorlu dikey yük taşıma işleri için idealdir. Asansör bilgi formu için.


Dişlili ve dişlisiz makine üretiminin yanı sıra normal ve uzaktan kumandalı hız regülatörü, yardımcı kasnak üretimi de yapmaktadır. Her yolculuk için bir asansör. Orta ve yüksek binalara yönelik ufak makine daireli, yüksek performanslı bir asansör çözümü. Ofis, otel ve konut binaları için ideal çok yönlü bir asansördür.


Yetkin bakım ekiplerimiz ile asansörlerimizin aylık periyodik bakımlarını yapmakta, arızalarını en kısa sürede gidermekteyiz. Doğru yapılan bir bakım, oluşabilecek arıza risklerini minimuma indirecektir. Daha küçük teknik parçaların kullanılması, daha fazla sayıda yolcu taşıyabilen daha geniş ve daha rahat bir kabin sağlar. Tam ihtiyaç duyulduğu anda kişisel özgürlük sunar. Bu hacimler, toz oluşturmayan dayanıklı malzemeden yapılmalıdır.


Mimaride yabancı uzunluk ölçüleri. Montajı yapılan dişlisiz makine ,bir. MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖRLER. Makine dairesiz tasarım ile bina hacminde tasarruf. Her çeşit binaya kolay entegrasyon.


Malzeme Ölçüsü: ø125xmm. Akıcı ve Sessiz Performans. Son gün haber eklenmedi. Ayrıca makine dairesi, asansörde kalanların kurtarılması esnasında, kurtarma için görevlendirilen kişilerinde ulaştığı mekandır.


Hidrolik tahrikli asansörler genelde bina çatılarının makine odası yapma imkanı sağlamadığı koşullarda uygulanmaktadır. Taşınacak araç ölçülerine uygun kabin ölçüleri tasarlanabilmektedir. Bizimle irtibat kurarak yaptırmayı düşündüğünüz asansör için detaylı teknik bilgiler ve fiyat teklifi alabilirsiniz. Mevzuatta Bulunan Kabin, Kuyu Ölçüleri ve Kişilik, Yük Hesaplamaları. Kompakt, verimli ve güvenilir GenPremier makine - dairesiz asansör , yolcuları gitmek istedikleri kata hızla taşırken onlara düzgün ve konforlu bir seyir imkânı da sunar - konut binaları veya ticari binalar için mükemmel seçim.


Makine dairesiz asansör ölçüleri

Barit ağırlıklar asansör kabin dengesini sağlamak için kullanılır. Trafiği yoğun olmayan ve yukarıda makine dairesi yapılamayan yerlerde uygun çözümlerdir. Genel olarak yük asansörü ve panaromik asansörlerde tercih edilir. Mevcut binalarda asansör için yer bırakılmamış veya makine dairesi yapılması mümkün değilse kolay ve ekonomik çözüm haline gelir.


Makine Mühendisi Arif BAR tarafından kurulmuş olup, sadece asansör sektörüne danışmanlık hizmeti vermektedir. Kurulduğu yıldan bu güne kadar bir çok asansör firmasına danışmanlık hizmeti vermiştir. Bu sayede üretilen konik dereceli veya diğer ölçülü kasnaklar makinaya monte ve de-monteye uygun hazır halde sunulmaktadır.


Düz yapı şekli ve asansör kuyusunda duvara montaj imkanı sayesinde en uygun asansör kuyusu ölçüleri elde edilir. Uzman kişilerin yapabileceği bu iş yetkisiz kişilerce. Kaldırma işi, hidrolik sıvısını, kabini doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen bir kaldırıcıya sevk eden ve elektrikle tahrik edilen bir pompa vasıtasıyla gerçekleşen asansörlerdir. Bu asansörlerde aşağı yön hareketi kabinin kendi ağırlığı ile gerçekleşmektedir. Hidrolik asansörlerde makine dairesi genel olarak, ilk durak seviyesinde bulunur.


Tahrik makinaları dişlisiz, senkron asansör makinaları olacak VVVF sürücü kullanılacaktır. Parantez içinde gösterilen kuyu boyutları hidrolik asansörler için geçerlidir. Panaromik ve yük asansörleriyle birlikte tercih edilir. Binalarda makina dairesinin olmadığı durumlarda çoğunlukla hidrolik asansör kullanılır. Kinetek makine dairesi ve makine dairesiz asansör uygulamaları için komple asansör paketleri sağlamaktadır.


Makine dairesiz asansör ölçüleri

Kuyu ölçüleri , seyir mesafesi ve taşıma kapasitesi özellikleri baz alınarak en uygun çözüme karar verilir. SSMVD serisine mensup yeni nesil asansör makinesi, geleneksel salyangoz dişli makine motorlardan farklı olarak iki kademeli (helisel – salyangoz) dişli kutusuna sahiptir ve bu özelliği ile kullanıcıya önemli avantajlar sağlamaktadır. Emergency sistemi standardlar gereğince mevcuttur. Yük taşımak için ekonomik sistemler. Her bütçeye uygun seçenekler.


Makul makine odası düzenleme yeterli bakım alanı tutar. Güvenilirlik testinden sonra parçaları asansör sürekli istikrarlı bir şekilde çalışmasını sağlayabilir. Yüksek Verim ve Low Noise Sabit mıknatıslı senkron motor uygulaması çekme makinesi geleneksel sürücü modu değiştirir, etkili ve gürültü azaltıcı.


Bize kuyu ölçüleri ve asansör özelliklerinizi vermeniz halinde tüm ürünler ambalajlı olarak şantiyenize sevk edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar