4 Ekim 2018 Perşembe

Merbau parke

Merbau parke

Merbau parke Kahverengi tonlarındadır. Bunun yanında parke üretiminde diğer tercih edilme sebebleri açık kahve rengine sahip olması ve ormanlarının bolluğundan dolayı ekonomik fiyatı ile beraber cila tutmadaki problemsiz. Odunun içerisinde kalsiyun silikat mevcuttur.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Masif Parke Sahara Meşe 12cm. Yeni Ürün ŞERİFOĞLU LAMİNE PARKE. Yıllık bir geleneği ile evsel ve kurumsal alanında faaliyet gösteren firmamız kurumsal alanında bir çok firmalara parke hizmeti vermektedir.


Blue Angel amblemini Dünya sağlık örgütü laminat parke üretiminde formaldehit kimyasalı kullanmayan markaya vermektedir. Hammadde alımından, taslakların kesilip uygun olanların seçilmesine, kurutmadan makine ayarlarına, makineden çıkan parkelerin kalite tespitine, renk uyumunun. MERBAU STRİP LAMİNE PARKE. Parke üretiminde, yüksek dayanıma sahip olmaları nedeni ile yapraklı türler tercih edilmektedir.


Genelde üç katmandan oluşan lamine parkeler cilalı bir biçimde kullanıma sunulmaktadır. Kuloğlu ahşap, ahşap ev, ahşap cephe sistemleri, ahşap parke sistemleri satımı ve sauna merdiven tavan spor salonu yapımı üretmektedir. Rabıta Parke Uygulamaları. Günümüzde çok popülerite kazanan marküteri parke görselliği ile şık bir görünüme sahiptir.


Marküteri parke ile zeminleriniz bir sanat alanına dönüşür. Ankaranın tüm bölgelerine Sistre Cila Hizmeti vermekteyiz. Lütfen aşağıdan ya da yandan incelemek istediğiniz ürünün renk tonunu seçiniz. Rutubete ve neme karşı dayanıklıdır, mobilya ve parke üretimde çokça kullanılır. Daha çok lüks mekânlar ve iş yerlerinde tercih edilir.


Merbau parke

Parkelerin kabarması denilen problemin başlıca sebebi şaptaki zayıflıklar,ve şaptaki fazla nem miktarıdır. PROFiL TiPi: Patentli JUST click! Geçmiş yıllarda evlerde görmeye alışık olduğumuz parkeler teknolojinin gelişmesi ile yerini lamine parkelere bıraktı. Renk renk, desen desen parkelerin yaşam alanınıza ayrı bir güzellik katacağına emin olabilirsiniz.


TSE, İSO ve CE belgelidir. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Bu zemin, yarı parlak yüzey tamamlanmaktadır daha yumuşak bir dokunuş ipeksi, pürüzsüz bir yüzeye, bir dokuya sahiptir.


Strip Sapelli Lamine Parke. Budaklı XL Plank Fırçalı Yağlı Naturel Meşe Lamine Parke. Macar Kesim Fırçalı Yağlı Amerikan Ceviz Lamine Parke.


Tasarımı ile baş döndüren gösterişli mekanlara ilhan verin, yaşam alanlarının elegan sunumu! SALKIM Orman Ürünleri San. Renkli yağlar, su bazlı cila, solvent bazlı cilalarla birlikte tutkal üretimide yapan firmanın ürünleri kalitesi ve fiyatının uygunluğu ile öne çıkmaktadır.


Tamamen doğal ağaçtan üretilir, diğer parkelerden farkı tek katman olmasıdır. Ancak teknolojik işlemlerle katmanlar oluşturukmadığı için, ağacın doğal hareketini engellemek zordur. GENERAL PARKE HAYATINIZDAKİ KALİTE Ürün Modelleri. Cilalı merbau masif parkeyi yurt dışından cilalı olarak getiriyoruz, zemine tutkalla uygulandıktan sonra sistre cila işlemi yapmadan kullanıma hazırdır. Nem ve rutubete karşı son derece dayanıklıdır.


Parkenin İlk Bakımı : Parke döşendikten sonra ılık su konulmuş bir kovaya 4–kapak CleanPolish koyunuz ve parkeyi iyi sıkılmış bir bezle döşenme yönünde siliniz. Sonrasında, Admonter yüzey bakım sütünü temiz yüzeye döşenme hizasında mümkün olduğunca dikkatli bir şekilde temiz bir bezle uygulayınız. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Product added to wishlist!


Laminat Parke Online Satış Merkezi. Tercih edilmesindeki en büyük neden sağlıklı olmasıdır. Uzun ömürlü olmasının yanında kaliteli bir izolasyona da imkan tanımaktadır. Dayanıklı ağaçlardan üretilmiş olması uzun yıllar kullanılmasında oldukça önemlidir. Evlerde kullanıldığı gibi işyeri ve villalarda da kullanılabilmektedir.


Gümüş Parke olarak yaşam tarzlarının zenginleştiği günümüzde lüks ortamların ihtiyaçlarını karşılamak önemli hedeflerimizden birisi olmuştur. Mekanların Soylu Parkesi. Yüzeyi cilalı veya yağlı bir şekilde döşemeye hazırdır.


Lamine parkeler paketlerinden cilası bitmiş ve kullanıma hazır olarak çıkar. Her parke parçası diğer parçalara uyması için özel girinti ve çıkıntılara sahiptir. Bu yüzden lamine parkeler hızla döşenir, döşendikten sonra ayrıca cilalanmaları gerekmediğinden de hemen kullanılmaya başlanabilir.


Kuzey Amerika meşesi, merbau , iroko, kayın. Akçaağaç, dişbudak ve kestane gibi çeşitli ağaçların dokusunu ve.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar