9 Ekim 2018 Salı

Bina dış cephe kaplama çeşitleri

Bina dış cephe kaplama çeşitleri

Temeldi, demirdi, betondu sıvaydı yani kısacası 3kalemde binanız için çuvalla para harcadınız her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp yaşam alanı inşa ettiniz. Taş, Mermer, Ahşap Görünümlü Cephe Kaplamalar. CPK-13YTaş Görünümlü Yalıtımlı Cephe KaplamaFiyat ve Detay İçin Tıklayınız. Günümüzde ilerleyen teknoloji ile eş güdümlü binaların mimari estetik görünümleri ve ısı yalıtımları amacıyla çoğu dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir. Oldukça fazla dış cephe kaplama modelleri bulunan bu ürünler binaların dış cephe yüzeyine monte edilebilen kaplamalar hafif olmaları sebebiyle bina ya ek yük getirmeden.


Genel olarak her bina cephesine uygulama olanağı olan prekast dış cephe kaplama malzemeleri, “Glass Fiber Reinforced Concrete, GFRC” olarak da bilinir. Teknik kadromuz projelendirme aşamasında getirdiği estetik çözümler, CAD ve 3D grafik animasyonlarla, mimarı anlamda modern tasarımlar yaparak sunmaktadır. Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımları için birçok dış cephe kaplama çeşitleri üretilmiştir. Zemin ve çatıkatındaki beyaz alçı kaplama da bu ahşap-cam oyununu nötr bir görünümle mükemmel biçimde tamamlıyor. Kısacası, hem orijinal, hem etrafındaki doğal çevreyle uyumlu, hem de estetik anlamda tatmin edici bir dış cephe uygulaması.


Bunun dışında çatı katı tabanına izalasyon ve dereler değişecek. Bina komple bize ait senelik. Bunun sebebi ahşap cephenin sürekli bakım gerektirmesi ve bu nedenle maliyetinin yüksek olmasıdır. Günümüzde hemen hemen tüm inşaat firmaları yeni projelerinde binaların dış yüzeylerine mantolama işlemi uygulamaktadır. Evinizde zamanınızın çoğunu geçirdiğimiz bölümlerinden birisi de salonlardır.


Bina dış cephe kaplama çeşitleri

Salonların en önemli özelliğinden biriside hoş sohbetlerin olduğu mekanların başında gelmektedir. Dışarıdaki ısının içeriye girişinin engellenip, bina içerisindeki ısıyı korumak amacıyla bina cephesinin ısı yalıtım malzemeleri ile kaplanmasıdır. En çok tercih edilen ısı yalıtımı (izolasyonu) çeşididir.


Eğer evinizi dış cephe boya yaptırmak istiyorsanız, muhakkak başarılı örnekleri incelemelisiniz. Dış cephe mantolama çeşitleri ! Bu bağlamda yapacağınız çalışmalar için biz de bina dış cephe boya modelleri derlemesi yaptık. Umarım sizin için faydalı olur. Malzeme teknolojisindeki gelişmeyle birlikte, kullanılan bina dış cephe kaplama malzemeleri tek malzeme yerine, ‘kompozit’ olarak adlandırılan birden çok malzeme ile oluşturulan bileşimler kullanılmaya başlanmıştır.


Bina dış cephe kaplama çeşitleri

Binalarda ısı, su ve kısmi ses yalıtımı sahibi olan komple izolasyon sistemi olarak yapılara yapılan bina dış cephe kaplama çeşitleri üzerinden bir hesaplama gerçekleştirilir. Yapılarda ısı yalıtımına en ideal işlemler olarak yapımı mecburi mantolama uygulanır. Kültür taşı , Bahçe Kenar duvarları, dış cephe , dekoratif taş kaplama , uygulamaları, iç cephe ,duvar taş panelleri,villa bahçe duvarları,villa dış cephe kaplamaları ,villa iç dekorasyon ve tasarımı,tavan kaplama panelleri,şömine dekoratif taş kaplama uygulamaları,tv ünite arkası panel kaplama ,dekorasyon,iç mimari iç mekan dekorasyon. Yeni kuşak inşaat pazarında bundan sonra binaların düz bir manzara elde etmesinden çok göze hitap etmesi ehemmiyetsenmektedir. Bu nedenle detaylı dış cephe kaplama çalışmaları yapılmaktadır.


Fakat uygulanan bu dış cephe kaplama malzeme çeşitleri ve fiyatları değişiklik göstermektedir. Havalandırmalı dış cepheler mekanik ankaraj elementlerinin avantajını sunan yüksek performanslı bir bina giydirme çözümüdür. Kaplama malzemesi ile mekanik birleştirme arasındaki bağlantılar sayesinde tasarım yükleri strüktürel duvara etkin bir şekilde transfer edilerek güvenli ve emniyetli bir cephe sunar.


Taş kaplamaları Dış mekan Taş Modelleri villa duvar taş kaplama. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Faydalı Bilgiler alüminyum kompozit söve, Alüminyum Villa Cephe Kaplama , beysukent villa projeleri, bina dış cephe kaplama modelleri , Cam Villa Cephe Kaplama , cephe uygulama firmaları, dış cephe dekorasyonları, dış cephe giydirme fiyatları, dış cephe giydirme villa, dış cephe kaplama , dış cephe süsleme, en güzel dış cephe. Dışarıdan yapılan kaplama dış etkilere karşı binaları korumaktadır. Binaların dışına yapılan cephe kaplamaları binayı bir kabuk gibi sarmaktadır.


Teknik olarak ise ısı köprüsü oluşturmadan gerekli ısı iletim katsayısına ulaşmak için bina dış yüzeyine yapılan ısı izolasyonudur. Yani daha açık bir tabir ile mantolama ile ısı kayıpları en aza indirilmektedir. Yapılarda cephelerin su alma, rutubet, nem gibi olumsuz faktörleri izole eden bina dış kaplama 100’e varan etkili çözümler sunarak kullanım ömrünü uzatabilmektedir. Mantolama da Kullanılan Malzemeler ve Çeşitleri Nelerdir? Elegan ve stil sahibi dış cepheler için AmphiSilan 52C1-39C1-48C3-35S1-45Crenklerini bir arada kullanmalısınız.


Firmamız bina ve yapıların iç ve dış alanlarına uygun olarak granit malzemeler ile tasarım ve kaplama işlemleri yapmaktadır. Granit cephe kaplamasında malzemenin yüzeyin tam olarak düzeltilip işlenebildiği gibi bazı tasarımlarda pürüzlü yüzey çalışması yapmaktayız. Bir mekan oluşturma sanatı olan mimari, toplumların, ekonomik, sosyal, teknolojik, kültürel ve düşünsel gerçeğini ortaya koyar. Projeye göre bu levhalar ebatlandırmak suretiyle çok daha estetik bir görünüm de elde edilmektedir.


Proje Bazlı Teklif Almayı Unutmayınız. Evlerin tamamlanmasında dış görünüşününün bitmesinde bu durum son derece önemli bir noktadadır. Bu sebeple iyi araştırılması gereken örneklerin detaylı bir şekilde incelenmesi gereken durumlar içerisinde bina dış cephe modelleri de gelmektedir.


Etiketler: bina dış dekorasyon bina dış kaplama örnekleri bina duvar malzemeleri bina kaplama modelleri dekoratif bina kaplama dış cephe dekorasyon dış cephe doğal ta. Aksi taktirde dış cephe kaplama , binaya istenildiği gibi ısı yalıtımı sağlayamaz. Diğer taraftan önemli unsurlardan biride, dış cephe kaplama binanın dış yüzeyine uygulandığı için estetik görünüme sahip olması açısından renk ve doku özelliğine dikkat edilmesidir. EPS Polistrenden ürettiğimiz Söveler kalite maliyet ve montaj kolaylığı olması açısından dış cephe kaplamada.


Her türlü bina ve konstrüksiyonda yeni bir görünüm ve modern çizgiler üretilmesine yardımcı olur. Kompozit Panel Cephe Kaplama.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar