23 Eylül 2019 Pazartesi

Yangın panik kapısı

DKP sac, kanat kalınlığı 1mm DKP sac veya galvaniz sacdan üretilmektedir. Panik bar (push-bar) mevcuttur. Dış saç koruma içinde ısıya dayanımı arttıran ısı bariyeri ise mevcuttur. Tek kanatlı yangın kapısı özellikle binalarda yoğun kullanılan bir sistemdir. YANA KAYAR YANGIN KAPILARI:Standart olarak termal tetikleyici ve isteğe bağlı olarak manyetik kontak ile yangın esnasında otomatik olarak kayarak kapanan yangın kapıları, tek ve çift kanat olarak sipariş verilebilmektedir.


Yangın panik kapısı

Ayrıntılar için lütfen arayınız. Serio erkal erkoç panik bar kolu yangın çıkış kapısı kilidi. Kendiliğinden kapanmayı sağlayan yaylı menteşe. Soğuk ve sıcak olmak üzere iki adet duman contası. Ayrıca yangın kapılarının panik barları ve sağlamlığı kadar yangın kapısı kolu da önemlidir, bir çok vatandaşımız her ne kadar yangın kapıları güvenlik açısından gayet sağlam ve dayanıklı olsa da yangın kapısı kilidi (kilit sistemi) ve yangın kapısı alarmı sormaktadır, şirketimiz bu hizmeti de vermektedir.


Yeni Web Sitemiz Yayında. Metal malzemeler kullanılarak üretilirler ve kullanım alanına göre alevlere 3 6 ve 1dakikaya kadar dayanabilmektedir. Kazini Metal ,metal sektöründeki yılların tecrübesini , uzmanlığını kullanarak ülkemizin ihtiyacları doğrultusunda yangına dayanıklı kapılar ve yan ürünleri konusunda ÜRETİM ve İTHALAT hizmet vermek üzere kurulmuştur. Müşteri memnuniyeti ve geniş ürün yelpazesi ile ise kapı üreticilerinin ana tedarikçisi olmuştur. Yönetmelik gereği yangın kapısında ayrıca yaylı menteşe ve duman contası da bulunmalı, kullanılan malzemelerin de yangına karşı dayanıklılık belgelerinin bulunması.


Tam kapanmayan bir yangın kapısı fonksiyonu yerine getiremez. ALPEREN YANGIN KAPILARI San. Yani, yangın kapısı üzerinde bulunan bir kapı koludur. Acil çıkış kapılarında kullanılır ve oldukça önemlidir.


Her zaman müşteri memnuniyeti politikasıyla en iyi çözümleri en uygun fiyata sunmaktayız. Kayseri listesi incelendiğinde, panik barlı kapılar veya dikdörtgen camlı kapılar gibi birçok farklı ürün görülebilir. Bu ürünlerin her birinde kapı ölçüleri, kaç kanat olduğu, kullanılan menteşe,çelik veya demir malzeme ve kapı kalınlığı hesap edilir. Farklı Ölçülerdeki Kapı Siparişleriniz İçin Bize Ulaşabilir Yada Açıklama Kısmına Detayları Yazabilirsiniz. Kargo firmasının bölgesi dışındaki yerlere teslimat için ek ücret çıkabilir.


Ral kartelasından istenilen renk seçme imkanı. Türkiye standartları Avrupa Birliği standartlarını kullanır. Avrupa standartlarına göre yangın kapısının yapı ve yangın merdiveniyle hem görsel hem de kullanım olarak tam ve eksiksiz olması gerekir. Yangın Çıkış Kapısı Nasıl Olmalıdır?


Kale panik bar kilidi, marelli yangın çıkış kapısı kolu, panik bar dış kapı kolu, erkal kollu yangın kapısı kilidi, üstten basmalı panik bar kolu, çift kanat panik bar kolu ve diğer tüm yangın çıkış k. Firmamız yangın çıkış kapısı imalatı ve satışı yapmaktadır. Bu sebepten dolayı kapı ile ilgili panik bar ve diğer. Briton panik bar, çif kanat acil çıkış kapısı kilidi, kanat kapı kullanan iş yerleri için, ikili yangın kapısı olan işyerlerinde, bir kanadı sabit aşşağıdan yukarıya push bara basıldığı zaman zemine ve yukarıya kilitleyen diğer kanadıda orta demir ile sabit kapıya montelenen panik bar çeşididir.


Firma politikası olarak her zaman müşteri. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi. Dışarıdan kilitli bile olsa panik bar sayesinde içerden açılır. Camlı yangın kapıları veya panik barlı yangın kapıları diğer yangın kapısı türleri arasındadır. KALE PANİK BAR KOLU KİLİTLENEBİLİR YANGIN ÇIKIŞ KAPISI DIŞ KOL.


Opsiyonel olarak seçilebilen panik bar olanakları ile panik anında kapının hızlıca açılması amaçlanmaktadır. Bunun yanısıra camlı yangın kapısı sistemleri, gözetleme pencereleri ile yangının bölgesinin kontrolü veya kaçışın kontrolü sağlanmaktadır. BİZDEN HABERLER İLETİŞİM. Bu konu da biraz niş konulardan ama çok fikir sahibi olan yok ve artık yeni yönetmelik gereği tüm binalarda zorunlu bu yangın kapıları.


Yangın panik kapısı

Firmamızın sizlere sağlamış olduğu kale panik bar yangın kapısı kazandırılmış olan tüm özellikleriyle sizi rahat edeceğiniz güveni sağlamakta ve firmamızdan satın alacağınız ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olurken montajı ile alakalı birçok bilgiye de sahip olursunuz. Tam işlevlere sahip yangın kapısı nasıl olmalıdır? Biraz teknik bir konu oldu bu, çok geniş kitlelere seslenmem biraz zor bu yazıyla ama her apartmanda yangın kapıları olması zorunlu ve bu kapılar için de bir kilit sistemi gerekiyor sonuçta. Turhanlar çelik kapı, ferforje bina kapıları ve yangın kapıları söz konusu olduğunda sizlere çok özel tasarımlar sunuyor. RÜNLER PADİLLA YANGIN KAPILARI KAZİNİ YANGIN KAPILARI YANGIN ŞAFT KAPAKLARI METAL KAPILAR AKSESUARLAR.


Ancak her yangın kapısı birbirleriyle aynı derecede duman geçişini engellemez veya ısıya dayanıklılık noktaları farklıdır. Not: Stoklarımızda yangın kapısı mevcuttur. Hidrolik Kale 2Modeli Kale Çift Kanat.


Ortam sıcaklığının yangın başlangıç ısısı olan 74° ye ulaştığı an hemen kapanarak alev ve dumanın yayılmasını önler. Yay sistemi desteği ise, herhangi bir nedenle açıldıklarında, otomatik olarak tekrar kapanmalarını sağlar. Otel alış veriş merkezi ve tüm endüstriyel tesisler için sertifikalı panik barlı yangın kapılarıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar