25 Eylül 2019 Çarşamba

Naylon fatura cezasından nasıl kurtulurum

Naylon fatura suçunun cezası ne kadar? Fatura düzenleyen kişi/firmanın mükellefiyet kaydının idarece silinip silinmediği, silinmişse dava konusu yapılıp yapılmadığı, - Satıcının faturayı düzenlendiği dönem/dönemlerde KDV beyannamelerini verip vermediği, - Adına tarhiyat yapılmışsa, bu konuda yargı kararı bulunup bulunmadığı vb. Görüldüğü üzere kamuoyunda “ naylon fatura ” olarak adlandırılan, vergi mevzuatında ise “sahte belge” ve “muhteviyatı itibariyle yanıltıcı belge” olarak tanımlanmış belgelerin düzenlenmesi ve kullanılması vergi cezasının yanında hapis cezasını da gerektiren bir fiildir. Mevcut maddede, vergi kaçıran, naylon fatura düzenleyenlerin veya bu fiile iştirak edenlerin yıl süreyle hiçbir surette vergi teşvik ve desteklerden yararlanamayacağı hükmü bulunuyor.


Ben şimdi hapis yatacakmışım, böyle saçma kanun, böyle saçma sahte fatura tarifi. Ayrıca, naylon fatura bilerek ya da bilmeden kullanılsa bile bu belgeler kayıtlardan çıkarılarak, KDV ve Gelir Kurumlar vergisi için düzeltme yaptırılarak varsa vergiler ödettirilmektedir. Bakanlık, Aksi halde Kod olarak bilinen kaçakçı listesine. Geçen yıllar içerisinde herhangi bir kazanç elde edilmediği gibi vergi borcu faiziyle katlanarak büyümüştür. PowerPoint Dosyaları naylon fatura cezasndan nasl kurtulurum ile İlgili Sunum Dosyası Bulunamadı!


Habere göre on yedi yaşındaki eski sevgilisi boğularak öldürülmüş bulunduğunda Bailey silahlı soygun cezasından şartlı tahliyeyle dışarda bulunuyormuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar