11 Eylül 2019 Çarşamba

Silikon cephe kaplama

SİLİKON CEPHE KAPLAMALAR (CAM BİNA) Anasayfa Ürünler. Strüktürel silikon cephe modern ve çağdaş görünümü sayesinde Dünya’da en çok tercih edilen alüminyum giydirme cephe sistemidir. Dış görünümünde alüminyum profillerinin gözükmemesinden dolayı camcama sistem olarakta adlandırılmaktadır. Cam paneller arasındaki sızdırmazlık Epdm fitilleri ile sağlanmaktadır.


Silikon cephe kaplama

Silikon giydirme cephe sistemi adı gibi bir sitemdir. Dışarıdan bakıldığında sadece cam kaplama görülür ve derz aralıklarında EPDM fitiller uygulanarak derinlik kazandırılır. Alüminyum Kompozit Panel.


Islak camlamada silikon derz dolguya imkan veren silikon fitiller bulunur. Klasik silikon cephe sistemlerinde camlar kaset profillerine bonding işlemi ile tutturulur ve hazırlanan kasetler alt konstrüksiyona bağlantı takozları ile sabitlenir. Sunduğu özgün tasarımlar ve uzman kadrosuyla gerçekleştirdiği silikon cephe , kapaklı cephe , alüminyum doğrama, ofis bölme sistemleri, transparan cephe ve taş, kompozit, kompakt laminat gibi diğer tüm dış cephe kaplama projelerini başarıyla sürdürmektedir. Cam ve alüminyum panel arasına ise kaliteli silikon çekilmelidir.


Montaj sistemindeki kolaylık, ürünün bakım gerektirmemesi ve istenen renge boyanabilmesi Hekimboard fibercement dış cephe kaplama levhalarının sektörde ilk tercih edilen cephe kaplama ürünlerden biri olmalarının ana nedenidir. Isı camların özel tekniklerle kaset profillere yapıştırılması ve binaya yine özel tekniklerle monte edilmesine dayanan bir kalama sistemidir. Sinterflex Cephe Kaplama Sistemi. Dış Cephe Kaplama Sistemleri.


Ankara Ostim’de bulunan firmamız her türlü dış cephe kaplama , ön cephe inşaat çalışmalarını yapmaktadır. Camın sadeliğinin ve asaletinin ön plana çıktığı silikon giydirme cephe sistemleri yapıya komple bir şıklık getirmektedir. Hayalleriniz için tasarlıyoruz Biz her şeyi bitirmeyi hedefledik. Bu amaçla en küçük detayına kadar her şeyi çözüyoruz.


Bu sayede üretim veya montajı insiyatife bırakmadan, projenin insan faktöründen maksimum seviyede. Plakalar, silikon ile tozsuz, kuru, oda sıcaklığında ve kapalı ortamda yapıştırılarak sabitlenir. Milenyum bünyesinde özel olarak tasarlanmıştır. Cephe kaplama ve giydirme alanında en çok tercih edilen ürün ve malzeme silikon cephe sistemleridir. Diğer malzemelerden daha kaliteli ve kullanışlı olan silikon cephe kaplama başta İstanbul olmak üzere diğer şehirlerde de bir hayli yaygınlaşmıştır.


Ecem Cephe Sistemleri Inşaat Sanayi Ve Limited Şirketi olarak yapmış olduğumuz projelerinin bitmiş halleri. Farlı renk ve ebattaki çeşitlerden binaya en uygun olanı seçilerek kolay bir şekilde uygulanmaktadır. Günümüzde silikon cephe giydirme uygulandıkları binanın dış görünüşünü daha fazla ön plana çıkaran ve estetik standartları oldukça yüksek bir cephe giydirme sistemi çok fazla talep edilmektedir. Genel olarak farklı levha çeşitlerinin sabitlenmesinde kullanılan özel bir kaplama şeklidir. Bir binanın dış cephesinin ağırlıklı camdan oluşan bir dış kaplama duvar ile kapatılmasıdır.


Estetik ve fonksiyonel açıdan en iyi çözümler ve tasarımlar oluşturmak, kaliteden ödün vermeden müşteri beklentilerinin üstüne çıkmak müşterilerimizin. Kullanıma hazır, farklı seçeneklerden oluşan dış cephe kaplamaları. YENİ HAYAT SİTESİ MESCİT Yeni hayat sitesi giriş, sosyal tesis ve mescidinde silikon cephe , kompozit kaplama , alüminyum doğrama ve alüminyum menfez işleri Falkon Grup tarafından yapılmıştır. Birden fazla ayrıcalığı ve özelliği bulunan bu sistemler İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde en yaygın cephe kaplama sistemlerinin başında gelmektedir.


Dış cephe kaplama , alüminyum dış cephe ,strüktürel silikon cephe ,kompozit panel, alüminyum kapaklı cephe. Alikobant Cephe Kompozit Panelleri, iki yüzü alüminyum levha ile kaplı ortası beyaz polietilen çekirdekten oluşan, bir yüzü renkli alüminyum kompoze levhadır. Hekim Yapı iç ve dış cephe kaplama sistemlerinde kullanılan fibercement doğal çimento levhalar, çatı ve cephe panelleri, fibercement sandviç paneller, EPS yalıtım ve enjeksiyon ürünleri, EPS yalıtımlı HekimBoard hazır yapı duvar panelleri üreten sektörün öncü ve lider kuruluşudur.


Silikon cephe kaplama

BGD cephe , giydirme cephe konusunda tasarimdan başlayip uygulamaya giden süreçte, hem günümüzün hem de geleceğin mimari cephe sistemleri ve yardımci öğelerini müşterilerine sunmaktadır. Terra Cotta cephe kaplama ürünleri ileri teknoloji ile üretildiğinden atmosferik etkiler karşısında. Yüksek kaliteli mimari dizaynlar için vazgeçilmez bir kaplama sistemi olan kompozit kaplama ile yapılarınıza. Cam cephe sisteminin özelliği, cephe yüzeyinde her hangi bir alüminyum montaj elemanı görmeksizin, camların arasında mm derz olacak şekilde, kasetlere yapıştırılmış camlı panellerin yan yana mekanik olarak montaj edilmesidir. Kompozit Cephe Kaplama sistemleri hayal gücünün sınırsız olduğu günümüz mimarisinde geniş kullanım alanları bulan cephe kaplamalarıdır.


A lüminyum taşıyıcı profiller üzerine, camların montajını sağlamak amaçlı kaset profilleri oluşturulur. Kullanılacak olan cam cinsi, kasetlerin üzerine özel sistem bondikleme ile yapıştırılır. Giydirme Cephe Sistemleri. Galvanizli çelik malzemeden üretilmiş ankraj sistemi ile binaya sabitlenen, cam taşıyabilecek profillere ve özel bağlantı elemanlarına sahip yatay profil içeren bir dış cephe kaplama çeşididir. Kapaklı cephelerin yanı sıra, geliştirilmiş sistemler ile silikon cepheler de oluşturulabilir.


Bu tip uygulamalarda, cephenin dış yüzeyinde ince birleşim çizgileriyle (mm genişliğinde) bölünmüş kesintisiz cam cephe görüntüsü elde edilir. Cam içi kilitlemeli silikon giydirme cephe sistemi. Gönderen: ademkarakoç albond kompozit fiyatları eurabond kompozit fiyatları, alfabond kompozit fiyatları, aluminyum, aluminyum bina giriş kapıları, aluminyum cephe kaplama ,. Etiket: silikon cephe kaplama.


Cam yüzeyin olmadığı alanları da kompozit levha ile kaplayarak estetik görünüm sağlanır. Altta oluşturulan karkas konstrüksiyon üzerine yapılan bu işleme silikon dış cephe kaplama denir. Uygulama öncesi binanın yatay ve dikey açılardan ölçüleri alınarak Strüktürel Cephe Kaplama uygulamak amacı ile alüminyum karkaslar oluşturulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar