6 Eylül 2019 Cuma

Perçin somun

Somun perçinin dişleri, uygulandığı malzemeye kaynaklanmış bir somun gibi çalışır. Somun Perçin kullanarak, arka tarafına ulaşamadığınız malzemeleri de somunlu hale getirebilirsiniz. Somun Perçin seri montaj imkanıyla işçilik maliyetlerini ve stok maliyetlerini düşürmenize yardımcı olur. Onur Montaj Sistemleri her zaman 1. Kılavuz çekmenin ve kaynak somunu kaynatılabilecek uygulamaların alternatifidir. Alüminyum GÖVDe, çelik çivi.


Standart pop perçie göre daha güçlü bir birleştirme sağlayan multigrip perçinler , sahip oldukları çizgiler sayesinde perçinleme işlemi sırasında özel bir şekilde katlanarak çok ince metal levhaların bile sağlam şekilde birleştirilmesini sağlarlar. Nova Perçin , siz sevgili müşterilerine daha iyi bir izlenim sunmak adına yenilendi. Somun perçin , pop perçin ve diğer çeşitler hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz. Somun Perçin modelleri, Somun Perçin çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. KJPnomatik Somun Perçin Tabancası 16.


DETAYLI BİLGİ Kör Perçin Aletleri. Somun perçin tabancası, perçin somun tabancası, perçin çakma tabancası olarak da bilinen perçin tabancasının ucuna yerleştirilen perçin somunu , malzemenin üzerinde perçin somununa uygun olarak açılan bir deliğe yerleştirilir ve perçin tabancası kullanılarak sizi yormadan çakma işlemini yapmanızı sağlar. Somun Perçinler çoğunlukla mobilya, beyaz eşya, otomotiv, elektronik ve deniz araçları üretimi sanayi alanlarında kullanılmaktadır. Rapid Perçin 8x16mm 10. VNG 7Hidrolik Pnömatik Somun Perçin ve Cıvata Perçin Makinesi – Güç Kontrollü VNG 7Hidrolik – Pnömatik Somun Perçin Makinesi Katlanır kör perçin somunları için ekstra büyük stroklu özel makinedir.


Perçin somun

Yurt Dışı (2) Türkiye (182) Vazgeç. Bilgi Toplumu Hizmetleri. Hakkımızda Tanıtım Videomuz Manifesto Vizyon ve Misyon Değerlerimiz Etik Kurallarımız.


Somun perçin uygulamaları genellikle diş çekmenin mümkün olmadığı yada yeteri kadar sağlam diş çekilemeyecek iş parçalarında en çok tercih edilen alternatif bağlantı elemanları olup, kullanım alanlarına göre yuvarlak gövdeli ve altıgen tipleri mevcuttur. NOVUS J-ASC PROFESSIONAL Sert Gövde Perçin Pensesi. Nova Perçin Profesyonel Montaj Sistemleri 1yerli sermaye olup perçin , perçin makinesi, saplama kaynak makineleri ve diğer bağlantı elemanları hizmetleri sunmaktadır.


Genel olarak pop perçin adı ile anılan kör perçinler farklı ihtiyaçlara göre çok değişik tip ve modellerde üretilmektedir. Genel amaçlı standart perçinlerin yanısıra, ağır hizmet uygulamaları için bir tondan daha fazla kopma dayanımı gösteren yapısal perçinler (structural rivet) bu çeşitliliğe dahildir. Gevşemezlik Bağlantı Elemenları. Uygulamaya en uygun somun perçini belirlemek için maruz kalınan ortam şartları, uygulama malzemesinin gücü ve sızdırmazlık ihtiyacının olup olmadığı dikkate alınmalıdır. KManuel Perçin Tabancası, Ağır Hizmet Tipi 1. SOMUN VE CİVATA NASIL YAPILIR?


Tanıtım videomuzu izlemek ve bizimle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız. Kullanılacak somun perçin tipi uygulamaya bağlı olarak değişiklik göstermektedir. HAVALI PERÇİN TABANCALARIHavalı perçin tabancaları birleştirme yöntemi olarak perçinin tercih edildiği alanlarda işlemi hava basıncı kuvv.


Kontra Somun , Pahsız DIN 4- 2. Paslanmaz perçin somunları ile sac ve demir parçalarda açılan yuva içine diş çekilmesini gerektirmeyen , montajı kolay güvenli ve kaliteli bir üründür. Brio Perçin Tabancası Cırcırlı Somun Perçin İçin M6-M 10. BOSCH GDX 1V-EC Kömürsüz Motorlu Lityum Akülü 1Volt Darbeli Somun Sıkma 31. Ekstra indirimli fiyat.


Makita Btw200Wa Akülü Somun Sökme. Mensei Bralo Marka M- M- M- MHavali Perçin Somunu Sikma: Makinesi ile seri ve hizli montaj kolayligi saglar. Tork Ayarlama özelligi: ile sikmak istediginiz parçaya göre ayarlama yapilabilmektedir. Dövme Perçin çeşitlerini incelemek için tıklayınız.


Perçin somun

Yarıklı gövde temel malzemenin kör tarafı üzerinde dört “taç yaprağı” şeklinde açılır. Bombe Başlı Perçin DIN 302. Havşa Başlı Perçin DIN 660.


Kendi ürünlerimizi tasarlıyor ve geliştiriyoruz. BRALO olarak biz, perçin, somun perçin ve özel parçalar kullanarak bağlantı elemanı çözümleri üretiyor ve işbirliğinde bulunduğumuz farklı sektörlere değer ve inovasyon katıyoruz. Somun perçinler tarihte ilk defa uçak kanatlarında kauçuk yüzeylerin montajlanmasında kullanılmış. BF Goodrich tarafından ilk uygulaması gerçekleştirilmiş.


Bu uygulama sayesinde ince, klavuz çekilmenin mümkün olamayacağı malzemelerin çok basit şekilde bağlantı yapılması sağlanmıştır. Sadece sanayi ürünlerinde değil insanların yaşamlarıda kullandıkları tüm eşyaların bir arada durmasını sağlayan elemanlardır. Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. This feature is not available right now. Ak-Som Civata İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şti.


Civata, Somun , Vida ve Perçin imalatını talep edilen kalite ve standartlarda üretmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar