19 Eylül 2019 Perşembe

Heterojen pvc

Heterojen pvc

Bu tür malzemelerde kaliteyi asıl belirleyici olan katman üst aşınma tabakasıdır. Anaokulu ve kreşlerde zemin kaplama için dekoratiflik ve temizlik ön planda düşünülürse bu tür ürünlerin içinde üzeri üst tabakaya sahip 2mm kalınlıkta heterojen pvc zemin kaplaması tavsiye edilir. Amaçlarının içinde laboratuvarlar gibi yerlerde genellik homojen olan kendiliğinden tek katmanlı ürünler kullanılmalıdır. Sınırsız desen çeşitliliğine sahiptir. Yüksek mukavemete sahiptir.


HETOROJEN PVC ZEMİN KAPLAMA, genelde 2mm kalınlığında olan pvc yer kaplaması malzemesidir. PVC Zemin Kaplama tamamiyle estetik ve fonksiyonelitenin birleşimi olan plastik zemin kaplama malzemesi olarak en iyisidir. Geniş renk ve desen seçenekleri sunmasının yanı sıra son derece kullanışlı,antibakteriyel hijyenik, dayanıklı ve hesaplıdır. Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan, estetik ve dekoratif olduğu kadar.


Sure Step çok katmanlı homojen pvc zemin kaplaması. HETEROJEN PVC ZEMİN KAPLAMA. Farklı Zeminlere,Farklı Çözümler. Hijyenik olmaları tercih sebeplerinin başında Yer kaplama malzemesi heterojen , poliüretan ile güçlendirilmiş saf PVC aşınmazlık tabakası ve mineral baskılı yüzeyi çizilmelere, lekelenmelere ve kaymaya karşı dirençli olan Pvc zemin. T sınıfı heterojen zemin kaplamasıdır.


Hastahaneler,klinikler,okullar,kültür merkezleri,ofisler,resmi daireler,hava alanları ve. Rustik kayrak, cilasız granit esinlenerek tasarımları, mermer, çiftlik plakalar ve daha kıvrıldı. Bayındırlık Poz Numarası : 25. Toplantı,konferans salonları ve kütüphanelerin okuma salonları vb.


Yüzey tamamen pürüzsüz olmalıdır. Gerekirse yüzeyde zımparalama işlemi yapılarak yüzeyin pürüzsüzlüğü artırılır. Daha sonra bir astar uygulanır ve yüzey yapıştırıcıya hazırlanır. Tarkett heterojen pvc yer dösemeleri Pazardaki en geniş desen seçenekleri, olağanüstü dayanıklılık, temizleme ve bakım kolaylığı ve piyasadaki en iyi yaşam döngü maliyetleri için Tarkett homojen pvc zemin kaplamaları ihtiyaçlarınıza çözüm buluyor. Bu tür zemin kaplamaları mekanı olduğundan daha şık göstererek ortama farklı bir hava katar.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bu kaplama ürünün özelliği insan trafiğinin yoğun olduğu mekanlarda kullanılan üst seviye zemin döşemesi olarakda bilinen pvc leke tutmama özelliği sayesinde kullanımı çok basittir. Tweet zemin kaplama ürünü heterojen pvc zemin kaplama ve yer döşemeleri mm olup çift katmandan oluşan ve aşınma direnci 0. Bu katmanın kalınlığı malzemenin konut tipi mi yoksa ticari tip mi olduğunu belirler. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Geniş ürün yelpazesini profesyonel ve zamanında uygulamayla birleştiren Pvc Yer Döşemeleri konusunda tecrübe ve hizmet kalitesini arttırarak müşteri portföyünü geliştirmiştir. Kitaş Zemin - Pvc Zemin Kaplama Sistemleri. Homojen zemin kaplamalar her yerde aynı özelliği gösterir.


Heterojen pvc

PVC zemin kaplamalar homojen ve heterojen zemin kaplamalar olmak üzere ikiye ayrılır. Aşınma dayanımı oldukça iyidir. Bu sebeple insanların kalabalık olduğu yerlerde kullanılır. Kaydırmaz özelliğinden dolayı spor salonlarında tercih edilir.


Pvc ve doğal malzemelerin karışımından oluşturulur. Kaliteyi belirleyen unsur aşınma tabakası olan üst tabakadır. Pvc zemin kaplama malzemelerinin renk ve görsel anlamda en zengin çeşidi heterojen gruptadır. BEEFLOOR STEP PVC ZEMİN KAPLAMA Yeni.


TL Yorum(lar) Beefloor Step PVC Zemin Kaplama, ticari mekan zemin kaplamaları 1saf plastikleştirilmiş vinilden oluşan. Hastane, okul ve bütün resmi kurumlar ve özel işletmelerin PVC yer döşeme ve zemin kaplama işlemleri profesyonel ekibimiz ile çok uygun fiyatlarla İzmirde. Heterojen Zemin Kaplama, Pvc Zemin Kaplamaları’nın en önemli özelliği estetik ve fonksiyonelliği bünyesinde başarılı şekilde birleştirmesidir.


Heterojen zemin kaplama çeşitlerinden hastane ve okullardan kullanılan en üst düzey modellerden biridir. PVC aşınma tabakası çukurlaşma ve aşınmaya, sürtünmeye, çiziklere ve lekelere karşı mükemmel dayanıklılık kazandırır. Heterojen PVC Zemin Kaplamaları PVC esnek zemin malzemesi döşenecek zeminin toz, küçük çatlak ve yarıklardan, yağ, boya, gibi kalıntılardan kazınarak ve tozu emen zımpara makinesi ile zımparalanarak tamamen arındırılması, astar uygulaması ile zeminin yapıştırıcıya hazır duruma getirilmesi, yapıştırıcının ince dişli mala ile zemine yayılması, kıvama geldikten.


Tarkettin Heterojen PVC serisinden Acczent Topaz, hijyen gerektiren hastane,okul,kuaför salonları,. Heterojen ürün olması nedeni ile bakım gerektirmeyen FORBO ETERNAL PVC Rulo malzemeyi, nemli moblu, PH değeri den düşük olmayan deterjanlar ve orta sertlikte mobla yapılan makineli temizlik sayesinde hem uzun ömürlü hem de temiz olarak çok uzun yıllar kullanabiliriz. Karo veya rulo şekilde olabilir.


Heterojen pvc yer döşemesi genelde 2mm kalınlığında olan antibakteriyel pvc yer kaplaması malzemesidir heterojen olmasından dolayı bu malzemelerde katmanlar bulunmaktadır bu tür malzemelerde kaliteyi asıl belirleyici olan katman üst aşınma tabakasıdır aşınma tabakası mikron ile mikron arasında değişmektedir en kalitelisi yüksek aşınma tabakasına sahip olan. Heterojen pvc zemin döşeme ürünlerinin kalınlıklarını belirleyen en önemli katman ise alt bölümde oluşan pvc esaslı köpük katmandır. Bir bütçe çözümü gerektiğinde Tarkett mükemmel bir alternatif sunuyor.


Heterojen pvc

Meteor 7 hem konut hem de yarı ticari uygulamalarda tasarım ve konfor gereksinimlerine cevap vermek için mm’lik bir aşınma tabakası ve tamamen yeni bir tasarım teklifi sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar