19 Eylül 2017 Salı

Alüminyum profil katalog

Aluteams Aksesuar Kataloğu. G(C60) serisi profil kataloğu hazır. Site Haritası Anasayfa Kurumsal Faaliyet Alanlarımız Ürünler Bilgi Toplumu Hizmetleri. Daha sonra hızla gelişmekte olan alüminyum piyasasından.


Taşıdığı üstün nitelikler ile modern insan yaşamının birçok alanında önemi giderek artan alüminyum dünyada olduğu gibi ülkemizde de otomotivden inşaata, beyaz eşyadan mobilyaya kadar birçok alanda kendini kabul ettirmiştir. Geniş ürün yelpazemizi standart profiller kataloğumuzdan inceleyebilirsiniz. LKEYE İHRACAT İLE BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ. Ahşap desen kaplama işlemi. Basında Biz Tanıtım Filmi Duyurular Sosyal Sorumluluk.


Kataloglarımızı inceleyebilir veya indirebilirsiniz. Firmamız elektrostatik toz boya sektöründe faaliyet göstererek çalışma hayatına başlamıştır. Aşağıda yer alan alüminyum ağırlık tablolarında değişik formların kilogram cinsinden değerlerini bulabilirsiniz. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır.


Zehirleyici ve manyetik değildir, kıvılcım çıkarmaz, soğuğa ve sıcağa dayanıklıdır, hassas toleransa sahip ürünler üretilebilir. TSE Standartları ve uluslararası belirlenen kalite normları çerçevesinde alüminyum profil ve aksesuar üretimi, elektrostatik toz boyama ve ahşap transfer uygulamaları yapılmaktadır. Eyüp GÜNGÖR tarafından kurulan GÜNGÖR HIRDAVAT, alüminyum ve pvc aksesuarı, makineleri ve el aletleri ile sektöre giren ÇUHADAROĞLU METAL SAN.


Uluslararası pazarların ihtiyacı olan alüminyum profil konusundaki tüm ürünler için çözümler sunuyoruz. Kataloğumuzda bulunan profil çizimleri örnek olarak konulmuştur. Müşterilerimize ait olan çizimlerin profilleri satılamaz. Halat Makine Tel Galvanizleme San.


Alüminyum profil katalog

Tel Örme ve Dokuma Tel Galvanizleme San. PROTRIM YAPI SİSTEMLERİ Siz değerli müşterilerimize pratik uygulamaya yönelik, kalitesi birinci sınıf olan ürünlerini optimum maliyetle sunmaktayız. AKSESUAR KATALOĞU Aksesuar.


PROFİL KATALOĞU Standart Seriler. KATALOG Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi-Cumartesi 8. Profil Kataloğu Sistem Serileri. Firmamız her türlü elektrostatik alünimyun demir profil boyama işleriniz için en iyi çözümleri geliştirir.


Sürdürülebilir teknolojik yatırımlarla ürün toplam kalite standardını koruyor, en kaliteli hammaddeler kullanılarak üretilen alüminyum profilleri hızlı. Firmamız hakkında detaylı kurumsal bilgilere ulaşmak için tıklayınız. Schüco, yüksek kaliteli alüminyum , PVC-u pencere, kapı ve cephe sistemlerinin lider tedarikçilerinden biridir.


Schüco ürünleri dünya çapında milyonlarca kez kullanılmaktadır ve tasarım, konfor, güvenlik ve enerji tasarrufu bakımından en yüksek talepleri karşılar. RÜN KATALOĞU Product Catalogue ME-AŞ MATBAASI Mehmet TÜRKAYIK Basım Tarihi: 20. Alüminyum ekstrüzyon profil imalatı yapmaktayız.


Alüminyum profil katalog

Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. Detaylı bilgi için lütfen resme tıklayın. Müşteri odaklı üretim ve hizmet anlayışı ile sizlere çözümler üretiyor, her geçen gün yeni projelere bitmeyen bir heyecanla imzamızı atmaya devam ediyoruz. HEMEN ŞİMDİ ARAYIN Hemen bilgilerinizi bize gönderin müşteri temsilcimiz hemen sizi arasın.


Türkçe İngilizce Rusça Arapça MARKALAR. Deneyimli uzman mimar, mühendis ve teknik personelden oluşan AR-GE departmanı, ihtiyaçlar ve talepler doğrultusunda teknik özelliklere sahip alüminyum sistemlerini teknolojik yenilikler kullanarak yapmaktadır. Hazırlanan tasarımlar, yüksek kalitedeki profilleri elde etmek için bünyemizdeki kalıphane ünitesinde işlenmektedir. Kargalı Hanbaba Osb Mahallesi Organize Sanayi 3. MESAN METAL ALÜMİNYUM SANAYİ VE TİCARET A. Aslanlar kalitesiyle alüminyum profiller. Sistem profilleri , sürme profiller , standart profiller , ısı yalıtımlı profiller , cephe profilleri , duşakabin profilleri , cam balkon profilleri ve daha fazlası.


Thermofoam markası altında yalıtım malzemesi olarak alüminyum profiller arasına monte edilen poliüretan köpük üretimi yapılmaktadır. Aliminyum Ürünleri için Katalog isteyen her firmaya katalog verilir. Ekstrüzyon hattımızda adet pres bulunmaktadır, profil kesitlerine göre alaşım cinsi ve pres hattı tercih edilmektedir. Elektrostatik Toz Boya tesislerimiz ile aylık. ASAŞ ve SOUDAL bayilikleri olan ALUAKS ALÜMİNYUM cephe uygulama sektörüne verdiği kaliteli hizmet ve deneyimi ile ön plandadır.


ASAŞ profil ve kompozit sektörünün önde gelen firmalarından dır. Bünyemiz de hammadde stok alanı, ekstrüzyon billet tavlama fırını, inç. Yılından itibaren alüminyum korkuluk sistemleri bağlantı elemanları tasarımı ,dizaynı ve üretimi konusunda faaliyet göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar