25 Eylül 2017 Pazartesi

Epoksi boya özellikleri

Epoksi boya özellikleri

Renk bakımından en zengin ürün grubuna girmekte dir. Bu nedenle rahatlıkla kullanılabilir. Dekoratif olarak geniş bir renk noktası yaratır.


Kalın katlar halinde uygulanarak yüksek film bir kalınlığı elde edilebilmesi. Yüzeye parlak bir görünüm kazandırması. Asit, petrol ürünleri, su ve solventlere dayanıklı olması. Kilo Boya fiyatı 39tl kdv dahil.


Siparişe göre parlak üretilir. Katı madde ağırlığı: ± 2. Epoksi boya kullanımı ve özellikleri. Korozif ortamlara karşı dayanıklıdır.


Kimyasal ve fiziksel etkilere mükemmel dayanim göstermesi, Her türlü metal ve beton yüzeylerde rahatlikla kullanilabilmesi. Solventsiz epoksi şeffaf astar Bisfenol-A ve Epiklorohidrin ile üretilir. Zemin kaplama renkleri ve uygulama biçimlerini buradan görebilirsiniz. Su, deniz suyu, asit ve aşınmaya maruz çeşitli sanayi tesislerinde , her türlü metal, ahşap ve mineral yüzeylerde kullanılır.


Uygulandığı yüzeyle bütünleşir. Akrilik boya Tenis kort boyasının aşınma direnci geliştirilmiştir. Kullanım Yerleri : Beton ve metal yüzeyleri atmosferik ve kimyasal etkilerden korumak amacıyla rafineriler, liman ve tersanelerde, içme suyu ve yakıt depolarında, arıtma ve atıksu tesislerinde, şarap depolama tankları, gıda sanayinde, hastane ve ilaç. Fiziksel ve kimyasal tesirlere karşı dayanıklıdır.


Her sektörde olduğu gibi epoksi zemin kaplama uygulamaları ülkemizde kendini profesyonel diye nitelendiren bir çok firma tarafından yapılarak insanlarda kötü izlenim bırakmıştır. Bu ürünlerin genel özellikleri bakımından tekil işlemler ve kürlenme ajanı ile birleşerek uzun bir zincirleme moleküler bağını oluşturması ile ortaya çıkması sağlanır. Suya, asite ve alkaliye karşı direnci çok iyidir.


Zamanla özelliklerini kaybetmez. EPOX ENAMEL Solventli Epoxy. ZELLIKLERI Yüksek kimyasal ve mekanik dayanikliliga sahip olup sert bir film olusturur. Film yüzeyi parlak ve kaygandir.


RENK RAL kartelasina bakiniz. Kolay temizlenir, bakteri barindirmaz, tozumaz, sagliga zarari yoktur. TL TL (35) rva-muhendislik 100. Beton ve ahşap olan tüm malzemeleri olduğu gibi çelik olan ürünleri de yapıştırma özellikleri ile karşımıza çıkar. Bu koşulu ile karşımıza çıkar ve yeterli.


Komponentli suyla inceltilebilen U. V dayanımı yüksek - Beton , Taş , Mermer , cotto taşı gibi yüzeylere uygulanabilen kimyasal ve mekanik dayanımlı , Su buharı geçirgenliği olan yeni teknoloji bir emprenye astarıdır. Metal zeminlere çok iyi aderans sağlar. Diğer antikorrozif boya sistemlerinde de astar olarak kullanılabilir. Her zeminin kendine özel özellikleri ve yüzeyleri bulunmaktadır.


Bunun için öncelikle zemin uygun değilse gerekli temizleme ve kaplama işlemleri uygulanmalıdır. Yüksek kalınlık sınıfına girer , Genel ağır sanayi ve yoğun trafiğe maruz kalan alanlarda kullanılır. Yüzeydeki eski kabarmış boya kalıntıları temizlenmeli, yüzeydeki seviye farklarını gidermek için lokal macunlama yapılmalı ve zımparalanmalıdır. Termoset polimer ısı işlemiyle bir defa istenilen şekli alabilen plastiklerdir. Sac, galvaniz, alüminyum, ahşap ve mineral yüzeylere mükemmel yapışır.


Ağır hizmet koşullarına ve kimyasallara dayanıklı, iki bileşenli, beton, metal, ahşap, sıva ve alçı yüzeylere uygulanabilen epoksi esaslı bir boyadır. Avantajları: Su geçirimsizdir Kimyasallara ve bakterilere dayanıklıdır Donmaya karşı dayanıklıdır Uzun ömürlüdür. Yanmaz boya Sentetik ve silikon reçine antimon trioksit katkılı, özel reçine katkı sayesinde yanmaya karşı dirençlidir. Aşağıda sayacağım özellikleri sayesinde, farklı epoksi reçinesi ile pek çok sektörde çeşitli kullanım rolleri üstlenir.


Pull Off Çekme Test Cihazı) ile yapılmalıdır. ZELLİKLERİ : Her türlü metal ve beton yüzeylere iyi yapışan, sürtünmeye karşı yüksek dirençli, yüksek kimyasal ve mekanik dayanıklılığa sahip olup sert bir film oluşturur. Boya uygulamaları içerisinde kabul edilebilen ürünlerden biri olan epoksi boya için kalilte bir reçine olduğunu söyleyebilir. Sağlam olmasının yanı sıra modern özellikleri de bünyesinde barındırması malzemeyi, ürünü farklılaştıran etmenlerin başında gelmektedir. Döşeme ile güçlü bir bağ oluşturur.


Zemininize en uygun epoksi boya , epoksi reçine ve epoksi tiner ürünlerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Estetiktir, çeşitli renklerde uygulanabildiğinden dekoratif amaçlı kullanılabilmektedir. EPOKSİ ZEMİN KAPLAMALARININ ÖZELLİKLERİ.


Epoksi boya özellikleri

Alkalilere, asitlere ve solventlere karşı direnci yüksektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar