1 Eylül 2017 Cuma

Parmak izi okuyucu kapı

Kollu ve parmak izi okuyucu kapı açma kilidi ile oda, ev ve ofis kapılarını güvenle açın. Parmak izi okuma, kart okuma ve şifre ile kapı kilidini açtırır. Kapıya da elektronik yahut manyetik kapı kilidi takılıp, parmak izi okuyucuya bağlanır. Geçişe izin verilen kişilerin parmak izleri cihaza tanıtılır.


O nedenle parmak izi okuyucu sistemlerini tercih ederken uygulamanın fiziksel ve yazılımsal şartları göz önüne alınmalıdır. Kapının dış yüzüne ankastre olarak yerleştirilmiş parmak izi okuma modülü, 5DPI optik okuyucu sensör yoluyla çalışıyor. Yenilikçi biyometrik, parmak izi erişim kontrol sistemleri çoğunlukla güvenilir erişim kontrol teknikleri ve parmak izi erişim kontrol mekanizmaları olarak konuşulmaktadır. Uygulamamız İos, Android İşletim Sistemlerini ve We Chat uygulamasını desteklemektedir.


Bu sayfada parmak izi okuyucu , parmak izi okuyucu sistemleri, parmak izi , parmak izi ile personel takibi, parmak izli kartlı geçiş sistemleri olmak üzere aklınıza gelecek per çok sorunun cevabını bulacaksınız. Turnike sistemleri ile tüm geçiş işlemlerinizi. MA3dış ortamlarda dahil olarak tüm kapılarda kullanımı uygundur. Tüm Hava şartlarında sorunsuz çalışır.


Parmak izi okuyucu kapı

Biyometrik çözümlerin en öncü lideridir. Parmak izli kapı ve turnike sistemleri ile ilgili desteğin, parmak izi okuyucu firmalarından alınmasında yarar vardır. Bu firmalarda parmak izi okuyucu fiyatlarının makul seviyelerde olduğu bilinmelidir.


Piks Classic FCÇelik Kapılar İçin Parmak İzli Akıllı Kilit. Varnost parmak izi sistemi, binanın mimari özellikleri, müşterilerden gelen talep ve istekler de göz önünde bulundurularak, gerekli ön keşif ve değerlendirme sonunda turnikeler, duvar ya da kapı üzeri gibi çeşitli biçimlerde uygulanabiliyor. Ayrıca kapı ve turnike üzerindeki.


Bilgisayar bağlantısı olan cihazlardan tüm giriş çıkışlar takip edilebilir ve raporlanabilir ( hangi kapılardan kimler hangi saatlerde geçmiş gibi). Online parmak izi personel takip programı ile personel giriş ve çıkışları sisteme online işlensın size sadece raporlama kısmı kalır. Tüm Geçiş Kontrol Sistemleri ve ekipmanları aynı zamanda bu sistemlere ait.


Yüz Tanıma Sistemleri Parmak İzli Okuyucular P. Tüm PDKS uygulamaları, geçiş sistemleri ve benzeri otomasyon sistemlerinde kullanılabilen hızlı ve kullanışlı parmak izi okuyucu terminal. Zor koşullar altında bile yüksek perfomans sergileyen ekeyHOME okuyucuları sıcak,soğuk,kuru,nemli ve çizik parmakları tanıyabilen özel tarayıcı ile üretilmiştir. HOME apartman daireleri, villalar ve ofisler için idealdir. HOME avrupanın en çok tercih edilen parmakizli kapı.


Günümüzde bir çok fabrika ve işletmelerde parmak izi okuyucular artık yoğun bir şekilde kulanılmaktadır. Personel devam kontrol ve kapı kilit sistemi olarak kullanılan terminalde aynı zamanda kart okuma özelliği vardır. Cam sensör ve silinmez numaratör mevcuttur. Cihaz maksimum kullanıcı destekler.


Dokunmatik ekran özelliği ile modern tasarım. Okuyucular sadece kapı kilidi olarak kullanılabildiği gibi, içlerindeki tarih ve saat bilgisi herhangi bir bilgisayara da aktarılabilir. Bu sayfamızda yer alan parmak izi okuyucuları personel maaş hesaplamaları, personel devam kontrol, parmak izli kapı açma ve daha bir çok uygulamada kullanabilir, işletmenize uygun programı sayfanın alt kısmından seçebilirsiniz.


Kapı Geçiş Kontrol Sistemleri. Magic Pass Parmak İzi Okuyucu Fiyatlar. Eğer sizde kapı kilitlerinizde parmak izi okuyucu sistemleri ile giriş ve çıkış yapmak isterseniz fimamız bu konuda size hizmet sunacaktır. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve hayatı kolaylaştıran sistemlerin yaygınlaşması ile kişiler kapı kilitlerinde parmak izi sistemleri ‘ni tercih etmektedirler. Kart okuyucu , parmak izi okuyucu , yüz tanıma sistemi ile Pdks sistemleri üreticisi.


Sisteme kaydedilen parmak izleri, kapı kilidini açabilir. Optik okuyucu olduğundan, zamanla hassasiyet gitmesi gibi bir şey söz konusu değildir. Alarm da yetkili parmak izi. Günümüzde yaygın olarak kullanılan personel giriş çıkış takip kontrol sistemleri, genellikle parmak izi okuyucu ile çözümlenir. Kapıya uygun elektronik kilit uygulması yapılır.


Parmak izi okuyucu kapı

Yazılımı incelemek için tıklayınız. Yeni parmak izi kapı kilitlerimiz satışta… Her geçen gün parmak izi kapı kilit sistemlerinin kullanımı artmakta. Gerek şık plaza ve şık rezidenslarda olsun, gerek iş yerlerinde pratikliği ve kolay kullanımıyla tercih edilen bu modellere bir kaç yenisi daha eklendi. AliExpress carries many parmak izi kilit kapı related products, including parmak izi , kilit bluetooth , akıllı kapı kilidi , kilit , kapı kilit kodu , kart kilidi kapı , kapı kilidi parmak izi okuyucu , kilit rfid , erişim parmak izi. Zkteco FSu geçirmez parmak izi okuyucu personel takip ve kapı açma sistemi olarak kullanılabilir.


Taşınabilir Parmak İzi Okuyucu Taşınabilir Parmak İzi Okuyucu sistemi bataryalı özelliği sayesin de seyyar parmak okuma özelliği. Clock 8PDKS Terminali. Kablosuz Parmak İzi Okuyucu (pil dahil) Fiyatı Son kullanıcılara bayiliğimiz tarafından DESİ UTOPİC en iyi fiyat garantisi verilmektedir. Crossway MS-4Paslanmaz metal ince yapıya sahip spor salonları, ev, ofis, işyeri, alışveriş merkezleri için oldukça kullanıma uygun yapıda bir Crossway markasının kalitesine sahip sıva üstü bir kapı butonudur.


Parmak izi okuyucu kapı

Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Smack Parmak İ zi Okuma Cihazlar ı yüksek. Fotoselli alüminyum taşıyıcı şase mikro işlemci iç ve dış radar yan çocuk emniyet fotoseli şifre ile açma kapama kartlı geçiş parmak izi okuyucu ile giriş çıkış kontrol sistemleri ile kış ve yaz modu ile donatılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar