25 Eylül 2017 Pazartesi

Pvc kayar kapı sistemleri

Fıratpen Çek Aç Sistemler özellikle teras, balkon ve bahçelere açılan geniş açıklıklarda tercih edilirler. Hızlı ve çok güçlü gövde yapısı sayesinde mevcut kullanılan hantal kapı sistemlerinde. Bu tür kayar kapı sistemleri özellikle de son yıllarda artan bir takım hırsızlık olayları için en büyük ihtiyaçlardan bir tanesidir. PVC Perde ve Aksesuarları.


Sonraki İçerik Pvc Kaplı Tel Örg. Dar girişler için mükemmel bir çözüm sunmaktadır. Otomatik Kapı Sistemleri. Sürgülü yana kayar kapı motoru sistemleri.


Girişlerinizde kullanım rahatlığı ve enerji tasarrufu sağlar. Kapıları çalıştırmak kolay ve basittir. Master mekanizması düşük işletme giderleri ile kayar kapı mekanizmalarında yeni bir nesli temsil eder.


Sürme Kapı Sistemleri Sürme Kapak Sistemleri Ray Dolap Sistemleri Sürme Cam Kapak Sistemleri. Sektörünün ihracat lideri Winhouse, 70’in üzerinde ülkede ve kıtada modern projelerin nitelikli penceresi olarak hizmet veriyor. TL MEPA VENUS SÜRME KAPI SİSTEMİ kg.


Devamı WİNSA ÜRÜN KATALOĞU Ürün ve referans kataloglarımızı inceleyebilirsiniz. Kapının tek yanında boşluk olduğunda sağa yada sola kayar ” TEK KANATLI TEKSÜR ” sistem. Raylı sürgülü pvc perdeler model olaral imal edilmektedir.


Pvc Sarmal Kapi Sistemleri. Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikim ile otomatik kapı ve kepenk sistemleri alanında hizmetlerini sürdüren firmamız müşteri memnuniyetine önem vermektedir. Kolay kurulum Hızlı şerit değiştirme Kolay bakım. Sıcak-Soğuk hava kayıplarını azaltır.


Enerji tasarrufu ile ekonomik verimi yükseltir. Bu tür sistemler seçilirken kapının ağırlığı ve uzunluğu dikkate alınmalıdır. Servis ağında otomatik kapı , seksiyonel kapı , fotoselli kapı , otomatik kepenk, hızlı pvc kapı , yangın kapıları ve otomatik geçiş sistemleri bulunmaktadır. Pratik Sineklik, Pratik Sineklikci,Pratik Sineklikciler,Pratik Sineklik Sistemi, Pratik Sineklik Sistemleri , Pratik Yatay Sineklik, Pratik Dikey Sineklik,Pratik Dikey Sineklikler, Pratik Yatay Sineklikleri, Pratik Çiftli Sineklik, Pratik Pencere Sineklik, Pratik Pencere Sineklikci, Pratik Pencere Sineklikciler, Pratik Pencere Sistemi,Pratik. Elektronik limit swichli, milden tahrikli motordur.


Frenli, otomatik kapama özelliği vardır. Krank mekanizması ile manuel kullanılma özelliğine sahip bi. Zincir Bariyer Sistemleri. Sık açılıp kapanmaya elverişli – Kalkış ve duruşta yavaşlamayı sağlayan frekans konvertörlü kontrol ünitesi Rulo veya katlanır.


Model 3kapılar bilhassa dış mekân uygulamalarında tercih edilen ekonomik katlanır pvc kapı çözümüdür. Genellikle kapıların ray üzerinde kayan tek bir kanadı mevcuttur. Kapı üretilirken ve yerine montelenirken, açma kapama sürecinde kapının kayabilmesi için uzun ve dar bir boşluk ile üretilmektedir. Dar alanlarda kullanınlan yana kayar kapılar, maksimum geçiş genişliği sağlayarak alanınızı en verimli şekilde kullanabilmeniz iç. SARMAL KEPENK VE GARAJ KAPILARI Kepenk sistemleri estetiği ön planda tutarak çağdaş tasarımlar ve güvenli bir yaşam vaat eder.


Pvc kayar kapı sistemleri

Sizlere sunulan değişik modelleri ile dikkat çeken kapı sistemleri yerine özellikle son zamanlarda yaşanan gelişmeler paralelinde artık daha çok kolaylık sağlayan, sistemlerin ortaya çıktığını söylemek yanlış olmayacaktır. El ile açılıp kapanan kapılarda genelde, kapının açık kalması veya tam kapanmamasından kaynaklı sorunlar vardır. Sabit hızlı açılıp kapanan modelinin yanı sıra esnek kalkış ve durma hızlarına sahip iki ana model olarak sunulmaktadırlar.


Ahşap, alünimyum veya ferforje konstrüksiyonlu kapıların otomasyonunu sağlar. Bahçe kapıları, apartman kapıları, garaj kapıları, villa kapıları, site kapıları, otopark kapıları, fabrika ve depo gibi işletmelerin ana girişlerinde otoparklarında kontrollü geçişi sağlamak amacı ile tercih edilen mekanizmalardır. Hareketli Profil 3-Muhafaza Kapak Montajlı halde güvenle ve basitçe kaplanır.


Kayar Bahçe Kapısı Motorları. Model 1kapılar bilhassa iç mekan uygulamalarında tercih edilen ekonomik sarmal pvc kapı çözümüdür. Sessiz ve kullanışlı yapısı ile toz hava sirkülasyonunu azaltan kapı çözümleridir. Unsubscribe from Derya Demirpolat?


Herşey Bizim İçin 428views. Fotoselli Kapı Fiyatları Uygulama ve Servis Detaylı Bilgi. Yana kayar kapı otomasyonları her türlü konut ve iş yerinizde bahçe kapınızdan otomatik olarak giriş çıkış yapılmasına olanak tanırlar.


Pvc kayar kapı sistemleri

Mini pencereli modelleri ile güvenlik görevini yaparken vitrininizi de sergilemeye devam edebilmektedir. Kapının uygulanacağı yeri grüp incelememiz Hızlı Katlanır Pvc Kapı fiyatlar. Zoom Lite Theme Powered by WordPress - Theme by GhozyLab. Endüstriyel kapı Ankara uygulamalari arasinda seksiyonel kapı , pvc kapı , kepenk sistemleri ankara, ve otomatik yükleme ranpaları bulunmaktadır.


Pratik kulanim özelligi, yüksek emniyetli yapısı, estetik tasarımı ve dekoratif duruşu ile göz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar