11 Eylül 2017 Pazartesi

Polikarbon özellikleri

Polikarbon özellikleri

Sıcak ve soğuk bükme gibi kolay şekil verebilme özelliği vardır. Tabiat şartlarına karşı çok yüksek dayanımı vardır. Polikarbon Levhalar, kırılmaya karşı dirençlidir.


Polikarbon özellikleri

Yüksek darbe dayanımına sahiptir. Alev yaymama özelliğine sahiptir. Işığın homojen olarak dağılımını sağlar. Firmamız polikarbon levha ve çatı malzemeleri konusunda deneyimli ve uygun fiyatlı ürünler siz degerli müşterilerimize temin etmektedir.


Sağlam olduğu kadar ısı izolasyonu, optik özellikleri ,. Cam malzemeyle oldukça rekabet halindeki bu malzeme camın sahip olduğu özelliklerin çoğuna sahiptir. Solid polikarbon levha satışı güncel fiyatlar ve CNC tezgahlarımızda polikarbon kesim hizmeti vermekteyiz. Yapı, sera ve reklam sektörü gibi geniş bir yelpazede kullanım alanı bulan Policam oluklu polikarbonat levhalar, kusursuz ısı ve ses yalıtımını olanaklı kılarken, ışık geçirgenlikleriyle gün ışığından daha fazla yararlanılmasını sağlıyorlar. Bu üretilen polikarbon levhaların tasarımındaki detaylar (kaburga aralıklarının dar ve duvar sayısının fazla olması), bu levhaların daha rijit olmasını sağlarken, daha fazla rüzgâr ve kar yüküne olan direnci arttırmıştır.


Bu maddenin kimyadaki adı polikarbonat olarak belirlenmiştir. Cama yakın ışık geçirgenliğinde, termoform ve soğuk büküme uygun şekillendirilebilir, çok düşük ve çok yüksek sıcaklıklıklarda dayanıklılığını koruyan, güneşin ultraviole etkisini önleyici korumaya sahip, dış ortam koşullarından etkilenmeyen, cama göre daha hafif ve. Bu işlemler yapılırken ağaç ya da metal işleme takımları kullanılabilir. Tüm uygulama detayları mükemmel çözülmüş sistemi ile izolasyon problemini ortadan kaldırır. Malzeme yapısından dolayı yüksek darbe dayanıklılığına sahiptir.


En seçkin ürünlerimizi en uygun polikarbon levha fiyatları ile siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Firmamızda bulunan polikarbonat levhalar dünya normlarında üretilmektedir. SOLİD POLİKARBON TEKNİK ÖZELLİKLERİ. Ses bariyeri (trafik gürültüsünü azaltmak için) Buz hokeyi alanları.


Fakat camın kötü özellikleri vardır. Ayrıca ısı yalıtımı ve ışık geçirgenliği sayesinde bize polikarbon tercih etmek düşer. Isı yalıtımı her ev için tercih edilen bir şeydir. Yaz kış kullanabilirlik sağlar.


Günümüzde birçok alanda görebileceğimiz solid polikarbon levha özellikleri bakımından en dikkat çekicilerinden bir tanesi ise ses yalıtımı konusundadır. Testler 3mm ve 4mm kalınlıkta levhalar üzerinde yapılmıştır. Bu özellikleri bakımından polikarbon uygulama kolaylığı sağlamaktadır.


Dayanım bakımından kimyasal etkilenmelere dayanımı yüksek tir. Soğuk büküm ile şekillendirilebilir. Göz bozukluğu değişmeyen yetişkinlerde fiyatı yüksek olmasına karşın üstün özellikleri sebebiyle uzun kullanıldığı için ekonomik dahi olmaktadır. Varilux (Multifocal) Cam. Bu bölgeler arasında sınır çizgisi yoktur.


Tarafınızca yönlendirilen ambar firmalarına teslimat yapılır. Stoklarda sürekli bulunmaktadır. Kırılmaz Bardak Özellikleri ;. Isıya, çizilmeye, kırılmaya tamamen dayanıklı yeni nesil bardaklar.


Eksi dereceden artı 1derecelere kadar dayanabilen ve her türden iklim şartına karşı aynı mukavemet derecesi gösteren polikarbon çatı bu özelliği sayesinde çok fonksiyonlu olarak birçok alanda kullanılmaktadır. Bir cam çatı ile karşılaştırıldığında 5te oranında hafiftir. Yarım camlı bölme duvar, ofislerde ara duvarları bölme amaçlı çözüm sunar.


Camın panelerin orta kısmına eklenmesiyle oluşur. Bu nedenle son derece dayanıklı olup uzun ömürlü bir şekilde senelerce kullanılmaktadır. Camdan 3kat daha sağlamdır. Esnek ve kolay uygulanabilir. Hafiflik düşük maliyeti getirir.


Bu hafiflik ve düşük maliyet sayesinde tasarım ve uygulanması. Malzemenin teknik özellikleri bu sistemin kullanılmasının tercih sebeplerinden bir tanesidir. Paket içeriği: adet 210x600cm levha. C Çalışma Isısına Sahiptir. Mükemmel Isı İzolasyonu Sağlar.


Cama göre oldukça hafif olması ve camın üstlendiği tüm görevleri üstlenebilmesi nedeniyle, günümüzde oldukça yaygın bir kullanım alanına sahip olmuştur. Her paket, adet 100x100cm ürüne sahiptir. Blirtilen fiyat adet içindir.


RÜN GENEL ÖZELLİKLERİ : Kış bahçesi sistemleri her mekana göre geleneksel veya çağdaş tasarımda tercih edilen renk ve ebatta uygulanabilmektedir. Neme karşı dayanıklı olan ve rüzgarın olumsuz etkilerine karşı dayanıklı tasarım özelliğine sahip bu ürünlerde, aradığınız kaliteyi bulabilirsiniz. Bakım gerektirmeyen ve kir tutmayan özel yapısı ile uzun süre temiz kalabilmektedir.


Cam, polikarbon ve pleksi glass gibi saydam. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.


Güneş ışığı ve yapay ışıklarının dağılımını en nitelikli şekilde gerçekleştiren polikarbon sistemleri, hava ve iklim seçeneklerine dayanıklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar