13 Eylül 2017 Çarşamba

Pos hata kodu 91

Bunların karşılığında ise hem tüketiciye, hem de bayi ye neden bu hata kodunu aldığını tarif etmekte zorlanıyoruz. Birçok e-ticaret sistemi bu kodlara istinaden tüketiciye bir açıklama yazıyor. Bu makale faydalı olmadı. Hata alan işlemlerin hata açıklamaları incelenmelidir.


Pos ’ta onay mesajı “00”ile ifade edilir. CVVanlamına gelmektedir. DİGİART TANITIM AJANS REKLAM MAK. POS Hata Kodları Hata Kodları: POS EKRAN MESAJI.


Bu iptallerde bu hata alınıyorsa YKB ref. Size daha iyi hizmet sunabilmek için sitemizde çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerez politikamıza izin vermiş oluyorsunuz.


Kullandığınız cihaz kapalı statüde olduğu için işlem yapılamamaktadır. Bilgi almak için şubeniz veya POS Destek Hattı ile görüşebilirsiniz. POS hata kodlarını açıklamaları ile beraber bu sayfamızda görebilirsiniz. Yapılan her sanal pos işlemi her zaman başarılı sonuçlanmayabilir, sanal posunuzu durumu ile yada kullanıcı kartı kaynaklı çeşitli hatalar ile karşılaşabilirsiniz.


Hukuki Nedenlerle İşleminiz Reddedildi. Hangi bankaya ait bu hata kodu ? VISA) ÜyeİşyeriKategoriKoduHatalı. Bu nedenle sadece ödenmemiş borç anlamına gelmez.


Denizbank POS Destek Hattı. Bankasındanprovizyonalınız. Bu hata müşterinin kredi kartında bir çekme limiti var ise ” Günlük defa gibi veya Günlük 3TL kadar ” gibi limitler belirlenmiş ise bu kart’dan pos çekemezsiniz.


POS cihazlarında 01′den 99′a kadar alınan mesajların hepsinin bir karşılığı bulunmaktadır. Bu yazımızda yazarkasa pos hata kodlarının neler olduğu ve bu kodların anlamı konusunda bilgilendirme hem jpeg resmi olarak hem de yazı kodu olarak aşağıdaki gibidir. VISA ve MASTER CARD RESPONSE ( HATA ) KODLARI, POS HATA KODU.


Kredi kartı hata kodları,. Red Onaylanmadı: Red Onaylanmadı: 85: Reddedildi(Genel) Pos destek birimi ile iletişime geçilmelidir. Kartı veren banka hizmet dışı. D Secure ile Sanal POS Üye İşyerlerimiz Güvende! TEB DCC POS Uygulaması ile işyerinizde kârlı bir dönem başlıyor!


Pos makineleri ile yapılmakta olan işlemler sırasında, post makineleri bazen bazı durumlarda başarısız durumlarla sonuçlanır. E-Ticaret sektörünün gelişmesiyle herkes internetten sipariş verir hale geldi. Lutfen destek birimi ile irtibata geciniz.


Yani hata kodu numarayı alırsanız, bilin ki numaralı kod söz konusu sorunun müşterinin kartında olduğunu belirten bir sorundur. Tekrar denemeniz gerekmektedir. GARANTİ BANKASI SANAL POS HATA KODLAR VE ANLAMLARI. Haber listemize kayıt olun, indirim ve size özel kampanyalarımızdan haberiniz olsun.


Hata Kodu 10: Pos cihazının işlemi yapmaya yetkisi yoktur bu sebeple kart sahibinin başka bir kredi kartı kullanmasını isteyebilirsiniz. Karşı bankadan yanıt alınamıyor. TABLO-İPAY POS ’TAN DÖNEN HATA KODLARI CEVAP KODU TABLO-İPAY POS ’TAN DÖNEN HATA KODLARI. Dahili hata , POS sıra numarası alınamadı.


Kullanıcı adınızı veya e-posta adresinizi yazınız. Switch kartı veren banka hizmet dışı. Kart tipi sistemde tanımlı değil. Online Alışveriş hata kodu mesajları.


Pos ’un işlemi yapmaya yetkisi olmadığı için işlem reddedilmiştir. Daha sonra tekrar deneyiniz. Pos cihazı “hata kodu ” verdiğinde, kart yenilenmiş anlamına gelmektedir.


Bu yanlış müşterinin kredi kartında tek çekme limiti var ise ” Gündelik bir kez benzeri ya da Gündelik 3TL civarı ” benzeri limitler değerlendirilmiş ise bu kart’dan pos çekemezsiniz. Firma bu işlemi gerçekleştirmek için yetkili değil. Bu sorun müşteriden kaynaklanmaktadır.


Profilo VeriFone VX 680-EEFT POS ÖZELLİKLİ YENİ NESİL YAZAR KASA TÜRKÇE TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU Cihazınızı kullanmadan önce bu rehberi dikkatlice okuyunuz ve ileride kullanabilmek için saklayınız. Rezervasyon, paket servis ve sipariş takibi gibi en sık yapılan işlemlerde hata payını azaltır, verimliliği ve hızı arttırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar