14 Eylül 2017 Perşembe

Havuz kenarı plastik ızgara

Kullanılan plastik ızgara güneşe dayanıklı, ömrü uzun, çabuk sararmayan ve çabuk kırılmayan olmalıdır. Yeni nesil savak ızgaraları, geleneksel ızgaraların aksine dayanıklı yapıları, özel kaymaz yüzeyleri, çok çeşitli renkleri ile günümüz taşma sistemli havuz uygulamalarına sadece fonksiyonel olarak değil, görsel olarak da havuzlarınıza değer katmaktadır. Yeni nesil plastik havuz ızgaraları, geleneksel ızgaraların aksine dayanıklı yapıları, özel kaymaz yüzeyleri, çok çeşitli havuz ızgara renkleri ile günümüz taşma sistemli havuz uygulamalarında sadece fonksiyonel olarak değil, görsel olarak ta havuzlarınıza değer katmaktadır. PLASTIK IZGARA TOPTAN FIYATINA. Genel olarak banyo, tuvalet, mutfak , havuz kenarı ,teras,bahçe,abdesthane,sadırvan ,depo ,üretimhane gibi yerlerde su ve ısı kaybı temasını kesmek için döşenir.


Aşağıdaki ürünlerimizden kendinize. M BİRİM FİYAT VERİLMİŞTİR - KOLİLER M LİKTİR. Altılı T kesitli plastikten mamul. Metal olanlarda vardır plastik olanlar da vardır sağlamlık konusunda çeşitlilik olacaktır. Izgara yüksekliği cm.


Bir diğer farklılığı ise tek geçmeli ızgara olanları ve çift geçmeli ızgara olanları var. Ancak tek geçme havuz savak ızgarası kullanışlı olması sayesinde. Teknolojimizi ve enerjimizi sizlerle paylaşmaktan GURUR duyuyoruz. HAVUZ KIŞ BAKIM KİMYASALI.


Aqua (Klasik Desen) Tek Geçme. ATLASPOOL olarak bizler şirketler topluluğuyuz. Bu şekilde hem estetik olur, hem de hijyen sağlanır. Havuz İçi Kenar Ekipmanları.


Can Kurtarma Kancası 13TL Gemaş. Teleskopik Süpürge Ve Fırça Sapları 2xmt 14TL. Decking ( havuz kenarı ) deck yapımında lareks veya meşe kerestesi tercih edilir. Modüler Çift geçme özelliği.


Havuz kenarı plastik ızgara

T kesitli plastikten mamul. STTEN TAŞMA SİSTEMİNDE: Denge tankından emilen sirkülasyon suyu, havuza basıldıkça, aynı miktarda su, havuzun tüm çevresi boyunca veya isteğe bağlı olarak kenar bordürünün bazı bölgelerinden taşacaktır. Taşan sular, üzerinde plastik ızgara bulunan kanallarda toplanır ve yine tabii akışla denge tankına döner. Malzeme seçenekleriniz arasında tamamen doğal ahşaptan imal edilen deck’ler olduğu gibi plastik -ahşap karışımı kompozit deck’ler bulunmaktadır.


Uygulama örneklerine ve farklı deck modellerine göz atalım. Kalite Garanti Belgeleri. Makina Dairesi İniş Merdiveni - Paslanmaz Çelik. MT BİRİM FİYAT VERİLMİŞTİR - ÜRÜN 10MT LİK KOLİLER HALİNDE SATILMAKTADIR.


Pina Savak Köşe Parçaları - 90° İNCELE. Krom Çerçeveli Kovanlı Ledli Lamba Beyaz. Plastik Taşma Gideri Süzgeçi. Bu ürünlerin başında kompozit rögar kapakları, yağmur suyu ızgara takımları, banklar, çöp kovaları, ağaç altı ızgaralar gelmektedir. Ahşap plastik kompozit İngilizcesi wood-plastic composite kısaltma olarak da WPC.


Yuvarlak Afiş Profili Read more. Tabela Kenarı Köşebenti Read more. Yassı Afiş Profili Read more. EcoSmarte (Klor ve Kimyasal İçermeyen Sistem). Thermo Wood Deck, havuz kenarları , bahçe yolları ve tüm zeminlerde kullanılmak üzere Fin Çamından üretilmiştir.


IZGARA 20CM TEK GEÇME TEK DESEN I PROFİL WF (SI20T). Ahşap deck uygulamalar, yükseltmesi ve alt ızgara yapıldıktan sonra klipsli olarak monte edilmektedir. EMİNÖNÜ İSKELESİ BURMA TEAK DECK UYGULAMA. Fiyat sadece kenar profili fiyatıdır.


Tek geçişli döner tip kanal ızgara (yuvarlak köşeli havuzlarda kullanılır.). Yüzme havuzu anahtar teslimi. TSE standartlarına göre üretilen ızgaralarımız iki ızgara arasına çocuk ayak parmağı girmeyecek şekilde üretilmektedir.


Havuz kenarı plastik ızgara

Er Kalıp’ın yeni plastik merdiven basamakları, ankraj ve ankraj rozetleri havuzunuza dayanıklılık. Polikarbonat şeffaf plastikten mamul edilmektedir. Taşma ızgaralarınızın kolayca kanala yerleşmesini sağlayan plastikten mamul profil.


Siparişlerim Günün Fırsatlar ı Yurt Dışı. Projenize uygun kanal ızgaraları plastik , paslanmaz, sfero döküm olarak üretilmektedir. Farklı yük sınıflarına uygun kanal ızgaraları A1 B12 C2olarak kullanılabilir.


Klasik,Desen,Çift,Geçme,T,Kesitli,Taşma, ızgara.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar