9 Ekim 2017 Pazartesi

Adopen plastik antalya

Adopen plastik antalya

Dayanıklı, uzun ömürlü ve en kaliteli PVC pencere ve kapı sistemleri üretimi gerçekleştirmektedir. UBESİ işletmesine ait iletişim bilgilerinin hatalı veya eksik olduğunu düşünüyorsanız güncelleyebilmemiz için BURADAN bize bildiriniz. ADOPEN PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ A. Adopen Plastik ve İnşaat San.


Bu sayfalarda kuruluşa ait isim, ünvan, telefon, adres ve harita bilgileri yeralmaktadır. Fabrikadaki üretimin büyük çoğunluğu iç pazar taleplerini karşılarken, bir kısmı 56’yı aşkın ülkeye ihraç edilmektedir. ADO Şirketler Grubu içerisinde pencere aksesuar sistemleri ve kapı aksesuar sistemlerinde uzmanlaşmış markamız ACCADO’dur. Yenibiriş İnsan Kaynakları Hizmetleri Danışmanlık ve Yayıncılık A. Türkiye İş Kurumu Kanununun 19. Antalya ilinde yeralmaktadır.


Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret A. AGT Ağaç Sanayi ve Ticaret A. Aksal Çelik Konstrüksiyon San. Yörükoğlu Süt ve Ürünleri üretimden elde ettiği satış 2milyon 2bin TL. SEKTÖR: PVC ESASLI KART FİRMALARI, PVC KAYDIRICI FİRMALARI , SERT PLASTİK BORU VE BAĞLANTILARI,HORTUM (PVC ESASLI) ZİRAİ SULAMA.


ADO Grup ailesinin her markası köklerini aldığı bu güçlü ailenin tüm prensiplerini eksiksiz yaşatır. ETİ’nin fabrikaları, dünyaca ünlü kalite yönetim sistemi TPM’in “Özel İleri Uygulama Ödülü’’ ile ödüllendirildi. ANTALYA HASAT PLASTİK SAN. This post is also available in: English.


TÜRKİYENİN İKİNCİ 5BÜYÜK FİRMASI. Ekiciler Süt Gıda Tarım Hayvancılık San. Mustafa Sak Ödülü’nü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı. Kimya Dergisi Ücretsiz Online Kimya Dergisi.


FIND PROSPECTS EASILY Gain access to a list of prospect companies (and their executives) with related activities or localities. Banplast Plastik Pvc Firmamiz Marmara Bölgesinde Lider Bir Firma Olma özelliğini taşımaktadır. Fabrika 528bin metrekare bir alana kurulmuştur.


Elif Plastik İş Başvurusu. Rekor Dokuma İş Başvurusu. Eskişehir Uçak Fabrikası İş Başvurusu. METİN PLASTİK İSTASYON MAH. EGE PEN DECEUNİNCK ESKİ SANAYİ SİT.


KOÇYİĞİT TİCARET MEHMET AKSOY CA. Baskı Elemanı iş ilanı aradığın iş olabilir. Firmasına Ait Ürünleri İncelemek İçin Tıklayın! No: Mahmutbey (Merkez) Mh. Buraya tıklayarak ilk ekleyen sen ol.


Tweet (yorum 0) Bugün , Oca ayında ve toplamda 4ayrı kişi ziyaret etti. GARANTİ FİNANSAL KİRALAMA: Www. Satışlar (NET) (TL): 600. Kauçuk ve plastik ürünlerin imalatı. Ortaklarımız Enda Enerji Holding A. EN YÜKSEK İSTİHDAM SAĞLAYAN FİRMALAR.


Adopen plastik antalya

MARDİN KIZILTEPE CUMHURİYET - PLASTİK firmaları. DOĞAN YAPI Sanayi Sitesi Kocayusuf Cad. ANILPEN PLASTİK Murat Mah. Edirne Asfaltı Baltaş Kilimci San. Kayıtlı Firma : ANA SAYFA.


Altuntaş Plastik Altuntaş Plastik Sanayi Ltd. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü’nde yüksek öğrenimini tamamladı ve Ziraat. Yetkili Kişi : süleyman engin.


Gamı: Pvc pencere, Alüminyum. Adres : ORGANİZE SANAYİ 2.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar