19 Ekim 2017 Perşembe

Teleskopik tente

Bunların yaklaşık kadarı çadır, tenteler. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır. Universal roll-bar montajlı.


Teleskopik tente

Su geçirmez kumaş ve AISI 3paslanmaz çelik borulardan mamuldür. TELESKOBİK boru sistemi ile açılıp kapanırken altındaki masa, ve sandalyeye müdahale gerektirmez. Sonsuz dişli kutu mekanizması ve döner kol ile sorunsuz açıp kapatılabilir. Sizi ve mobilyalarınızı güneşin zararlı etkilerinden koruyacak, gölgesinde yaz günlerinin tadını çıkarabileceğiniz kolay kurulumlu bir ürün. Bot-Dinghy ve Ekipmanı kategorisinden taksit ve fiyat avantajı ile sipariş verin.


Paşa cafe üsküdar çengelköy şemsiye tente branda ışıklı tente pergole mafsallı tente acrilik kumaş yıl solmaz garantili tente bakım tamir kumaş değişimi ücretsiz keşif. Güverte Donanım ve Aksesuar kategorisinden taksit ve fiyat avantajı ile sipariş verin. Hangi Balığa Hangi Olta ? Teleskopik tente gergi aparatı. Tek Slip ödemelerinize İNDİRİM VARDIR. Pergole Sistemleri Pergole Sistemleri.


Motorlu Düşey Sürme Sistemleri GSA 100. Kış bahçesi modelleri Yağmur Şemsiyesi. Havuz kapama, yaz kış kullanabileceğiniz bir sistem olup şık ve estetik görünümüyle mekanlarınıza hoş bir hava vermektedir.


Havuz kapama sayesinde havuzunuz dış etkenlerden zarar görmemekle birlikte, yılın her mevsiminde havuz keyfinizi kesintisiz sürdürmenizi sağlamaktadır. Dayanıklı açılım mekanizması ile uzun yıllar kullanılabilen ürünümüz çeşitli renk ve kumaş desenlerinde imal edilerek satışı yapılabilir. Manuel teleskopik kare model şemsiyemiz kuş bakışı bakıldığında kare sembolünü yansıtmaktadır.


Bu nedenden dolayı kare olarak tanımlanmıştır. Kategori dahilinde yuvarlak olan modelini de bulabilmeniz mümkündür. Genellikle sahil kenarı işletmelerin tercih ettiği bu şemsiye modelimiz bir teleskop gibi işlevselliğe sahip olduğundan dolayı, telescopic olarak. Havuz kapama,yaz kış kullanabileceğiniz bir sistem olup şık ve estetik görünümüyle mekanlarınıza hoş bir hava vermektedir.


Bot Aksesuarları çeşitleri, fiyatları ve kampanyaları hobistore. Gövdelerine yerleştirilmiş olan teleskopik mekanizmalar sayesinde şemsiyeniz kapatılırken tepeleri yukarı doğru kalkmaktadır. Açılırken ise aşağıya doğru inmektedir.


Teleskopik tente

Fakat son zamanlarda çok değişik gergi sistemler ile imalatı gerçekleşen şemsiyeler tente fiyatlarından çok büyük rakamlarla söz edilmektedir. Mafsallı tenteden ayrılan özelliği sağa ve sola iki yönlü açılım gerçekleştirmesidir. Tüm ödemeleriniz güvenli ödeme sistemi ile alınmaktadır.


TL Şişme botlar için teleskopik tente 0. TL PORTATİF TENTE , EN 150CM 0. Renk solmazlık garantili, su ittirme özellikli ithal açılır kumaş kullanılmaktadır. Restoran,Cafe,Otel gibi açık alana sahip alanları. Tente arıyorsan site site dolaşma! Yüksek montaj ekibi maliyetlerinden ki düşüş ürün fiyatına da yansıdı ve müşterilerimize ürünlerimizi daha uygun. Yılı Aşkın Hizmet AnlayıŞı İle.


Kelepçeli sistem teleskopik şemsiye havalandırma bacalı ısı yağmur geçirmez İspanyol akrilik kumaşlı cafe Güneş teras şemsiyesi uygun fiyatlar. Pencere Tipi Klasik Tente. Fransız Tipi Sabit Tente.


Sabit Cam Tavan Sistemleri Sabit Cam Tavan Sistemleri. Mega Şemsiyeler Cafeler, Restaurantlar, Havuz Kenarları ve Bahçelerde güneş ışınları ve yağmur damlaları gibi dış etkenlerle aranıza girerek sizleri ve mekanınızı korur. Sonraki: Katlanır Işıklı Tente. Popüler Tenteler Zeytinburnu Tenteci.


Artent, her geçen gün yenilikçi adımlar atarak hizmetini başarılı bir şekilde sürdürmeyi hedeflemektedir. ART7Tam Kasetli Tente. Bu sistemin yapısı tünel biçiminde olduğundan adını tünel. Stoklarımızda Kalmamıştır ! Otel, restaurant ve kafeterya gibi özel müşteri grupları için dizayn edilen bu ürünümüz teleskopik kollu mekanizma ile üretilmektedir.


En büyük profesyonel topluluk olan LinkedIn‘de İdris Çetinkaya adlı kullanıcının profilini görüntüleyin. Tüm malzemeleri alüminyumdan imal edilen şemsiyede plastik parça kullanılmamaktadır. LinkedIn‘deki tam profili ve İdris Çetinkaya adlı kullanıcının bağlantılarını ve benzer şirketlerdeki işleri görün.


Etiketler: Akbrella Tekerlekli tente Kartal Tekerlekli tente.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar