16 Ekim 2017 Pazartesi

Alüminyum delikli sac

Dkp,paslanmaz, alüminyum delikli sac imalatı ayrıca sarı,bakır,pvc,kontroplak işçilikleri yapılır. Sanayi perfore, galvaniz, alüminyum , krom, delikli sac , dkp, metalPerforated Sheet Metal,Sheet Metal,Perforated Metal, Perforated Sheet,Stainless Steel Filter,Filter Wire Cloth,Brass. Alüminyum Genişletilmiş Metal Teknik Bilgileri. Perfore ( delikli sac levha) tablomuz aşağıdaki gibidir.


Alüminyum delikli sac

Farklı ölçülerdeki talepleriniz için satış departmanımız ile iletişime geçebilirsiniz. Rulo delikli sac ve alüminyum aksesuar imalatında lider kuruluş. Kataloğumuza Göz Atabilirsiniz. DELİKLİ SAC GIDA ALUMİNYUM ELEKTRONİK KALIP SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.


Paslanmaz,Galveniz Süzgeç Telleri. Polyester,Naylon Filitre Telleri. Ancak diğer metallerdende de üretme imkanımız vardir. Sitede kullanılan fotoğrafların telif hakları KOÇAKSAC END.


Alanında Vede Ayak kaymasını Önlemek Amacıyla Kullanılan Sac Çeşitidir. Dekrasyon Alanında Kullanılan Sac Çeşitidir. Fason Baskı işlemi ve İstege göre Özel imalat yapılmaktadır.


Bu gruba giren saclar mm - mm ve aradaki tüm ondalıklı ölçülerdir. Delikli Sac Resimler Büyük Çaplı Yuvarlak Delikli Saclara örnektir. Sac levha ağırlıklarının hesaplanabileceği web yazılımı.


Bugün şu ana kadar 5gösterim oldu Dün 18. Alışveriş Merkezlerinde sıklıkla tercih edilen delikli metaller, kullanıcılara yansımanın getirdiği genişlik hissiyatı ve metalin kaliteli duruşunu sergilemekte olup, kareografik açıdan da lazer desteği ile işi sanatla buluşturma güzelliğini de derinlemesine. Hakkında detaylı bilgilere aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yassı sac , demir, galvaniz, paslanmaz çelik ve alüminyum malzemelerinden üretilmektedir. Hangi malzemeden üretilirse üretilsin, istenen kalınlıkta ve ebatlarda yassı sac üretebilmek mümkün.


Malzeme olarak alüminyum ya da çelik tercih edilebilir ancak elbette ki çelik sac çok. Ayrıca istediğiniz kalitede (dkp, alüminyum , bakır, paslanmaz), istediğiniz ölçülerde ve ebatlarda özel imalatlar yapılabilmektedir. Her türlü 0mm ile mm sac kalınlığı kare, oval, yuvarlak, havşalı ve özel ölçülerde delikli sac delinir. Havalandırma, klima, menfez, endüstriyel yapılarda, ve çeşitli dekorasyon işlerinde v. Delikli saclar paslanmaz ve dkp olarak stoklarımızda bulunur.


Alüminyum delikli sac

Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Tiritoğlu Metal Ticaret ve Sanayi Ltd. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Perfore Sac İmalatı Perfore saclar genişletilmiş metal olarakta bilinir. Anasayfa Hakkımızda Hizmetler Ürünler Galeri İletişim.


DELSAC KATALOG OTURMA GRUPLARI Kolon Kaplama. PETEK PLATFORM METAL İMALAT İNŞ. Sac Kalınlıkları 50mm-mm arası kalınlık olabilir. Perfore delikli saclar balkon-merdiven korkuluklarında, akustik-ses yalıtımında, güvenlik bariyerlerinde, panjur, havalandırma ve klima ızgaraları gibi birçok alanda kullanılmaktadır.


Alüminyum delikli sac

Perforeme delikli sac levhalar çelik, paslanmaz çelik, alüminyum , nikel alaşımları, plastik, pirinç, veya bakır olabilir. ALÜMİNYUM SAC ÇETA DESEN Tüm ürünler. Ayrıca Çelik elek telleri , paslanmaz elek teli , krom nikel , filtre teli üretimi yapılmaktadır.


Delikli alüminyum levha, estetik bir çekicilik sağlayan çok çeşitli delik boyutları ve desenleri ile delinmiş bir sac ürünüdür. Galvaniz ve Kum Elek Telleri. Yapı kabuğu, yapıların mimari biçimlenişlerinin yanı sıra dış çevre koşulları ve işlevlerine bağlı olarak, bina içinde uygun fiziksel ortamın yaratılmasında önemli bir rol oynamaktadır.


Her alanda olduğu gibi yapı sektöründe de teknolojik gelişmeler sürekli bir aşama kaydetmektedir. Hoparlör ızgaraları alüminyum delikli sac. Anping Yilida Metal Wire Mesh Co.


Daha fazla detay görüntüle. Kurşun ve Çinko Levha Satışı. Köşelerde uygulanan ve uygulandığı yerin düzleşmesini sağlayan alüminyum çubuk.


Delme işlemi ile ağırlık azaltılması yapılır ve ısı, ışık, sıvı filtreleme sağlandığı gibi kabartma tekniği uygulanan ürünlerimizde kaydırmazlık özelliği elde edilebilir. Akyol Sanayi Malzemeleri firmasının online satış sitesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar