30 Ekim 2017 Pazartesi

Boru profil büküm

Boru profil büküm

Alüminyum kemerli ve bombeli doğrama profil bükümleri, kasetli ve kapaklı cephe profil bükümleri. Avera Büküm olarak boru , profil ve metal saçtan parçaları müşterilerimizin çizimine göre üretiyoruz ve bunun yanı sıra ürünlerin müşterilerin gerekliklerine uygun olarak tasarlanması ve geliştirilmesi ile ilgili hizmetleri de sağlıyoruz. Bünyemizde bulunan büküm makinaları ile zor eksende 300’lük NPI’ya, kolay eksende 360’lık NPU, NPI’ya ve 219mm çap boruya kadar büküm yapabilmekteyiz. Lazer kesim, giyotin kesim ve köşe kesim, boru ve profil lazer kesim, boru ağzı (kurtağzı ) açma, silindir büküm , sac kıvırma, kaynak, Teknik çizim ve abkant büküm alanında hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.


Boru profil büküm

Gelişen dünyamızda rekabet, daha ciddi ve daha ağır sorumluluklar getirmektedir. IPE Profil bükümleri Arı San. Aşağıda, alet ve makinelerin kullanımına ilaveten farklı büküm yöntemlerine dair malumatlar bulacaksınız.


No:Küçükkōy-Gaziosmanpaşa adresinde devam etmektedir. Elimizdeki kalıplar ile istenilen et kalınlığında boru ve profil malzeme bükümü yapabiliyoruz. Ayrıca mm kadar boru mil bükümü işlerinizi yaptırabilirsiniz.


Aralık ayında gerçekleştirdiğimiz ve faaliyete geçen yatırımımız ile sac işleme birimimiz Cnc Plasma kesim, Cnc sac büküm – abkant, Nc Giyotin, Nc profil ve boru büküm , Cnc silindir üniteleri hizmete girmiştir. Ayaz Boru Profil ve Sac San. Kazan - kazandır fiyat politikası ile hizmet vermektedir.


Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde kurulmuş olan bir aile şirketidir. Firmamız edindiği ticari birikimi sürekli olarak doğru kullanma çabası içerisinde olmuş ve sonuçta sizlerinde vermiş olduğu güven ve samimi duygular neticesin de piyasada bu günkü konumuna gelmiştir. Zorluk Yaratan Faktörler. Boru çapına göre düşük et kalınlığı:.


CNC boru ve profil bükme makineleri. Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız. Sac Kesim Büküm ve Silindir Büküm. Tİ İvedik Organize Sanayi Bölgesi. BÜKÜMSAN BORU PROFİL BÜKÜM SAN.


ABM CNC her türlü boru büküm işleminizi yapacak şekilde dizayn edilmiştir. NPU,NPI,IPE, büküm ,kıvırma. Makinası çalışır faal durumda.


Saç Bükme Boru Bükme Profil Bükme Lama-Ray Bükme Köşebent TE Bükme NPU, NPI, IPE Bükme HEA, HEB, HEM Bükme Teknik Bilgiler. Lazer Kesim, Cnc Lazer Kesim, Abkant Büküm , Kurt Ağzı Açma, Boru Profil Lazer Kesim, Giyotin Kesim Köşe Kesim, Boru Ağzı Açma, Silindir Büküm , Saç Kıvırma, Kaynak, Teknik Çizim alanında hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Adres Gündüz Büküm Metal San.


Nervürlü boru makinesi NB01. Sertas Metal - Profil , boru , sac bukum, imalat ve muhendislik. Büküm ,almüminyum oksit değirmeni,değirmen,silindirik beton kalıbı,Sac büküm , Boru. Genel imalatımız olan silindir bükme makinaları, boru ve profil bükme makinaları, kordon makinaları çeşitli metalleri bükme ve form veren makinalardır.


Bunun yanında, siz müşterilerimizin talepleriyle oluşan imalatınıza özel form ve bükme makinalarıyla da sektörde hizmetinizde yer almaktayız. Her türlü boru , profil köşebent lama npu npi dirsek büküm imalatı yapılmaktadır. Demir-Çelik-Metal Ürünler. Boru büküm ve bükme hizmetleri veren ticari işletme. Sektörde özel üretim ve kabiliyetlerimizle daima öncü olduk.


Lorem ipsum dolor sit amet Date. Category Ürünlerimiz İLETİŞİM. Büküm Sanayi olarak kapasite arttırmış yeni profil ve boru dirsek büküm makinaları ile çalışmalarına devam etmiş, bu makinalar ile farklı sektörlere hitap etmeye başlamıştır.


Kalıp olarak günümüz teknolojisini iyi kullanarak sektörümüzdeki en iyi isimlerden biriyiz. Boru , Mil, Lama ve Profil türevi tüm bükümlerinizde yüksek hassasiyet. GBS Profil Büküm İmalat programında yer alan tüm profilleri belirtilen minimum iç çaplara göre bükmektedir. Bükülecek profilin, istenilen çap ve radyüste çıkması, şekillendirme esnasında olabilecek kırılmaları önlemek için bükülecek malzemenin homojen bir yapıda ve soğuk şekillendirmeye uygun olması gerekmektedir.


Sanayi sektörü başta olmak üzere birçok alanda kullanılan sacın, kesim- büküm işlemini gerçekleştiriyoruz. Profil Çekme Bünyemizde bulunan makinelerle ve deneyimli kadromuzla ihtiyacınıza ve isteklerinize profil çekme işlemi. Cnc lazer boru profil kesimi çeşitlerinin her bileşen parçası kalite kontrolcüler tarafından malzeme kalitesi kontrolü, ölçü kontrolü, kaynak kalitesi kontrolü, yüzey kaplama kontrolü yapılarak montaj aşaması için en iyi şekilde hazırlanırlar. Bu aşamaların hepsi mükemmel bir Cnc lazer boru profil kesimi içindir. CNC BORU VE PROFİL BÜKME MAKİNELERİ.


Hafızasında program tutma, büküm açısı girebilme ve otomatik veya manuel modda kontrol edebilme özellikleri sayesinde esnek ürün gamı ve geniş yelpazede ürünlerinizi bükebilirsiniz. Sac, Boru - Profil , İkinci Kalite, Hırdavat, Sınai Gaz, Hurda Alımı, Lazer-Plazma-Punch Kesim, Silindirik Büküm , Boru-Profil Büküm , Abkant Büküm , Giyotin. Havalimanı projelerinden, yurtiçi ve yurtdışında bir çok sektöre silindir büküm , boru büküm , abkant büküm , konik büküm , flanş büküm , lama büküm , kaynaklı imalat, kutu profil , dirsek imalatı, tank imalatı, özel fırın imalatı ve cnc kesim alanlarında hizmet vermekte olan Yıldırım Kardeşler Kazan, metal ve çelik. Profil Bükümde geniş makine gücüyle sektörün tüm isteklerini başarıyla karşılayabilmekteyiz. Boru , profil , lama, köşebent, şekilli profiller, dolumalzemeler bu alanda başlıca kullanılan büküm malzemeleridir.


Bu teknoloji, büyük radüsler için mükemmel bir yöntemdir. Profil bükme, boru bükme, lama büküm , kurtağzı açma, kaynaklı imalat, çelik konstrüksiyon, metal dekorasyon (ferforje), profil kesimi hizmetlerini Ankara – Siteler’deki imalathanemizde siz müşterilerimize sunmaktayız. Acil torna freze boru profil büküm ustası aranıyor, torna freze boru profil büküm ustası iş ilanları, torna freze boru profil büküm ustası arayan, torna freze boru profil büküm ustası istanbul, torna freze boru profil büküm ustası iş ilanları sayfası v.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar