31 Ekim 2017 Salı

Kayar bahçe kapısı

Bft Yetkili Servis İçin Bize Ulaşınız. MSP yana kayar bahçe kapısı motor setleri motor, montaj aparatları, emniyet fotoseli, flaşör, adet kumanda ve metre kremayer dişli ile gelmektedir. Asroyal M80 800kg kapasiteli hızlı sürgülü bahçe kapısı motoru. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Motorlu bahçe kapısı Hayat harekettir Somfy, ister kayar olsun ister kanatlı, yeni ve mevcut bahçe kapılarına kolayca entegre edilebilen motorlar sunar.


Güneş paneli , bahçe kapınızı evin elektrik sistemine bağlamadan da kullanmanıza olanak sağlar. Bft Deimos yana kayar kapı motoru. Bu kapıları çok daha rahat bir şekilde kullanabilmek ve zaman tasarrufu yapabilmek için Nice rox 6serisi motorlardan kullanmanız faydanıza olacaktır. Villanızda çevre düzenlemenizle bütünleşen yana kayar bahçe kapınızı otomatik olarak açabileceksiniz. Böylece estetikten vazgeçmeden konforu da yaşamaya devam edebileceksiniz.


Otomatik bahçe kapısı ve Motorlu bahçe kapısı sistemlerinde güler yüzlü profesyonel hizmet ve uygun fiyatlar Megapol Kapıda. YANA KAYAR KAPI MOTORU(600kg sürgülü bahçe kapısı motoru) Sezgisel malzemeler ve uzun süre çalısan emniyetli bir ürün ve sağlam bir geleneğe dayanan teknoloji kullanir. Basınçla yapilan Plastik üst kapak ve alüminyum alt gövdesi ile hafif bir sekilde dizayn edilmistir. Otomasyon sistemlerinde öncü İtalyan markası olan Nice ile konforlu hayatınızın keyfini sürebileceksiniz.


Karşılaştırma listesine ekle. Bahçe Kapısı Motoru set (kit) halinde verilmektedir. Konutların bahçe , fabrika ve depo gibi işletmelerin ana girişlerinde, apartman veya site türü binaların otoparklarında, kontrollü geçişi sağlamak için, kullanılan mekanizmalardır. ENDÜSTRİYEL TİP YANA KAYAR KAPI MODELLERİ.


Bahçe kapılarının yana doğru açılıp kayabilmesi için uzun ve dar bir boşluğa ihtiyacı bulunmaktadır. Geniş girişleri bulunmayan yerlerde yana kayar bahçe kapılarını kullanmanızın faydanıza olacağından emin olabilirsiniz. Otomatik kayar bahçe kapıları ray üzerinde hareket eden kapılardır. Genellikle, apartman girişlerinde, villalarda, iş yerlerinde, stadyumlarda, büyük kapı girişi olana yerlerde özellikle okullarda kullanılmaktadır.


Kayar bahçe kapısı

Yapılarınızın giriş-çıkışlarında kullanılan bahçe kapılarının yana kayar veya dairesel olarak otomatik açılmasını sağlayan otomasyon sistemleri. Uygulanan otomasyondaki uzaktan kumanda sistemi sayesinde kullanıcılar, bahçe giriş kapılarını, evlerinden çıkmadan veya araçlarından inmeden soğuk, yağmur, kar, çamur, rüzgar vb. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Kayar Kapı Otomasyon Sistemleri.


Nice bahçe kapısı motorları (yana kayar kapılar) segmentinde profesyonel italyan motorlara sahip bir markadır. Türkiye pazarının büyük bir bölümüne hizmet veren nice kaliteli nice servisi ile müşterilerinin taktirini her zamana kazanmıştır. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.


Kapı Motoru her türlü bariyer sistemleri, bahçe kapısı motoru,nice kumanda,garaj kapısı motoru fiyatları, yanakayar kapı motoru bulabileceğiniz tek adres. Kapı ağırlığının azdan çoğa doğru yükselmesi ile motor gücünün de kapı ağırlığına göre yükselmesi önemli bir unsurdur. Endüstriyel Kapı Sistemleri. Yana kayar bahçe kapısı motorları ile özellikle alışveriş merkezlerinde, hastanelerde ve sanayide ihtiyaç duyulan geniş girişler için ağır kapılar kurmak mümkündür. Siber Yapı bahçe kapısı motorları kolay montaj edilebilmesi , sessiz ve uzun süre çalışması ile üstün bir kalite yapısına sahiptir.


Fabrika giriş kapısı ve çıkış kapılarının yanı sıra iç bölümlerindeki bazı yerlerde de kullanılmaktadır. Bunlardan başka özel müstakil villalarda ya da apartman giriş kapısı ve toplu konutlarda da çok sık kullanılmaktadır. Otomatik Kapı Motorları genel anlamda üç farklı kategoride karşımıza gelmektedir. Yanakayar bahçe kapısı sistemleri siteniz, apartmanınız veya iş yerinize giriş çıkış yaparken soğuk, sıcak, yağmur, kar gibi hava şartlarının doğurduğu olumsuz koşullardan etkilenmeden, aracınızın içinden çıkmadan güvenle giriş- çıkış işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Kolay Montaj: Uygun aksesuarları sayesinde her türlü zemine kolaylıkla monte edilebilen kanatlı kapı sistemleri özellikle düz olmayan zeminlerde uygun çözümler sunmaktadır.


Kayar bahçe kapısı

Parçalı olarak üretilen otomatik kayar bahçe kapıları kolay montaj imkanı vermektedir. Uzaktan kumandalı sistemlerde bahçe içersine araç konulacaksa araçtan inmeden kapı açma imkanı sağlanmış olur. Bahçe kapısı , Bariyer, Pencere Otomasyonu, Panjur sistemler, Pergola ve Park Geçiş Sistemleri konusunda uzman ekibimizle hizmet vermekteyiz. Firmamız bahçe kapısı imalatında üstün bilgi ve beceriye sahiptir.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Otomatik yana kayar bahçe kapısı motorları ve aksesuarları orjinal nice italyan malı olup belgeleri ve teknik şartnameleri mevcuttur. Hızlı Sürgülü Kapı Motorları. Servis ve ürünlerimiz sektörün lider hizmetini vermektedir.


Kayar bahçe kapısı

Bunun yanında en uygun fiyat garantisi. Yana kayar fotoselli kapı sistemleri siparişi, servisi ya da tamiri için zaman kaybetmeden bizimle iletişime geçin. Dees otomatik kapı olarak tecrübemizden faydalanın. Kapının tekerleri sayesinde transmisyon mili üzerinde hareket ederek sağa veya sola doğru açılan kapılardır. Kapının imalatında manuel veya motorlu olarak uygulama yapılmaktadır.


V DC olarak düşük akımla çalışan motor türleri var bariyer faac, bahçe kapı motoru faac, dairsel kapı motoru faac gibi motorlarımız vardır. Daha ağır veya uzun kapılarınız varsa yana kayar bahçe kapısı motorları menümüzden daha üst modelleri de inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar