25 Ekim 2017 Çarşamba

Ahşap plastik kompozit

Kompozit Ahşap üretiminde değerlendirmektedir. Doğal ahşap , plastik ve ahşap plastik kompozit (WPC) den yapılmış ürünlerin özelliklerinin birbirleriyle karşılaştırma tablosu bu sorumuzun cevabını açık şekilde vermektedir. Tablo da görüldüğü gibi doğal kereste kullanılarak yapılan ahşap ürünler güneş ışığına, yaşlanmaya, neme, böceklenmeye dayanıksızdır ve bakımı zahmetlidir.


Ahşap plastik kompozit

Uzun yıllardır ahşap plastik kompozit ürünlerinin üretimi ve satışını uzman kadromuzla referanslarımızla vermiş olduğumuz hizmet kalitesinden taviz vermeden iş ahlakını prensip edinip aldığımız işleri zamanın da ve kaliteden ödün vermeden uygulamaya devam etmekteyiz. Farklı malzemeler kullanılarak üretilen deckler mevcuttur. AHŞAP PLASTİK KOMPOZİT ZEMİN KAPLAMA. Darbelere ve sıvı temasına dayanıklı zemin kaplama. Park ve bahçeleriniz için çiçeklik.


Ahşap tozu ve Polimer(PVC,PE,HDPE) bazlı Plastik ’lere düşük miktarlarda bağlayıcı kimyasallar katarak yüksek basınç altında ekstrüzyon yoluyla elde edilen, ahşap ve plastiğin üstün özelliklerini bir araya getiren 1geri dönüşümlü yüksek performanslı malzemedir. Ahşap ve Plastik kompozit ürünleri, plastik ve ahşap talaşının belli oranlarda bir araya gelmesiyle elde edilen çevre dostu yeni nesil bir üründür. Plastik ile ahşabın birleşiminden oluşan kompozit malzemedir. Wood Polymer Composite kelimelerinin baş harflerinden oluşan WPC olarak adlandırılmaktadır. Bunun yanında inşaat sektörü bu malzemeye kompozit deck, kompozit ahşap deck veya ahşap kompozit profil denmektedir.


Yüksek kaliteli ahşap plastik kompozit üretimi için know-how ve deneyim birikimi anahtar önem taşımaktadır. Organik ahşap ürünlerde olduğu gibi zaman içinde yerinden çıkan vida başları olmaz. Ahşap plastik kompozit İngilizcesi wood-plastic composite kısaltma olarak da WPC kullanılır.


HDPE (yüksek yoğunluklu polietilen), bağlayıcı ve katkı maddelerden oluşmaktadır. Ahşap kompozit sistemlerimizde doğaya ve insana zarar vermeyen, 1. Sınıf YYPE malzeme kullanılır. PVC malzemelere göre daha dayanıklı ve üstün niteliklerde elde edilen malzemedir. DECKLINE ahşap plastik kompozit deck ile teraslarınızın tadını çıkarın ahşap tozu, polimer (PP) den oluşan DECKLINE ürünlerimizde, kendi işlediğimiz organik ahşap tozunu kullanıyoruz. Renkte ve Ahşap Görünümlü Üretilebilir.


KONUŞALIM- KOMPOZİT PARK PLASTİK SANAYI TİC. Toz ve kirler kompozit ürünlerimize derinlemesine nufuz edemez. Orjinal yüzey kalitesini elde etmek için tek yapmamız gereken çelik telli bir fırça ile profil yüzeyini fırçalamaktır. Mertoğlu Çevre Tasarım Mertoğlu Çevre Tasarım Ltd.


Balkon Kaplaması Yer Karolarının kurulumu çok basittir. Yerin düz olması ve temiz olması lazımdır. Videodan da görüldüğü gibi kenarlarından geçmeli olarak yere dizilirler. Deckline ahşap dünyasına ve kompozit sistemlere yeni bir soluk kazandırmıştır.


Ahşap plastik kompozit

Firmamız Dekorasyon ve Yapı Malzemeleri sektöründe önde gelen ürün bayilikleri ile imalat, satış ve montaj uygulamaları ile hizmet vermektedir. Ahşap zemin kaplamanıza yılda defa cila ve diğer kimyasal koruyucular ile bakım yapmak zorunda kalırsınız. Zamanla vida uçları dışarı çıkar, rutubet ahşap yüzeyini kaygan hale getirir. Decodeck deck uygulamaları sağlam, hızlı, pratik ve ideal. Takviye yük taşır ve mukavemeti artırır.


Matris ise takviyeyi tutmakla vazifelidir. Ahşap görünümlü ve ahşap olması sebebiyle ürün daha ilgi çekici hale gelmektedir. Ekstrüzyon işlemi sonucu kazandığı üstün homojen yapısı sayesinde içerisine su almaz ve bileşiminde bulunan ağaç moleküllerinin zarar görmesini engeller. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız. Serhat Plastik - PVC kompozit panel, PVC lambri ve Profil imalatı, Duvar Lambrisi, Tavan Lambrisi, Pervaz, Çavuş Köşe, L Köşe, U Köşe, H Köşe, Kapı ve Pencere Pervazı, Kutu Profil. Marka: PLASTDECK Dış cephe ve zemin kaplama uygulamalarında çözüm Plastdeck, ahşap talaşı ve plastik talaşının karıştırılması ile oluşturulmuş çevre dostu bir malzemedir. Online sipariş verilebilir.


Plastik Deck Klipsi,Deck Bağlantı Aparatı Metal,Kanalsız Ahşap Deck için Döşeme Aparatları,Wooden Deck Clip Fasteners,Toptan satış TL-TL-TL. Bakım gerektirmeyen kompozit deck malzemeler, sudan rutubetten etkilenmez. Detaylı bilgi için tıklayınız.


Birinci sınıf ahşap malzeme ve deneyimli usta kadrosu, AZF YAPI garanti ve kalitesi. Bu ürünlerin imalatında oranında geri dönüşümlü plastik HDPE, ahşap talaşı ve bağlayıcı katkı maddeleri olan pigment, katalizör, mineral doldurucu, ultraviyole emiciler vb. Yürürken oluşacak basınç kenarlardan veya köşelerden kırılmalara neden olmaz. Plastik ,wpc,pvc, ahşap görünümlü ve ahşap karışımlı açık alan park,bahçe,teras,balkon zemin kaplama ürünü olan wpc kompozit deck zemin döşeme ve kaplama sistemleri günümüzde ahşap zemin kaplamalarına altarnatif olarak üretilen çürüme yapmadığı gibi bakım gerektirmeyen her türlü doğa şartlarına karşı. Firmamız ahşap ve plastik üzerindeki deneyimlerini arge çalışmaları sonucu seri üretime başlamıştır.


Komkas, ahşap ve polimerin ektrüzyon tarafından karıştırmasıyla elde edilen, suya ve neme dayanıklı olan çevre dostu kompozit malzemedir. Türkiyenin ilk ahşap kompozit üreticisi olan therra wood markasını pazarlamaktayız. Bunlara kompozit rögar kapakları ve yağmur suyu ızgaraları örnek olarak verilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar