17 Ekim 2017 Salı

Kenetli cati

Kenetli cati

Kenetli Çatı Kaplama Çelik çatı sistemlerinde sahip olduğumuz yeterlilik ve bu teknolojileri kullanabilen uzman mühendis kadrolarlarımızla beklentileri karşılayan çözümler üretiyoruz. Haber Grubuna üye olarak firmamız ve sektör hakkında son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. KENETSAN iç ve Dış Ticaret firması, kenetli metal çatı ve cephe kaplama sektöründe uzun yıllar boyunca elde etmiş olduğu tecrübe ve birikim ile projelerinizde en önemli çözüm ortağınız olmayı hedeflemektedir.


Bolu Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi Sağlık Ocağı Kenetli Sac Kaplama Projesi. Saç ve metalden yapılan işlemdir. Ek kullanmadan saçlar makinayla bükülerek yapılır.


Bu tür sistemlerde herhangi bir eleman x- bir sistemin diğer elemanlarıyla kenetlidir. Kenet Çatı, Kenetli Çatı, Kenet Çatılar Sistemleri bizim ana işlerimizdir. Kalınlığında Boyalı Kenetli Sac ile Çatı Örtüsü Yapılması. Hizmetleriniz sadece yerel (bir bölgeyle) mi sınırlıdır? ESKA, Türkiye geneli ve komşu ülkelere hizmet sunan bir firmadır.


En uygun çatı örtüsünü seçmek için maliyet, kalite, kullanılabilirlik, uygulama süresi, yağışlı ve soğuk hava şartlarına dayanıklılık, estetik gibi bir çok etken dikkate alınır. Bütün bu etkenler göz önüne alındığında kenetli çatı sistemi açık ara öne çıkıyor. Yıllardan beri yapılarda kullanılmakta olan bakır, kenetli olarak da eski bir tarihe sahiptir.


Birçok tarihi eserlerde bakır kenet sistem uygulaması görmekteyiz. Eskiden beri kullanılmakta olan bakır kenet şimdi teknolojinin yardımı ile daha çabuk, daha ekonomik uygulanmaktadır. Dik kenet çatı sistemi, tek bükümlü veya çift bükümlü olarak levhaları kilitleyen bir sistem olup dünyada oldukça yaygındır. Kenet çatı sistemleri aliminyum veya boyalı galvaniz sac malzemelerden projelendirilerek üretilmektedir. Konut, sanayi tesisleri ve sosyal tesisler.


Afyon Tınaztepe Öğrenci Yurtları Kenetli Sistem Çatı Kaplaması 14. Metal Kenetli Çatı Uygulaması. Hipodromu At Hastanesi Kenet. Boyalı galvaniz saclardan, alüminyum ve bakır levhalardan, talep edilen renklerde üretilen panellerinin spesifik bir teknoloji ile birbirlerine kenetlenerek çatı kaplamasında kullanılan kenetli metal çatılar, günümüzde inşaat sektörünün alternatiflerinden biridir.


Binaya uygun kenetli metal üretilmesini sağlar. Yağmur suyunu kontrol edip istenilen bölgelere taşınmasını sağlar. Sabit veya portatif olarak kullanılabilir. Hızlı üretim, hızlı montaj.


Estetik görünüm, kaliteli üretim. Zengin renk seçeneği ile yapılarınıza ayrıcalık katar. Kenetli Çatı Kaplama ve Oluk Sistemleri, Kenetli Çatı Kaplama Çatı İzolasyonu, Eksiz Oluk Sistemleri, Oluk İnişleri, Baca Kaplama, Baca Şapkası, Baca Dibi, Çatı Çıkışı, Kenetli Çatı, Oluk Sistemleri, Alın Kaplama, Duvar Dibi, çatı aktarma, çatı aktarma fiyatları, çatı tamiri bolu.


Endüstriyel yapılarda, eski yapıların restorasyonunda, müze, camii, havalimanı ve sanatsal yapılarda tercih edilen alüminyum kenetli çatı uzun ömürlü ve geri dönüşümlü bir yapı malzemesidir. Her türlü çatı şekline uygulanabilirliği (Tonoz, kubbe, beşik çatı vs ) nedeni ile mimarlara tasarım özgürlüğü sağlamaktadır. Kaflı çatı sistemleri güvencesi ile geniş uygulama alanlarınızı, endüstriyel yapılarınızı ve konutlarınızı kenet çatı sistemi ile kaplaya bilirsiniz. Dilediğiniz malzeme kullanılarak kenet çatı sistemleri kurulabilmektedir. Böylece mekan içinde çatı için arada taşıyıcı kolona gerek kalmaz.


Kenetli cati

Ayrıca ağırlıkları bakımından diğer çatı sistemlerinden çok hafif olan bu sistem herhangi bir olumsuzluk durumunda çökmeye sebebiyet vermez. Household sharing included. Firmamızın yüksek kaliteye sahip cephe ve çatı kaplama ürünleri çok çeşitli metal yelpazesinden üretilmektedir. Firmamız tarafından geliştirilen ve de üretilen çeşitli kenetli çatı sistemleri gerek yeni yapılarda gerekse eski yapıların onarımında kullanılmaya uygundur. Müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verecek en ideal ürünleri sunabilmek için, üretimin aşamasında uyguladığı kalite kontrol ile hata payını sıfıra indirgemeyi hedefliyor.


Kaliteli işçiliğimiz ve tecrübemizle siz değerli müşterilerimizin çözüm ortağı olmaya devam etmekteyiz. Titanyum Çinko Kenetli Çatı Kaplama Uygualama. TPO-PVC Membranlı Sandviç Panel Çatı Kaplamaları. Sizlerden gelecek soru ve görüşlere, büyük önem ve titizlik göstererek süreçlerin en ince ayrıntısına kadar aktarmış olacağız.


Kenetli metal çatı sektörüne ait Konya firmaları burada yer alıyor. Hiçbir bakım gerektirmeden nesiller boyu kalıcı, dayanıklı ve uzun ömürlü. Matkap uçlu vidalar epdm contalı ve pullu olmalıdır.


MURAT bey in sarımeşe deki evinin çatısındaki onduline ler söküldü yerine çok daha uzun ömürlü olan kenetli kapmala yapıldı. Uzun yıllardan beri Ankara’da faaliyet. HERS Kenetli Çatı ve Oluk Sistemleri is in Hereke, Kocaeli, Turkey.


Teknik olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar