9 Ocak 2018 Salı

3M araç cam filmi

3M araç cam filmi

Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Araç kaplama folyolarından cam filmlerine ve iç aksam boya koruma filmlerine kadar, 3M Otomotiv ürünleriyle taşıtınızı kişiselleştirin ve gerekli korumayı sağlayın. Araç aksesuarları içerisinden cam filmleri diğer aksesuarlara göre. Dün Ankara GMG GARAGE ile görüştüm ön cam dahil 9lira fiyat verdi lumar ve 3M fiyatı ön cam harici 5lira diyor aklında bulunsun ben yaptırmadım niyetim var ama GMG bilen bilir araç kaplama cam filmi konusunda türkiyede önde gelen isimlerden.


Bu sayfada Araç cam filmi yapısı, cam filminin yararları, cam filmi fiyatları, cam filmi yasağı ve cam filmi ile ilgili son durum hakkında detaylı bilgi alabilir, cam filmi hakkında sıkça sorulanlara göz atıp yorumları okuyabilirsiniz. Oto cam filmi fiyatları ile ilgili bilgi ve teklif almak için size en yakın istasyonu arayabilir ya da Teklif formunu doldurabilirsiniz. En kaliteli cam filmi markası nedir? Kaç numara çektirilmelidir ? Gece Geri Görüş sıkıntısı en az olan cam filmi hangisidir?


M cam filminde arka görüşte araç ışıkları bulanık görünüyormuş sanırım. Araçla Uyumlu Parça Ara Temizle Garajıma kayıtlı olmayan araçlar için uyumlu parçaları kolayca bulun. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri.


Akülü Araç Oyun Evi, Çadır Kaydırak, Salıncak Tümünü Gör. Dmk Oto Film Dünyası, Konya genelinde cam filmi kaplama, Konya Kaput ve Tavan Koruma Filmi uygulamalarıyla hizmetinizde. Kaput koruma folyosu arabanızı göçüklere, darbelere, küçük çiziklere ve taş zedelemelerine karşı korunma. Bu koyu renkli polyester film öncelikle daha az ışık geçiren filmlerin arzu edildiği ve yasanın izin verdiği otomotiv pazarları için tasarlanmıştır. Kesinilikle muayenede sorun.


Yazın güneş ışınlarının eve girmesini engelleyen ve serinlik sağlayan cam filmi , kışın ise evin içerisindeki ısının dışarı çıkmasını engelleyerek enerji sarfiyatında azalma olmasını mümkün hale getiriyor. M Araba Bakım üniteleri ile aracınız, sizin ve çevrenizin adeta gözünü kamaştıracak. Araç temizliği ve bakımı konusunda tecrübeli ve kalifiye ekibimiz ile sizin bile tanıyamayacağınız güzellikte işler çıkartıp, yeni bir araba alma külfetinden kurtarıyoruz.


Bunlar arasında yer alan 3M Crystalline ve 3M Colour Stable. Cam filmine dair ne varsa. Kaliteli film markası Lumar, 3m gibi markalar okudum sizler hangi MARKA ları önerirsiniz? Profesyonelce oto cam filmleri ve kaplamaları yanı sıra eviniz ve ticari binalar için cam film uygulamaktayız.


Ancak cam filmi olan araç sahipleri bu sorunu büyük ölçüde engelleyebilir. Son olarak cam filmlerinin güvenliğe de katkısı olduğundan bahsedelim. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Sizin sadece tek yapmanız gereken ihtiyacınız olan filmi seçmek. FIRSAT VE GELİŞMELERİ KAÇIRMAYIN.


3M araç cam filmi

Ayrıca araç camındaki parlamayı kesmesi ve güvenliğini arttırması ile de en büyük tercih sebebidir. Bu özellik sayesinde aracın içerisi güneş ışınlarından korunmuş olmaktadır. Car care distribütörler;. Herhangi bir kimyasaldan zarar görmemesi için, özel bir tabakayla kaplanmıştır.


Sıfır kilometre araçlar için beş cam çizilmez oto cam filmi. Aracınıza estetik bir görünüm kazandırır. Ultraviole ışınlarının aracınızın içerisine girmesine engel olur ve cildin zarar görmemesini sağlar.


Oto cam filmi çeşitleri arasında bulabileceğiniz farklı renk tonlarındaki ürünler ile, güneşin her mevsimde farklı ölçülerde süren yakıcı etkilerini ve hem eşyaya hem cilde zarar veren ışınları rahatlıkla bertaraf edebilir, aracınızda çok daha sağlıklı bir ortam yaratabilirsiniz. Solar Gard otomobillere, konutlara ve ofislere yönelik solar ve güvenlik amaçlı cam filmi ürünlerinin geliştirilmesinde ve üretiminde dünya lideridir. Araç içindeki mahremiyetinizi ve güvenliğinizi artırır. Rahatsız edici güneş parıltısının ve gece farlarının etkisini azaltır, görüşü daha iyi hale getirir.


Bir aracınız var ve kaplatmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Unlimited recording storage space. A tipi cam filminin X tipi araçlara seri olarak montajı. Oto Film Center araç kaplama sektöründe dürüstlük, kalite ve özveri ile tanınır. M ’in cam koruma ürünleri güvenliğinizi maksimum düzeyde sağlar.


Kaliteli bir cam filmi ve garantili bir cam filmi yaptırdıysanız garantisi olduğu için cam filmi kalkar, atar, rengi solarsa koşulsuz şartsız değiştirilmesi gerektir. Parlamayı Azaltarak Daha Rahat Yaşam Alanları Sunar. Sanayi Sitesi, Ostim Sanayi Sitesi, Şaşmaz Sanayi Sitesi, Sincan Sanayi Sitesinde Araç cam filmi , koruma filmi , kaput koruma filmi karbon kaplama ve araç kaplama bina ve reklam giydirmesi hizmeti de vermekteyiz.


Folyo Kaplama, Tampon Filmi , Kaput Filmi. Yanar Döner Renkler, Desenli Araç Kaplama, Metalik Araç Kaplama, Mat Araç Kaplama, Parlak Araç Kaplama. Film ve şeffaf kaplamaya sene garanti verdi. Seyhan Sonax ve Beyazevler Sonax ile görüştüm telefonda. Randevulu müşterilerimizin araçlarının teslimatı, aracın cinsine ve cam sayısına göre ortalama saati bulmaktadır.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Bildigim kadari ile ziebart veya sonax marka cam filmi yok. Onlarda llumar 3m veya sologuard marka film kullaniyorlarmis.


Bence verdikleri garanti ve isimleri nedeni ile pahali satiyorlar. Arabayi yikayip tekrar resmini cekicem. Piyasada çok araç var bu şekilde ton farkı dışarıdan baktığın zaman olmaz ama kapıyı açıp detaylı. Trafikte sorun yaşanabileceği için iyi karar vermek gerekir.


3M araç cam filmi

Bir de Lumar, 3M , Ziebart, ASWF filmleri birbirinden farklı özelliklerde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar