23 Ocak 2018 Salı

Alüminyum duvar kaplama

Taş cepheden ahşap ya da tuğla kaplamaya , alüminyum giydirme cepheden prekast cephe alternatifler bulunmaktadır. Bu yazımızda her binanın dış cephesinde kullanılabilecek alternatif cephe kaplaması malzemeleri için farklı türlerde örnekler derledik. Bunlardan bir tanesi de duvar kaplama sistemleridir.


Dış yüzeyi mm PVDF boyalı alüminyum levha, çekirdek ara dolgusu et kalınlığı mm den kabartmalı alüminyum levha ve iç yüzeyi ise mm astar boyalı alüminyum levha olmak üzere toplam mm kalınlığındadır. Profilin görünen yüzeyi, gömülü kıvrımı oluşturur. Yer alanının üçte biri x kat sayısı) 300:.


Duvar alanı kaç metrekare? Binanın dış duvarındaki alüminyum levhalar sökülecek. Buna ek olarak, yapışkanlı folyo mutfak tezgahı kaplamada da sıklıkla tercih ediliyor.


Twinson kaplamaları badem bejinden, meyankökü kahverengisine kadar doğal renk seçeneği sunuyor. Bu renkler sene solmama garantili. Kullanım alanı hayal gücü ile sınırlı.


Yapışkanlı folyo ile duvar kaplama dekoratif amaçlarla yapılabileceği gibi duvarlarınızdaki çatlak ve benzeri ufak tefek kusurları örtmek için de kullanılabilir. Fibercement plakalarla yapılan kaplama uygulamalarıdır. Tüm bu farklı bina dış cephe kaplama malzemelerinin birbirlerine kaşı avantajları ve dezavantajları bulunmakla birlikte en çok kullanılan kaplamalar arasında vinil, alüminyum kaplama uygulamaları başı çekmekte.


Sandviç elemanlar (perde duvarlar için dolgu),Dış cephe giydirme, çatı konstrüksiyon kaplamaları ,Kanopi kaplamaları ,Balkon ve tünel giydirme,panel Kapı. En iyi aluminyum cephe kaplama seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli aluminyum cephe kaplama Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba. Bu sistemde her taşın ağırlığı bina yüzeyine münferit olarak aktarılmaktadır. Mimari metal cepheler ve kaplama mimari yapının en önemli bloklarından biridir.


Dekoratif duvar panelleri, mimari duvar kaplamasında yaygın olarak kullanılan en popüler malzemelerdir. Double Tree By Hilton – Adana projesi kapsamında cam duvar kaplama , duş camları, merdiven galeri korkulukları, merdiven korkulukları, spa odası ve cam kapıları, spor salonu cam bölmelerinin yapımı devam etmektedir. Zemin kaplamaları , alüminyum ve cephe kaplama sistemlerinden, ince inşaat işlerine kadar çeşitli alanlarda faaliyet göstermekte olup, deneyimli kadrosuyla her türlü inşaat projesinde hizmet vermeye devam etmektedir.


Alüminyum duvar kaplama

Havaalanları, ofis ve iş yeri binaları, kongre salonları, hastaneler, oteller, resmi kuruluşlar, okullar, otomobil show binaları, restaurantlar, petrol istasyonları, kolon kaplamaları , iç duvar kaplamaları , yürüyüş yolları ve geçitler, mobilya ve aksesuarları, metro istasyonları, alışveriş merkezleri. Kaplama folyo çeşitleri, ahşap yüzeylerde de kullanılabilmektedir. Ahşap mobilyada eşyaların kaplanması için kullanılan folyolar ile ahşapların üzerinde oluşan çizik ve benzeri yıpranma izlerinin engellenmesi sağlanmaktadır. Ahşap yüzeylerin yanı sıra mermer ya da fayans.


Kompozit panel cephe kaplama , alüminyum levhalar kullanılarak binaların dış cephesinin kaplanmasıdır. Silikon cephe kaplama , alüminyum ve cam ile uygulanabilmektedir. Seramik kaplama duvar köşeleri için alüminyum , paslanmaz çelik ve PVC den oluşan profillerdir. Dışarıdan gelecek çarpma ve deformasyonları ortadan kaldırarak güzel bir görünüm sağlar. Modern tasarımıyla öne çıkan bu sıra dışı binanın dış cephesinde alçı kaplama duvarlar ile taş kaplama bir arada kullanılmış.


Modern bir yapı için oldukça iyi bir kombinasyon. Bakır görünümlü bu dış cephe alüminyum -titanyum alaşımlı bir kaplama malzemesinden üretilmiş. Bir yüzü alüminyum folyo, diğer yüzü camtülü veya her iki yüzü de camtülü kaplanabilir.


PVC membranın esnekliği sayesinde, her projede kendine has özgün tasarım imkânları sunar. Binalarda ısı yalıtımı için içten, dıştan ve sandviç duvar olmak üzere farklı yöntem uygulanır. Isı köprülerinin oluşumunu önlemek ve yalıtımın sürekliliğini sağlamak için yapılan en iyi uygulama mantolama uygulamasıdır. Hazır Sıvalar ve Yüzey Kaplamaları.


Montaj işlemi harç uygulaması gerektirmediğinden, tamamen kuru montaj olup, ayrıca mevsim ve hava şartlarına bağlı olmadan. Kabin, cephe kaplama sistemlerinde kompakt laminat malzemesi kullanmaktadır. Kompakt cephe kaplamaları renk ve fiyat bilgisi için tıklayın. Onduline Sistemi çatıların ana bileşeni Onduline HR çatı kaplama levhasıdır.


Alüminyum Kompozit Panel Dış Cephe Kaplamaları. High Resistance = Yüksek Dayanım” tipi Onduline levhaları, bitüm emdirilmiş organik elyafla özel bir reçinenin bileşiminden oluşmaktadır. PVC oto zemin kaplama ürünlerini en uygun fiyatlarla ve taksit imkanı ile satın alabileceğiniz e-ticaret sitesi. Artık evizin dekorunu değiştirmek için yapı marketlerinde.


Kompozit levha kaplama arkasına, duvar önüne, taşyünü ve buhar dengeleyici uygulaması ile ısı yalıtımı sağlanmaktadır. Euramax, dünya genelinde çatı ve cephe firmalarına en üst kalitede boya kaplı rulo alüminyum tedarik eden firmadır. Firmanın mimari ile kaplama teknolojilerindeki yeniliklere odaklanması, Euramax’ı renk ve tasarım konularında lider firma haline getirir. Dış Cephe Kaplama Çeşitleri – Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte binaların estetik görünümleri ve yalıtımı için birçok kaplama çeşitleri üretilmiştir. Bu özelliği sebebiyle, kaba inşaat sırasında duvar örülmüş veya duıvar örülmesi zorunlu.


Marka olarak çok fazla bulanabilmektedir. Bu Yazıyla ilgili en çok arananlar beyaz eşya kaplama kompozit kaplama kompozit panel kompozit panel kaplama modellerikompozit panel kaplama ümraniye kompozit panel nedirkompozit panel ümraniyelcd tv kaplamalarıpanel kaplama panel kaplama Kırca Yapı ’nın, dünyanın önde gelen Aalüminyum. Saçakların ana vazifesi binanın duvarlarının yağmur suyundan etkilenmemesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar