26 Ocak 2018 Cuma

Niğde ultaş iplik fabrikası

Niğde Güncel Haberleri MERKEZ : Esenbey Mah. Nisan Havacılar Geçidi Alpaslan İlkokulu Karşısı Yunus Emre Apt. Niğde bölgesindeki Birko ve Ultaş , iplik üretimini durdurdu. Niğde merkezli iki güçlü üreticisi Birko ve Ultaş peşpeşe üretimi durdurma kararı aldı. Niğde ’de faaliyetlerini sürdüren Birko A. Niğde ve Bor ilçesi arasında bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki iplik fabrikasının deposunda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.


Ultaş iplik fabrikası da üretimi durdurduğunu ve işçilerin iş akitlerinin sona erdiğini duyurdu. Alevler, itfaiye ekipleri tarafından. Yangını görenler itfaiyeye haber verdi. Orteks tekstil ürünleri sanayi ve ticaret A. Niğde Merkez bölgesinde ilginizi çeken İplik firmasına tıklayarak işletmenin detaylı bilgilerini ve harita üzerindeki konumunu görebilir, yol tarifini alabilirsiniz.


Two leading yarn manufacturers based in Niğde , Birko ve Ultaş both decided to suspend their production consecutively. Operating in Niğde , Birko A. Niğde -Bor karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki bir iplik fabrikasının pamuk deposunda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede pamukların alev alması sonucu yangın büyüdü. Galeriler Videolar Yazarlar.


Soğutma çalışmaları devam eden yangında, depo bulunan pamuk balyaları taşınıyor. Niğde Belediyesi, ilçe belediyeler, askeri itfaiye ekipleri yangın yerine sevk edildi. NİĞDE ’de bir iplik fabrikasının pamuk deposunda çıkan yangın, maddi zarara neden oldu. Konum Niğde , Türkiye Sektör Tekstil. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi’nde pamuk ipliği üreten bir fabrikanın pamuk deposunda başladı.


Profili rozetlerini görüntüle. Tanıdığınız kişileri bulun. Pamuk ipliği üreten özel sektöre ait tekstil fabrikasının pamuk deposunda çıkan yangın, Niğde İtfaiyesinin yoğun çabası sonucu kontrol altına alındı.


Temmuzda meydana gelen yangın, Tekstil fabrikasının fabrika bölümüne sıçramadan kontrol altına alınan yangında maddi hasar meydana geldi. Niğde Merkez - Niğde OSB , Niğde : Niğde Merkez - Niğde OSB bölgesinde bulunan ÇETİNKAYA MENSUCAT SAN. En büyük iplik üretim kapasitesine sahip Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Bursa ve İstanbul gibi illerdeki fabrikalar ard arda kapılarına kilit vururken bazı sanayiciler ise çareyi yurtdışına gitmekte buldu. Satılık Daire Niğde Merkez İlhanlı Mah. Her Nevi İnşaat Demiri, Etre, Ciroz, Çelik Hasır, Playwoo Osb, Tayrot Takımı, Alçı Çeşitleri, Teleskobik Direk.


MET İPLİK SANAYİ VE TİCARET A. Sizin gibi insanlar tarafından oluşturulmuş bir haritadır. Koyunlu halıları ve iplik üretimi. Yatırımlarına süratle devam eden BİRKO ŞİRKETLER GRUBU, BİRKO A. Kayseri İplik -- Kayseri İplik -- Niğde Open End.


Eskisaray Mahallesi, Niğde - Bor Yolu 7. Ayrıca İstanbul ilinin Kartal ilçesindeki diğer mekanlarıda (Cevizli mahallesi dahil) bu sayfalarda bulabilirsiniz. Fabrikası Teşvik Belgesini Aldı. Sektörümüzün ana hammaddelerinden biri konumunda bulunan ve yıllık milyar dolar değerinde ithalat gerçekleştirilen pamuk ipliği ve suni sentetik devamsız liflerden ipliklerin.


Oysaki Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu’da son yılda yüzlerce iplik fabrikası kapandı. Bunları üretime hazır hale getirmek sadece ay alır, binlerce istihdam sağlar. Beyteks Tekstil firma sahibi Ali İlbeyli: Ceyhan, Osmaniye ve Kadirli’de bin işçi kapasiteli fabrikalarımız var. Niğde Organize Sanayi Bölgesinde pamuk ipliği üreten bir iplik fabrikasında çıkan ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında maddi hasar meydana geldi.


Marmara istanbul restoranları. Niğde tesislerinde mevcut teknoloji ile openend viskon iplik üretimi yapılmakta, İstanbul tesislerindeki örme bölümünde her çeşit standart ve fantazi örme kumaş üretilmektedir. Boya fabrikasının sahibi oğlunun cenazesine katıldı.


Kayseri-Şarkışla, Kütahya-Emirler, Fevzipaşa-Gölbaşı, Gölbaşı-Malatya, Ulukışla- Niğde , Zile-Sivas, Kütahya-Balıkesir. Türkiye’de tekstil sektörünün kaliteli ve güvenilir polyester iplik ihtiyacını karşılamak düşüncesiyle faaliyet gösteren KORTEKS, üretim çalışmalarını Bursa’da konumlanmış tesislerinde gerçekleştirmektedir. Balıkesir’e 1milyon dolarlık iplik tesisi yatırımı için anlaşma imzaladı. PLİK FABRİKASI BATMAN İÇİN ÖNEMLİ” Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde marka tekstil firması olan Gamateks’in iplik fabrikasının yatırımına Vali Ahmet Deniz, tam destek verdi.


Bölgede kaliteli pamuğun Batman’da yetişmesini göz önünde bulunduran Gamateks Yönetim. PİRAMİT SENTETİK İPLİK A. Nakliye organizasyonu müşterinin tercihi doğrultusunda yapılır ve ücreti alıcıya aittir. Detaylı Bilgi ve Siparişleriniz İçin SEMRAN KARATAY s. Her ipliğin kendine has özelliği vardır. Kaliteli halı ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılayan, hem bakarken hem de kullanırken sizi mutlu edecek halıdır.


Pamuk ve çırçır işletmesi, ham pamuk yağı işletmesi pamuk ve iplik geri kazanım, iplik fabrikası , örgü kumaş işletmesi, konfeksiyon işletmesi,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar