10 Ocak 2018 Çarşamba

Tekno yapı kimyasalları bayileri

Kayseri ve Afyon daki son teknoloji fabrikalarıyla Türkiye nin lider üreticilerindendir. Mastikler Ve Yapıştırıcılar. Dış Cephe Kaplama Ve Isı Yalıtım Sistemleri. Mimari Yüzey Koruyucular.


Epoksi Ve Poliüretan Esaslı Kaplamalar. Yüksek Performanslı Kaplamalar. TEKNO YAPI KİMYASALLARI A. Türkiye’ye hizmet veren ürün çeşitliliğiyle, kalitesiyle ve.


Güvenilir, Kaliteli ürün ve hizmet, Sektörel ve teknolojik gelişimleri takip etmek ve bunları sektöre sunan ilklerden olmak. Firmamız yapı kimyasalları alanında satış ve teknik destek vermektedir. Alternatif tedarik kaynaklarını araştırıp bulmak. Sika Yapı Sistemleri Bayi Noktaları. Misyonumuz, güvenilir, kaliteli ve estetik yaşam alanları yaratmaktır.


Bu web sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için çerezler kullanılmaktadır. Sitesi Gizlilik Politikası’nı inceleyebilirsiniz. Yenilikçi Alt Yapı Mühendislik Çözümleri. Güneş Enerjisi Sistemleri. Demmerg Yapı Kımyasalları.


Referans Projeler Master Builders Solutions ürünlerinin kullanıldığı projeler. Optimum Yalıtım Tüm hakları saklıdır. Aragonit Ürünleri Ile Sektörde Farki Yasayin. Müsterilerimizin sadakati ve güveni bizim için oldukça önemlidir ve bu nedenle kaliteli bir hizmet sunmak konusunda oldukça titiz davranmaktayiz. Dış mekanlarda kullanılan su geçirimsiz kimyasallara, bakterilere ve donmaya karşı dayanıklı uzun ömürlü rengi solmaz hijenik temizlenmeye müsait kaplama malzemeleridir.


Grubunun, inşaat sektöründeki all ve tekno markalarını destekleyen, modern ileri teknoloji, yönetim, üretim ve piyasa tecrübesi ile inşaat sektörünün her aşamasında ihtiyaç duyulan alçı, alçı plaka, pvc vinil kaplı plaka, profil, beton astarı, bims ve yapı kimyasalları gibi, yapı malzemelerini üretip piyasaya sunmaktadır. Yeni Malatyaspor oynanan lig maçı ile. Bayi toplantımız şölen havasında gerçekleşti. Birçok uluslararası şirketle yakın temas halinde çalışarak sektörün ihtiyacı olan tüm.


Alman üretici KÖSTER Bauchemie AG, yapı kimyasalları , su yalıtımı ürünleri ve sistemleri konusunda yılların getirdiği bir uzmanlığa sahiptir. Bu sistemler, dünya çapında yeni ve eski birçok yapıları korumaya devam etmektedir. GU sektöründe lider bir firma olarak, müşte­ri­le­rine üretim, montaj, yalıtım ve periyodik bakım için gerekli kimyasal yapı ürünleri de sunmaktan gurur duymakt­adır. Tabi ki tekno ­lojik olarak gelişmiş ürünleri tercih edersiniz.


AYK olarak, yapı kimyasalları ve yapıştırıcılar sektöründe çözüm üreten, günümüz teknolojisinin sıkı bir takipçisi olan ve mükemmeli siz değerli müşterilerimize ulaştırmak için durmaksızın çaba harcayan güçlü, yenilikci ve deneyimli bir firmadır. Derz Dolgu Çatlak Tamir ürünleri Nasıl Ulaşırım. Satış Ekibi ve Bayileriyle Tüm Türkiye’de. Tarihi yapılar için geliştirilmiş, Puzolanik Kireç ve Mikronize karbonatlar içeren, yapı bileşenlerinin yapısal onarımı için geliştirilmiş özel bir karışım,.


Seramik ve Pvc Yapıştırıcıları. Yapı kimyasalları ve su yalıtımı ürünleri ile başlayan üretim kısa sürede genişlemiş ve izolasyon. DRACO, yapı kimyasallarında gelişen yeni teknolojileri yakından takip ederek deneyim ve bilgi birikimini kalite ile birleştirip akılcı çözümler üretir. Alçı ve Alçıpan Ürünleri Ürün detayını incelemek için tıklayınız.


Yalıtım Malzemeleri Ürün detayını incelemek için tıklayınız. Yapı Kimyasalları Ürün detayını incelemek için tıklayınız. KARPOL PETROL ÜRÜNLERİ TEKSTİL GIDA LOJİSTİK DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KARPOL OTO KUAFÖR VE YIKAMA ŞUBESİ.


Burada BASF ürünleri hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Portföyümüz katkı sistemlerinin yanı sıra yapı sistemlerini kapsar. Türkiye çapındaki Satıcı ve Uygulayıcı Bayi Listemize bu linkten ulaşabilirsiniz.


AYM Yapı Malzemeleri LTD. Adana, Mersin, Niğde, Osmaniye, Hatay il ve ilçelerinin malzeme dağıtımını yapmakta olup bölgede adet satıcı ve uygulayıcı bayi ağı ile satış, uygulama ve teknik destek vermektedir. Beton Tamir ve Koruma sistemleri. Isı Yalıtım Yapıştırıcısı. Zemin sistemleri ve Şaplar.


Su yalıtım ürünleri alanında balkon ve teras yalıtımı için kullanılan kimyasallar,. Bitüm-Alüminyum Esaslı Yansıtıcı Boya. Son teknolojiler kullanılarak üretilmiş ve direnci arttırılmış dayanıklı yapı kimyasalları ürün grubu çeşitlerine yakından göz atmaya ne dersiniz? Bitüm Emülsiyonu (Bitüm Astarı) İncele. Dayanıklı yapı kimyasalları ürün grubu hakkında detaylı bilgi almak için hemen tıklayın!


Bu durumdaki en büyük etken yeni bir sektör olan yapı kimyasalları sektör. Pak Yapı Dijital Katalog Pak Yapı PDF Katalog. TSE, CE ve Uygunluk Belgeleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar