15 Ocak 2018 Pazartesi

Parmak izli kapı

Bu sistem ev kapılarından bina kapılarına, bahçe kapılarından kasa ve diziüstü bilgisayarlarına kadar kilitli her sistemde rahatlıkla kullanılıyor. TL ve ücretsiz kargo ile n11. YAPINIZA GÜVEN VE ESTETİK KATAR. Kale merkezi kilit sistemi kullanılmıştır. Parmak İzi Giriş Sistemlidir.


Kasa iç yüzeyinde ve pervazlarda ahşap kaplama mevcuttur. Meyer parmak izli kapı kilitleriyle ev ve ofisleriniz maksimum güvenliğe sahip olacaktır. Kapı kasası ahşap kaplamalıdır.


Hakkımızda Müşteri Hizmetleri Giriş Yap veya üye ol Giriş Yap. Bir kapıda kullanılacaksa kapıya elektronik kilit monte edilir, parmak izi cihazının kontağı kilide bağlanır, veya turnike üzerine okuyucular takılarak turnike kontrolü sağlanır. Kapınızı parmak izli sisteme nasıl geçirebilirsiniz?


Gerçi bunu bir klasik olarak söyleyebilirim, çünkü sektörde ne varsa yeni hep benden duyuyorsunuz ayıp söylemesi. PARMAK İZLİ GEÇİŞ UYGULAMA ALANLARI. Suprema parmak izli okuyucuları gelişmiş parmakizi sensörü, ödüllü algoritmasıyla geçiş sistemlerinde eşsiz performans sunar. Biometrik sektörünün en yüksek doğruluk oranına sahip ve en hızlı parmak izi tanıma ve onaylama süresine sahiptir. Otel odaları ve Ofis ortamların da kullanılan bu sistem parmak izi ile kapı açmak için kullanılır.


Zkteco kapı açma sistemi kaliteli ve fiyat olarak oldukça uygundur. Kale parmak izli çelik kapı kilidi sistemi Xakıllı kilit ile b. TÜRKÇE KULLANMA KILAVUZU İLE GÖNDERİLECEKTİR. VOLT ADAPTÖR ALMAYI UNUTMAYINIZ MAGAZAMIZDA BULUNMAKTADIR Hassas ve çabuk yanıt.


Parmak izli kapı

Kart Okuma : Proximity Kart, Mifare Kart ve Harici HID kartlarını okuyabilir. SF 1parmak izli kapı açma cihazında çoklu dil tercihi yapabilirsiniz. Zengin menü içeriğine erişmek artık birden fazla dil ile mümkün. Sadeleştirilmiş menüler ve renkli arayüzün size en büyük getirisi navigasyon basitliği olacaktır.


Bence bu başlı başına maliyetin çoğunu baştan çıkarıyor. Evet baktım en son ay önce yazmışım yazı, gittikçe yavaşlıyorum. O yüzden yazılarımın kıymetini bilin, az olan kıymetlidir malum. Log bilgileri rapolanabilir.


Parmak izli kapı

Modern ve şık görüntüsü ile yetki sınırlandırmasını yapmak istediğiniz tüm kapılarınızda kullanabilirsiniz. TL Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz! Kullanılan parmak izi vücut ısısını. Belki birkaç yıl önce sadece filmlerde izlediğimiz parmak izli çelik kapı sistemleri artık ev güvenliğinde sıradanlaşmaya başlamak üzere.


Personellerin parmak izleri parmak izi okuyucuya tanıtılır. Yale Kilit Antalya Yetkili Bayii ve Servis. Mul-T Lock Antalya Bayii ve Yetkili Servis. Desi Ulock Alarm Elektromekanik Kilit.


Sistem bileşenleri kart veya parmak izli okuyucular ile turnikeler ve geçiş kontrol programıdır. Tüm kapılar ile uyumludur. Desi Classic FC 1parmak izli kilit sistemi ile çelik kapılarınızı parmağınız ile çok rahat açabileceksiniz. Sistem içerisinde dahil olan uzaktan kumanda ve alarm sistemi sayesinde çok daha güvenli rahat kullanım sağlayabilirsiniz. Desi utopic parmak izli barel Standart bir kapı için birkaç dakika içerisinde parmak izi ile açılıp otomatik olarak kilitlenir hale gelebilir mi?


Marelli kalitesi ve güvencesiyle satılan bu ürün yine ithalatçısından en uygun fiyatlarla size sunuluyor. Son teknoloji parmak izli kilit sistemleri ürünlerini inceleyebilir, en uygun fiyat ve süpriz kampanyalar ile sipariş verebilirsiniz. Kale Kartlı Lüks Seri Ofis Kilit Sistemi. Yeni parmak izi öğrenme ve parmak izi tanıma işlemlerini saniyeden daha az sürelerde yapabilmesiyle öne çıkan modül, diğer parmak izi modüllerinin tanımakta güçlük çektiği çocuk. Ofis, apartman, ev kapılarına rahatlıkla uygulanabilecek bu sistemler sayesinde artık anahtar kullanmanıza gerek kalmayacak.


Yatırımcılarımızın ihtiyacı olabilecek her türlü bilgi, belge ve dokümana ulaşmak için tıklayınız. Cam kapılar için elektronik şifreli kartlı parmak izli kilit sistemleri kolay montaj uygun fiyat avantajları. Access kontrol güvenli geçiş kontrol için şart.


Rfid kartlı ve parmak izli access kontrol cihazları biyometrik tanıma sistemleri ile kapı açma. Bu sayfamızda yer alan parmak izi okuyucuları personel maaş hesaplamaları, personel devam kontrol, parmak izli kapı açma ve daha bir çok uygulamada kullanabilir, işletmenize uygun programı sayfanın alt kısmından seçebilirsiniz. Geçiş kontrole dair tüm ürünler. Desi parmak izli kapı kilitleri Eskişehir yetkili servisi olarak hizmet veriyoruz. Yazımızda ütopic parmak izli kapı kilidi hakkında gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.


Daihatsu Micom Fotoselli kapı çalışmaktadır. Bir kişinin parmağı bile sisteme tanıtılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar