27 Şubat 2019 Çarşamba

Delikli asma tavan

Delikli asma tavan

Akustik ses yalıtımı ve izolasyonunda kullanılan ve maximum performansı sağlayacak akustik süngerler ve yalıtım malzemeleri fiyatlarını firmamız ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. En büyük özelliği taşıyıcılarının gizli olmasıdır. Bunların yaklaşık kadarı tavan fayansı, tavan ızgara bileşenleri ve kadarı akustik panelleri şeklindedir. Banyoma metal asma tavan icin Teklif alip anlastiktan sonra gun sonra islemler bitti. Super iscilik ve cok uygun fiyatla hizmet aldim.


Kapora teklif etmeme ragmen kapora almadan islemleri tamamladi. Kendisi ayrica gayet nazik yardimci olmaya calisan nazik bir calisan. Tek delikli askı laması, askı aparatları, alçıpan profil, Tprofil malzemesi, lamel asma tavan aksesuarlarından olup İstanbul’da yer alan fabrikamızda üretimi yapılmaktadır. Tprofil, lamel asma tavan aksesuarlarından olup İstanbul’da yer alan fabrikamızda üretimi yapılmaktadır. Bunlar mevcut düz veya delikli desen çeşitli ile ve aynı zamanda RAL renkleri tam kapsamlı olarak tedarik edilebilir.


Clip-In Metal tavanlar kişisel refahı etkileyen tasarım ürünleridir. Standart montaj kolay elemanları, bina sahibinin, mimarın veya planlayıcının bireysel gereksinimlerini karşılamak için özelleştirilebilir. Alüminyum panel asma tavan , fırın boyalı alüminyum panel ya da boyalı bant panellerinin özel tırnaklı taşıyıcı profillere kenetlenmesi sureti ile oluşturulmaktadır. Düz veya delikli desen gerçek.


Delikli asma tavan

Akustik alçıpan sistemleri karolaj sistemde uygulanmaktadır. Metal asma tavan şekillendirme işleminden sonra fırın boyama teknolojisi ile boyanmaktadır. Yüksek derecede akustik değerlere sahip, yangına dayanıklı, yüzeyi mikro delikli mineral esaslı asma tavan plakasıdır. Projeye uygun olan yerlere ahşap delikli panel uygulama alanına farklı akustik performans sağlanabilir. Perfore ( delikli sac levha) tablomuz aşağıdaki gibidir.


T taşıyıcı sistemler ile genişletip geliştirdik ve piyasaya geniş seçenekler sunabilmekteyiz. Asma Tavan ve Menfez Sistemleri. Değerli ziyaretçimiz, deckon. Nasıl streç tavanlar vardır?


Aydınlatma tasarımı yüzey3. Taşyünü asma tavan plaka, akustik, hijyen, ısı izolasyonu, yangın ve nem dayanımı konularında farklı beklentileri ekonomik şekilde ve sınırsız yüzey seçenekleri ile karşılayabilmesi sayesinde tüketiciler tarafından tercih edilir olmuştur. Delikli germe tavan çeşitleri3. Hızla gelişen üretim teknolojisini yakından takip etmiş, tüketiciye her zaman yeni ürünler sunmak ve müşteri memnuniyetini sağlamak için üretilen malzeme çeşitliliğini ve kaliteyi. Galvaniz Köşe Profili – Baklava Dilimli.


Genişletilmiş metal asma tavanlar , özel boşluklu dokusu ile mükemmel ışık ve hava geçirgenliği sağlayan tavanlardır. Farklı göz aralıkları ve mesh yönünde yapılan değişiklikler ile, mükemmel ışık ve farklı görüş açıları oluşturulmasına imkan vererek, kullanıldığı alana değer katmaktadır. Düz gofreli, delikli , fırın boyalı veya flock kaplamalı. Tavanlar duvar kağıdı ve boya ve sıva ve fayans gibi bir delikli tavan yüklemek ve dekore edilebilir. Ev (daire) şartlarında, nadiren kullanılır, ancak ofislerde veya mağazalarda çok daha yaygındır.


Atlamalı olarak ( asma tavan ) sonsuz (ses duvarı) şeklinde çalışabiliriz ve malzemeleri boy kesilmiş veya rulo halinde sevk edebiliriz. Ahşap Duvar Paneli Ahşap Duvar Paneli. H malzeme delme işlemi pek mümkün olmuyor. Aspen Bölme Duvar Sistemleri Yeni Markası “Sepera” Çatısı Altında Birleşti! Büyük alan uygulamalarında tek yönlü ve yüzer şekilde monte edilen paneller, kullanıldıkları alanlarda mekan algısını genişletmektedir.


Kullanıldığı yerin hacmini daraltmadan tavan yüksekliğini düşürmek için sık tercih edilen metal asma tavan malzemelerdir. Toplantı odalarına tercih edilen akustik asma tavan , konuşma sırasında hiçbir efekti kaçırmamanızı sağlar. Düz panellerden farklı olarak metal plakaların derinlik verilerek hacim kazandırılmış asma tavan sistemidir. Tüm sistem demonte olduğundan arkasındaki tesisatın bakımı kolaydır. Alternatif plaka birleşim seçenekleri ile farklı görünüşler sunar.


Profillerin tavana ya da birbirlerine sabitlenmesinde ya da gerekli kullanım şartlarına uygun hale getirilmesine yarayan aksesuarlar değişik tip ve ebatlarda olabilmektedir. Anasayfa Hakkımızda Hizmetler Ürünler Galeri İletişim. DELSAC KATALOG OTURMA GRUPLARI Kolon Kaplama.


Duvarlarda ve tavanlarda kullanılan modelleri vardır. Lamel asma tavan sistemleri mm veya 1mm eninde maksimum metre olarak perfore ( delikli ) veya düz olarak üretimi yapılmaktadır. Genellikle banyo ve WC asma tavanlarıda tercih edilmektedir. Bu paneller üzerindeki delik çapı ve delik sayısı, panelin perforasyon oranını yani akustiklik özelliğini belirler.


Delikli asma tavan

Tavan kaplama elemanı olarak delikli alçı plakalardan, aralıklı konulmuş profilli ağaç elemanlardan, mineral lif plakalardan, delikli sunta ve benzeri gereçlerden. Akustik kumaş kaplı asma tavan , parmephon akustik , parmephon camyünü akustik panel , parmephon asma tavan ,. Detay: Panellerin delikli olan arka yüzüne ses yutma miktarını arttırmayı sağlayan kompozit malzemeden üretilmiş özel ince bir akustik keçe kullanmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar