20 Şubat 2019 Çarşamba

Trapezoidal alüminyum levha

Alaşımlı alüminyum plaka ve levha ayrıca extrüzyon ürünlerde çözüm adresiniz. Uzun Tanımı MEVCUT AHŞAP, ÇELİK, BETONARME KİRİŞ VEYA AŞIKLI ÇATI ÜZERİNDE 0. Tİ, müşterilerinin tüm alüminyum profil ve levha ihtiyaçlarını standart kalıplar ve müşteri odaklı özel kalıplarıyla karşılayıp, günden güne gelişerek satış kapasitesini arttırmıştır. Alüminyum ihtiyaçlarınız için inovatif çözümler. Trapezler, alüminyum ve galvanizli saclardan, istenilen boylarda, tonaja bağlı olarak farklı renk seçeneklerinde üretilebilmektedir. Detaylı bilgi için satış temsilcilerimiz ile irtibata geçebilirsiniz.


Saf alüminyum yumuşak bir metaldir ancak alaşımları saf halinin ortalama katı kadar mukavemetlidir. Ağırlığı, çeliğin veya bakırın yaklaşık üçte biri kadardır. Levha Kalınlığı : Minimum 0. Oksidasyona karşı üstün direnc özelliği gösterir. Mevcut ahşap, çelik, betonarme kiriş veya aşıklı çatı üzerinde 0. Trapezoidal kesitli levhalar: Hkondisyonunda min Brinel sertlik derecesinde.


OLUKLANDIRILMIŞ LEVHA MAMÜLLERİNİ ( TRAPEZOİDAL VE SİNÜZOİDAL) UZUN BOY EN ALTTA VE SIRASIYLA EN KISA BOY EN ÜSTTE OLACAK ŞEKİLDE İSTİFLEYİNİZ. Boyalı sac trapez levha ve alüminyum trapez levha olarak üretim yapılmaktadır. Kuruluşundan bu yana hizmet ve ürün yelpazesini genişleterek her zaman yenilikçi olmuştur.


Trapezoidal alüminyum levha

Display-Çerçeve-Yönlendirme. En iyi ve kaliteli ürünler sunmayı görev biliriz. Uzman personelimiz ve yıllık tecrübemizle müşterilerimize doğrudan destek sağlıyoruz.


ETA DESENLİ LEVHA KULLANIM ALANI: İnşaat sanayi, mimari uygulamalar, genel amaçlı metalik işlerde, otomotiv sanayi, deniz ve taşımacılık uygulamalarında. Firma, Çin Menşeili BESTBOND markalı ve yerli üretim olan SARAYBON ALUBOARD ve ALUFACE markalı alüminyum kompozit paneller ile cephe kaplama konusunda en uygun çözümleri sunmaktadır. Paslanmaz levha , rulo, çubuk, lama, köşebent, boru, profil çeşitleri, alüminyum alaşımlı levha , çubuk, rulo, boru, özel. VIG Makina, ikiz merdaneli sürekli döküm hattı ( alüminyum ve magnezyum için), ergitme fırınları, tutma fırınları, tavlama fırınları ve haddehanelerinin yanı sıra alüminyum levha üretimi için komple anahtar teslimi tesis hizmetleri de sunmaktadır. Firmamız kalite, güven ve müşteri memnuniyetini öncelik alarak bugünlere gelmiştir.


Aşağıdaki listelerde stoklarımızdaki çeşitlerimiz, alaşım ve kondüsyonlarımız hakkında bilgi alabilirsiniz. Oluklu Polikarbon levha birbirine alüminyum profillerle tutturulup alttaki karkas sistemine akıllı vida yardımıyla tutturulmaktadır. M Fitiller sayesinde su sızdırmazlık özelliği sağlamaktadır. Aluminyum teller başlıca kablo ve hortum sektöründe kullanılmaktadır.


Kablo sektöründe coaxial kabloların örgü bölümünde kullanılır. Yüksek mukavemeti sayesinde örgü makinelerinde kolaylık sağlar. Tutkulu tasarımlardan ,işlevsel çatı , cephe ve ışıklık kaplamalarına , güvenlik camlarına ve vakumla şekillendirilen bir çok malzemeye gerek sağlamlık , dayanıklılık ve düşük bütçeleme sağlar. Ulus Metal Sanayi ve Ticaret LTD. Avcılar Tesisinde üretime geçilmiştir.


Türkiye’nin Çelik Ürünleri Satış Sitesi Metal AVM. Trapez Sac, Sandviç Panel, Çinko, galvanizli düz levha , galvanizli oluklu levha ,galvaniz sac, tel, beton çiviler, galvanizli teller, aterboaratermit, aterpor. KULLANIM ALANI: Ev aletleri, inşaat sanayi, kimyasal proses, mutfak eşyası, aydınlatma gereçleri, ambalaj sanayii, depolama techizatı, ısıtma soğutma havalandırma sanayi, radyatör imalatı, basınçlı kaplar, otomotiv sanayi, çatı kaplama, panel, mimari uygulamalar, deniz atmosferine maruz yapılarda yakıt ve yağ. Alucobon iki yüzü alüminyum levha ile kaplı plastik veya mineral dolgulu çekirdekten oluşan bir yüzü renkli alüminyum kompoze levhadır. Ferforje bir sanat olarak tanımlanmaktadır.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. YASSI ÜRÜN Hadde tezgahlarında elde edilen ürün ( levha , folyo, şerit, disk). ALÜMİNYUM TOZU 0-1mikron 98. Hafifleştirilmeye yönelik kullanılan bu spesifik alüminyum malzemeler özellikle kamyonların yakıt depolarında, otobüslerin kapılarında, bagaj kapaklarında ve ara paravanlarda. Kullanım alanınıza özel olarak standart dışı ürünler de temin edilebilmektedir.


Trapezoidal alüminyum levha

Sistemin sandviç olabilmesi için metallerin ısı yalıtım kabu ğuna aderansı çok iyi sa ğlanmalıdır. Stoklarımızda düz alüminyum levhalara ek olarak boyalı ürünler de yer almaktadır. Aksi halde iç-dı ş levha ve ısı yalıtım çekirde ği bir bütün olarak davranamaz ve kendinden beklenen gerekli yükleri ta şıyamayıp istenmeyen zararlara yol açabilir. Alaşım, temper, kalınlık aralığı, genişlik aralığı, uzunluk ölçülerinin yer aldığı alüminyum levha özellikleridir. Shrink ambalajlarda piyasaya sunulur.


Granit, alüminyum , mermer veya cam cephe kaplamalarının ara bölmesinde ısı, ses ve yangın yalıtımı sağlar. Havalandırma yüzeylerinde yangın yalıtımı sağlar. Ankalaj ekipmanları sayesinde cephe yüzeylerinde taşıyıcı.


Gümüşova-Düzce tesislerinde: çeşitli alüminyum hurdasını ayrıştırıp, sınıflandırarak satışını ve yıllık bin ton kapasiteyle alaşımlı, alaşımsız külçe, yarım küre, piramit gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar