15 Şubat 2019 Cuma

Katlanır cam sistemleri

Albert Genau Isı camlı katlanır cam sistemleri patentiyle ASO İnovasyon Ödülünün sahibidir. Patent, Avrupa ülkesinde geçerli Avrupa Patent Ofisi (European Patent Office) tarafından onaylandı. Ev uygulamaları dışında restaurant, cafe, gibi ticari alanlarda, kış bahçelerinde de yaygın olarak kullanılanılır. Tercih edilen sistemin yapısına göre tek camlı veya çift camlı olarak uygulanabilir.


Katlanır cam sistemleri

Cam balkon hakkında çeşitli sorularınızı ARES katlanır cam balkon sürgülü cam balkon giyotinli cam balkon firması olarak internet sitemizde katlanır cam balkon, sürgülü cam balkon, giyotin motorlu cam balkon ile ilgili aşağıda yazan bütün soru ve sorunlarınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Bundan çok uzun olmayan bir süre önce bir cam balkon sisteminin size sunacakları sınırlıydı ve daha ileriye gidilebileceği düşünülemezdi. Kış bahçesi sistemleri tavan kısmı cam yada branda sistemlerinden yapılabilir.


Sürme Cam Balkon Sistemleri. Veranda Akılcı ve yenilikçi Veranda katlanır cam balkon sistemi. Vela Gold Evin salon ve odaları dışında yepyeni bir yaşam alanı sunuyor. Camekân Camekân katlanır cam balkon sistemi, kullanım kolaylığı ve güvenliği sağlamak için bütün ayrıntılar düşünülerek tasarlanmıştır.


Giyotin cam ve Giyotin cam sistemi - Hareketli küpeşte - Otomatik cam balkon, Cam duvar , Açılır çatı sistemleri , kışbahçesi,teras kapatma veracam. Web sitesinin tüm içeriği BKS firmasına aittir ve izin almaksızın kullanılamaz. Katlanır Cam Balkon Sistemleri.


BKS Cam Balkon Sistemine özgü otomatik katlanır kılavuz sayesinde camlar kapalıyken kılavuz kendiliğinden kapanır. Bu sayede perde kullanımı kolaylaştırır. Her bir kanatta rulman vardır. Standart cam balkon tasarımları ve katlanır cam balkon modelleri olmak üzere iki model üzerine geliştirilmektedir.


Yeni nesil ev tasarımlarında tercih edilen katlanır cam balkon modelleri estetik ve ergonomi kavramlarını birleştiren tasarımlarla üretilmektedir. Yazlığımız için yaptırdığımız katlanır cam sistemi evimizin adeta çehresini değiştirdi. Balkon camlama,alüminyum küpeçte ve korkuluk imalat ve montajı,sabit cam vitrin(işyerleri için) imalat ve montajı faaliyette bulunduğumuz alanlardandır. Diğer firmaların kullandığı ve piyasada ekonomik cam balkon olarak bilinen sistemden son derece üstün olan katlanır cam balkon sistemimiz.


Cam Balkon sistemlerinde kullanılan tüm aksesuar ve malzemelerinin üzerinde kalite güvence logosu bulunmaktadır. Yukarıdaki resimde görülebildiği gibi pliseli perdeler her bir katlanır cam kanadına ayrı – ayrı monte edilebilmektedir. Kanatların üstünde bulunan tekerlekler tavana neredeyse sıfır bir mesafeden çıkış yapmaktadır. Camların katlanıp aynı noktaya toplanabildiği katlanır cam sistemleri , mevsimsel farklılıklara çok iyi uyum sağlar. Güzel hava şartlarında açık tutularak, mekanlardan maksimum düzeyde faydalanılabilir.


Bahçeli evlerde zemin katlarda bulunan teraslarda da kullanılabilir. Kafeterya, restoran ve benzeri mekanlarda da bu ürünler çok kullanışlıdır. Ares Cam Balkon Sistemleri , katlanır cam balkon sistemleri alanında uzman kadrosuyla sorunlarınızı en kısa sürede çözmektedir. Satışını yapmakta olduğumuz cam balkon sistemlerinin aynı zamanda imalatını da yapmakta olan firmamız, imalat süreci sonrası uzman ve deneyimli montaj ekipleri ile balkonunuza kusursuz bir şekilde.


Isıcamlı Cam Balkon Sistemi. Bu sistem sizlere alüminyum sisteminin tüm avantajlarını sunuyor. Ayrıca ahşap renk sevenler için ahşap renk kaplama alüminyum sayesinde size gerçek ahşap duygusu yaşatıyor.


Katlanır cam sistemleri

Ral renk sayesinde istediğiniz renge boyanabilme seçeneği sunuyor. Tuzla cam balkon sistemleri alanınıza uygun en iyi cam modelleri seçmenize yardımcı olur. Sistemlerimizin tümünde diğer cam ürünlerine göre daha esnek ve dayanıklı yapıdaki temperli camlar kullanılır. KATLANIR CAM SİSTEMLERİ.


Kupa ısıcamlı katlanır cam balkon sistemleri tamamen yerli ve patentli bir üründür. Yaz kış demeden kullanım kolaylığı sağlar. Kupa haraketli cam sistemleri olarak arge çalışmaları neticesinde ısı camlı sürme cam balkon sistemlerini geliştirdik. Bölgesel Fiyatlar İstanbul Fiyatları. Cam balkonumuz takılacağı gün söz verilen saatte geldiler, tertemiz çalıştılar, ayrıca evimize gelen tüm firma çalışanları çok saygılı ve düzgün insanlardı.


Her açıdan çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz. Cam , akışkan bir maddedir. A Kalite Montaj Anlayışı.


Giyotin Cam Sistemleri otomatik ve manuel olarak benzersiz dikey çalışma özelliğinde cam panelleridir. Cam balkon sistemleri uygulandığı mekanları dış etkenlerden ve kötü hava şartlarından koruyarak ilave bir yaşam alanı oluşturulmasını sağlar. Bahçe keyfini yılın ayı sürmenizi sağlayacak kış bahçesi uygulamalarımız ile en ideal ortamları yakalayabilirsiniz.


Kışın soğuk havalarda da cam bir alanda partiler verebilir veya kendinize yeni yaşam alanları oluşturabilirsiniz. Bu modellerde ise çalışma prensibi geleneksel sürgülü kapılar gibi işliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar