1 Şubat 2019 Cuma

Kapi kasasi

Kapi kasasi

WEB Sitemizden Ulaşabilirsiniz. Profildeki Mavi Linke Tıklayarak Siteye Bakabilirsiniz. Showroom’umuza da bekleriz. Montaj ve Özel Ölçü Seçeneğimiz Vardir.


Sac kasa imalatçısı olan firmamız, tecrübeli kadrosu ile sac kasa imalatı konusunda bir hayli iddialıdır. Buffer Secret Socket Gizli Duvar Kasası. KAPI KASASI SAG UST RENO 9. Daima musteri memnunyetine onem vermek,en guvenilir ve en tercih edilen sirket olmak. En iyi,en guncel teknolojiyi kullanarak cagdas uretime gecmek ve surdurmek.


Iki parcadan olusan aluminyum kapi kasasinin pervaz genisligi kanat mentese tarafindan 50mm, diger taraftan 63mm dir. Teknik olarak tugla duvar, beton duvar lar icin tasarlanmis olup,ince, duz ve yalin bir gorunum saglar. LÇÜ: İmalâtın esas aksamı duvara konacak kenetlerle birlikte boyanmadan önce tartılır, ataşmana kaydedilerek yerine takılır.


DKP sacdan üretilmektedir, isteğe bağlı olarak Galvanizsac’dan da üretim yapılabilmektedir. Kapasitemizi artırıyoruz Bizler yaptığımız işin öneminin ve ne kadar fazla öneme sahip olduğunun firma olarak her zaman bilincinde ve daha iyisini yapma arzusu içerisinde olmaktayız. Fitilli köşe sac kasalarımız duvar.


Açıklaması Ayarlı Alüminyum Kasa Pervaz. Ayarlı veya sabit sistem olarak iki türü olan alüminyum kapı kasası modelleri ile iç kapılar için ergonomi sağlayabilirsiniz. Sağ ve sol yönlere açılmaya imkan sağlaması, tek ya da çift kanat kapı kullanma olanağı sunması bakımından oldukça kullanışlı olması ve estetik bir görüntüye sahip olması söz konusudur. Sac Kapi Kasası Teknik Bilgi 1. Dökümanı indirmek için tıklayınız. Ataşehir Dekorasyon , aluminyum kapı kasası olarak dekorasyonu sektöründe hizmet vermektedir.


Kapi kasasi

Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Alüminyum profil, alüminyum doğrama aksesuarları, alüminyum süpürgelik, kompozit levha vb.


Rüyada kapı kasası malın çoğalmasına ve bolluk içinde bir hayat yaşamaya ve mutlu olmaya, evlatlarını sürekli ihmal ettiğine delalet eder. TSE tarafından verilen Türk Standarlarına Uygunluk ve imalata Yeterlilik Belgelerine sahiptir. Ahşap kapı kasalarının montaj tekniği, aslında binanın inşası sırasında belirlenir. Binalarda iç cephe kapı sistemlerinde kasa olarak kullanılan alüminyum profillerinin, ayarlanabilir olması, lento altından kapı eşiğine kadar uygulamanın kolay bir şekilde yapılabilmesini sağlar.


Birleşim yerleri geçmelidir ve bazı parçalar vida ile tutturulur. KALFASAN AHŞAP FİRMASI MÜŞTERİMİZİN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA KİLİT,MENTEŞE,KOL,FİTİL ve NAKLİYE GİRMEKTE OLUP,MONTAJ ve CAM HARİÇ ÇALIŞMAKTADIR. Toz tutucu fitilli, fitilsiz olan, antipaslı statik tozboyalılar ve tek parçalı olan uygulamalar.


Sac kapı kasaları yapılacağı duvarı çevreleyen kasalar oldukça dekoratif bir görünüm sağlamaktadır. Laminat (pst) kapı Alüminyum ayarlı geçme kasalı laminat kapılar, çift taraflı 6mm ahşap Mdfli 42mm kalınlıkta üretilmektedir. Bu sayede müsait olmadığınız durumlarda, kapı otomatik olarak açılması size rahatlık sağlar. Kilitli Parke Taşı Görünümü ve kullanışlı oluşu ile kaldırım döşemeleri olmak üzere çevre düzenlemesi yapılan pek çok zeminde k. Gösterilen: ile arası, topla(Sayfa) HAKKIMIZDA.


Dinamik, verimli , tecrübeli, esnek , öğrenmeye açık , yenilikleri takip eden ve yüksek değer yaratan güçlü kadromuzla hizmetinizdeyiz. Hızlı Marka Arama Tüm Markalar. Genel inşaat malzemeleri tedarikçiliği, Metal, Cam, Ayna, Pleksiglas ve Pvc Ürün Tasarımı Ve ugulamaları Yapmaktadır. Kale Çelik Eşya, yıllık deneyimiyle çelik kapı, çelik kasa, yangın kapıları ve kompakt arşiv sistemleri gibi güvenliği esas alan ürünlerin üretimini yapmaktadır. Kullanım sırasında güçlü dayanım sağlamak için adet 12mm mdf bir araya preslenir.


Kapı kasası imaalatımızda, 1. Kapılar tüm madeni aksam idare tarafından onaylanmış ve kapı üzerine monteli şekilde teslim edilecektir. PARKE NASIL DÖŞENİR BÖLE TEKNİK HİÇ GÖRÜLMEDİ İNŞAAT DAİRE - Duration: 5:54. Dimak Yangın kapıları yangın anında, binalarda bölümler arası yangın geçişini. TL Vergiler Hariç: 3274TL. Karşılaştırma listesine ekle.


Karo, Parke, Taşı Kesme Makası. Daha geniş duvar yüzeylerinde takviye profiller kullanılarak genişletilebilmektedir. Orijinal fabrika çıkış rengi Naturel Eloksal dir. ISI KÖPRÜSÜ: Normal muhafaza odalarında kapı kanadını çevreleyen tek sıra özel kauçuk contalıdır. Donmuş Muhafaza Kapılarının kasasında gerektiğinde çok kolay değişen rezistans mevcuttur.


Katar’da yapı inşaat ve paralel bazı sektörlerde faaliyetleri bulunan şirketler grubuna bağlı bir şirket Türkiye’den kapı kasası ve aksesuarları ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar