20 Şubat 2019 Çarşamba

Poliüretan yanmaz levha

YANMAZ AKUSTİK SÜNGER BANTLAR;. Tüm mühendislik plastikleri ve kauçuklarının, kendilerine sanayide çok faydalı kullanım alanları sağlayan vasıfları vardır. Thinkon 1mm 3mm 5mm 8mm 10mm 15mm 18mm kalınlığında plastik beyaz yanmaz yalıtım su geçirmez wpc renk. JINBAO ucuz sert poliüretan köpük levha. En fazla ısı kaybı çatılarda yaşanmaktadır.


Poliüretan yanmaz levha

Dolayısıyla Sprey Poliüretan. Isı izolasyonunda kesin çözüm. Ek yersiz yekpare uygulama. Trapez sac, atermit, oluklu levha , gibi yüzeylere mükemmel yapışma ve aderans sağlar.


Asbestsiz klingrit levha yüksek sıcaklığa(Max 3°C kadar) dayanıklı bir üründür. Levha Kalınlığı Levha Ağırlığı. Kullanım yeri ve amacına göre farklı boy ve kalınlıklarda üstün teknik özelliklerde, taşyünü ve poliüretan yalıtımlı sandviç panel olarak üretilmektedir. Yalıtımlı panelin taşıyıcılığını sağlayan kaplama malzemesi değişik metallerden üretilebilir.


Poliüretan köpük esaslı yumuşak ve esnek, bir malzemeden yapılmıştır. Poliol’lerin İzosiyanat’lar ile girdikleri kimyasal reaksiyon sonucu oluşan polimerlerdir. Yüksek basınçlara dayanıklı olup yüksek sıcaklık izolasyonun‘da kullanılır. Yanmaz Malzeme) Poliüretan. Polikarbonat levhalar , hücresel bir yapıya sahip hafif plakalardır.


Yapılar için yüksek yalıtım değerleri ile birlikte yüksek darbe dayanımı ve yüksek ışık geçirgenliği sunar. Yüzey formları yanmaz poliüretan ürünlerle aynıdır. Alüminyum folyo kaplı ve kendinden yapışkanlı tipleri bulunmaktadır. Silis kumunun yüksek sıcaklıkta ergitilerek elyaf haline getirilmesi ile üretilmektedir.


Poliüretan yanmaz levha

Kaplama Cinsi:Çıplak alüminyum folyo, camtülü. Sesin türüne ve şiddetine göre pvc ve kurşunun poliüretan köpük ile çeşitli varyasyonları uygulanabilir. Yüzeyi farklı desenlerde ve düz olarak üretilen ham maddesi poliüretan olan akustik ses yalıtım süngerleridir. GALVANİZLİ VE BOYALI LEVHA. Polietilen ambalaj levhası.


Yüzey yapılarının yumurta ve piramit,Yumurta formlarına dönüştürülerek akustik performansları arttırılır. Yumurta kutusu poliüretan köpük üstün nitelikleri ile. A sınıfı yanmaz malzeme olması nedeniyle, yangın izolasyonu için kullanılan en güvenilir sandviç panel türüdür. Ayrıca, dış mekanik darbelere karşı ek bir mukavemet sağlar.


Galvanizli ve boyalı sac ana satış kalemlerini oluşturan mamül grupları altında rulo, levha , oluklu , stor ve trapez sac ürünler yer almaktadır. Ham maddesi poliüretan olan yanmaz özellikte birinci sınıf malzemelerden üretilen ses yalıtım süngerleridir. ISO sertifika ve belgelerine sahiptirler.


OSB esnek yapısı ve dekoratif görünümü nedeniyle özellikle Amerika ve Kanada’da çatı ve duvar kaplama malzemesi olarak uygulanmaktadır. Fibercement Asınıfı yanmaz bir ürün olduğu için yangına karşıda yüksek dirençlidir. Prefabrik konutlarda, şantiye yapılarında, konteynırlarda, hayvan yetiştirme çiftliklerinde rahatlıkla kullanılmaktadır. Yangın çıkması gibi bir durumda süngere alev temas ederse yanmaz ve erimez. Alevlerin büyümesini önler.


Paket halinde satılan bu ürünün bir paketinde msünger bulunmaktadır. Yüksek ısı yalıtımı sağlayan poliüretan izolasyonlu malzemeler önemli oranda enerji tasarrufu sağlamaktadır. Alev almaz, zehirli gaz içermez sünger olarak bilinen akustik süngerler poliüretan ham maddesinden üretilmektedir.


Yumurta , Labirent, Spesiyal, Piramit ve düz formda üretilmektedir. Melamin ve poliüretan esaslı bu süngerlerin yüksek ısı dayanım testi yapılmış bulunmaktadır. Uygulamalarda sık kullanılan bu süngerler poliüretan maddesinden üretilir ve yanmaz süngerlerdir. Sandwich Paneller –Sandviç paneller -İki sert levha arasında bir yalıtım katmanı oluan çerçevesiz ve hafif metal sandviç paneller.


Poliüretan yanmaz levha

Dikdörtgen kanallarda fire ihtimalini azaltan akustik ve yanmaz ses yalıtım süngeridir. Bu süngerler çeşitlerine göre düşük, orta ve yüksek frekanslı seslerin geçişini engellemektedirler. Akustik süngerler poliüretan veya melamin ham maddeden üretilen ses yutucu süngerlerdir. Akustik Sünger diye adlandırdığımız yanmaz sünger ortam.


Lacivert Spesiyal Tekno Touch. Zeminlerde titreşimli, darbeli ve vibrasyon kaynaklı seslerin engellenmesinde parke ve şap altında kullanılan. Ayrıca kurşun bariyerler veya PVC sayesinde ses emilimi son derece başarılıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar